Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım erkek fazla gazı var gaz damlası kullanıyorum 2 çeşit var birini doktor yazdı geçen gün.

Biraz iyi geldi gibi salıncak alırdım ama evde kızlar rahat vermiyor ana kucagına bile zor yatırıyorum sürekli öpmek istiyorlar.

Ay bende heyecanlandım Allah hayırlısını nasip etsin güzel haberler alırız inşallah
Çok sağol amin ya beklenen regl tarihüm 10 ocak. Bu kDar erken hemen koyu çıkmasına şaşırdım. Kızımda silik çıkmıştı geçmesine rapmen hatırladığım kadrıyal

Çok sağol amin ya beklenen regl tarihüm 10 ocak. Bu kDar erken hemen koyu çıkmasına şaşırdım. Kızımda silik çıkmıştı geçmesine rapmen hatırladığım kadrıyal

Kozlar kusuta bakmayın sayfayı böyke dolduruyorum ama heyecandan napıcapımı şaşırdım. Eşim glck brazdan
Kuzum Rabbim gönlüne göre versin ama emin olmadan eSine söyleme idrar testleri yaniltabiliyor

Kuzum Rabbim gönlüne göre versin ama emin olmadan eSine söyleme idrar testleri yaniltabiliyor
Amin çok sağol regle 4-5 gün var ve lekelenme olmuştu nerdeyse 1 hafta önce. Yerleşme olur mu ki o zamanlar içinde
Sökülecek sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…