- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Evet canım erkek fazla gazı var gaz damlası kullanıyorum 2 çeşit var birini doktor yazdı geçen gün.Yeni tazecikmiş Allah analı bablı büyütsün
Gıdısından öp benim için kokulu kokulu
Daha küçük yeni yeni düzene girersiniz canım erkek galiba kimi erkek çocuklar zor oluyo benimki öyle olmadı şükür gaz varsa gaz damlası içir kendin dikkat et yediklerine
Birde salıncak imkanı varsa dene derim arkadaşlar hep öyle sakinleştirdi
Aman AllahimKızlar
Şoktayım hamile miyim test mi yanlış çok heyecanlıyım yaa zoe yazıyorum
Yaa bu doğum kilomdu daha 1-2 kilo vermişimdir inşallah hayırlısıyla olurAman Allahimbebekmi geliyo benim gibi zayiflayip hamilemi kaldin sen
Ayyyyyben olsam bir test daha yapardim hemwn sabahta olmazki simdi :)))) tebrikler canim hayırlısını versin rabbimKızlar
Şoktayım hamile miyim test mi yanlış çok heyecanlıyım yaa zoe yazıyorum
Bekliyoruz hayirli haberlerini canimYaa bu doğum kilomdu daha 1-2 kilo vermişimdir inşallah hayırlısıyla olur
Yüzüme vurmayaydın iyiydiArtık çok tembelsin sen
Sağolasın heyecandan zor yazıyorum yapucam yapmasına ama evde bardaj kalmadıAyyyyyben olsam bir test daha yapardim hemwn sabahta olmazki simdi :)))) tebrikler canim hayırlısını versin rabbim
AminnBekliyoruz hayirli haberlerini canim
Ay bende heyecanlandımAmin yaa çok sağolun çok değişik duygu. İlki geç oldu. Geçen sene aralıkta doğdu. Şimdi çok depişik bi duygu inşallah hayırlısı olsun
Bak yaNerene vurayim tembel teneke
Çok sağol amin ya beklenen regl tarihüm 10 ocak. Bu kDar erken hemen koyu çıkmasına şaşırdım. Kızımda silik çıkmıştı geçmesine rapmen hatırladığım kadrıyalAy bende heyecanlandımAllah hayırlısını nasip etsin güzel haberler alırız inşallah
Napim seni şahaaaa kaldirdim isteBak ya
Çok sağol amin ya beklenen regl tarihüm 10 ocak. Bu kDar erken hemen koyu çıkmasına şaşırdım. Kızımda silik çıkmıştı geçmesine rapmen hatırladığım kadrıyal
Kuzum Rabbim gönlüne göre versin ama emin olmadan eSine söyleme idrar testleri yaniltabiliyorKozlar kusuta bakmayın sayfayı böyke dolduruyorum ama heyecandan napıcapımı şaşırdım. Eşim glck brazdan
Amin çok sağol regle 4-5 gün var ve lekelenme olmuştu nerdeyse 1 hafta önce. Yerleşme olur mu ki o zamanlar içindeKuzum Rabbim gönlüne göre versin ama emin olmadan eSine söyleme idrar testleri yaniltabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?