- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Evde sebze yok ki cuma yine kv ye gidicez işler bitmedi ama bu sefer yemiyeceğim kesin organizasyon yok davet kabul etmiyorum tüm ziyaretlerimi icra ettimYagsiz sebze haslayip yarı yariya suyla karistirabilirsin bızzttt yap iç. Meyveyi de sıkıp yarı yariya sulandirarak içebilirsin bunuda öneriyor aidin hanım. Ağır gelir daha once hic yapmadim dersen sadece yarın yap canım.
sleepy angel sende yarın yapabilirsin bunu
Bilmiyorum bütün gün kucakta yataga koyunca basıyor çığlığıKuzum yaaa bi derdi olmasa nie uyumasın gaz sancısı mı var ki(
Bilmem anlamadım tüm gün evde geziyozNeden oyle yapiyoki küçük maymun
Aynen almayınca da morartıyor kendiniAtak dönemi olabilir gazi olabilir dis dünyaya adapte sürecinde olabilir yavrum benim
Haklısın şuan baya suçluluk duygusu var dikkat ediyorum inşallah iyi bi sonuç alırımListedesin oyuzden biraz dikkat etmen gerekiyo canim
Allah yardımcın olsun canım... Ben yakına kadar küçük oğlumu kanguruya alıp ev işi yapıyordum. Durmayan çocuk çok zor. Ayağının altına hafif masaj yaparsan gaz sancısı ise hafifler. Ben acı elma yağı ile yapıyordumBilmiyorum bütün gün kucakta yataga koyunca basıyor çığlığı
Bilmem anlamadım tüm gün evde geziyoz
Sağol canım. Evde iş yemek yapamaz oldum yarım saat uyusa koştur koştur yemekleri yapıyorum. Çok gazı var bende aldım canım onda da durmuyor basıyor çığlığı sıkıntıya da gelmiyor bakalım ne yapcazAllah yardımcın olsun canım... Ben yakına kadar küçük oğlumu kanguruya alıp ev işi yapıyordum. Durmayan çocuk çok zor. Ayağının altına hafif masaj yaparsan gaz sancısı ise hafifler. Ben acı elma yağı ile yapıyordum
Geçmiş olsun canımSağol canım. Evde iş yemek yapamaz oldum yarım saat uyusa koştur koştur yemekleri yapıyorum. Çok gazı var bende aldım canım onda da durmuyor basıyor çığlığı sıkıntıya da gelmiyor bakalım ne yapcaz
Kuzum pro olmuşsun yeni farkettim hayırlı olsunAfiyet olsun canım
Aaa hadi yaa istiyor muydun canim hayirli olsun diyelimKızlar
Şoktayım hamile miyim test mi yanlış çok heyecanlıyım yaa zoe yazıyorum
Yaa sağol evet. İçimden de geçiyordu son günlerde olabilirim diye. Ama sabah ilk şdrarla yapıcam emin diilim.Aaa hadi yaa istiyor muydun canim hayirli olsun diyelim
Hadi hayırlısı olsun bakalımKızlar
Testi atsana burayaKızlar
2 aylık olacak canım hoşbuldumGeçmiş olsun canım
Sende yenisin galiba hoşgeldin
Bebiş kaç aylık
Guzel haberlerini bekliyoruz Allah gönlüne gore versin canimYaa sağol evet. İçimden de geçiyordu son günlerde olabilirim diye. Ama sabah ilk şdrarla yapıcam emin diilim.
Yeni tazecikmiş Allah analı bablı büyütsün2 aylık olacak canım hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?