Annen kızı beceriksiz olanlara bir örnek demekki kiz beceriksizse damat becerikli oluyo iyi iyi çokta uzulmesin kimse :)))Kız çocuklarını aslında küçükten eğitmek lazım benim kızlar 6 yaşında oyuncaklarini toplarlar çamaşır kutusundan çamaşırlarını alır toplarlar sofrayı kurmama yardim ederler oğlum öyle mesela en basiti kek yapacak olayım hemen gelirler biri yumurtayı kırar biri sütü döker biri unu koyar mesela benim annem hiç yemek yapmayı bilmezdianne annem el bebek gül bebek büyütmüş ama babamı görsen kız çocuğu gibi baklava bile acar adam
Hahhaha aynen vallahiAnnen kızı beceriksiz olanlara bir örnek demekki kiz beceriksizse damat becerikli oluyo iyi iyi çokta uzulmesin kimse :)))
Bebislerinede masallah yaa bi onu mıncır bi nunu ne güzel evindeki ortam hep ses vardır heee yokluktan 19luk oğlanı öpmekten bıktım evin küçüğüne bak pehhh
Cok arkadaşımın kizi birşey yapmiyor ama simdikilerde sorumluluk duygusu cok az bu bir gercek.Ahhh o aynı dertten bende muzdaribim malesef
Özellikle büyük kızım pek bişii yapmaz, doğrusu hiç bişii yapmaz, canı isterse senede 2 yada 3 defa belki
Sen demeden bişii leri yapsalar dimii yaa
Belki bizde biraz öyleydik, Annelerimiz bizden şikayetçiydi belkide ama ; biz bu dönemin çocuklarının çeyreği bile olmadık diye düşünüyorum,
birazda bizim suçumuz bence belkide küçüklükten düzeni sağlayamamışızdır, alıştırmak farkında olmasını sağlamak bizim elimizdeydi, kıyamamaktan dolayı başaramamışızdır, şimdi geçti artık
düzelir ler inşallah
Kuzum yaaa bi derdi olmasa nie uyumasın gaz sancısı mı var kiOfff bütün gün uyumadı bu bebiş
Atak dönemi olabilir gazi olabilir dis dünyaya adapte sürecinde olabilir yavrum benimOfff bütün gün uyumadı bu bebiş
Neden oyle yapiyoki küçük maymunOfff bütün gün uyumadı bu bebiş
Kaç gündür yiyodum az da olsa düzensizsiz geç saat falansleepy angel canim gecen haftada artiymısin simdi gene artımıydin acaba tartida hemen toparlan 2gün var olurmu çok yedinmi acaba
60.9 diyo vkide zaten geçmişsinYemedim canım. Sleepyi geçme planlarım var.
Gerçekmi nasil oldum acabaAblacim hayirli olsun pro uye olmussun
Listedesin oyuzden biraz dikkat etmen gerekiyo canimKaç gündür yiyodum az da olsa düzensizsiz geç saat falan
Bugün sıkı yapıyorum 2gün daha böyle sıkcam eksi görmem lazım
O eski kilosu guncellememis60.9 diyo vkide zaten geçmişsin
Amanın hosgeldin canimGerçekmi nasil oldum acaba
Kahvaltı 1 portakal ile duruyorum bol dukan birası işin garibi acıkmadım stoklar kuvvetli olmuş galibaGünaydın sleepycim
Bunları yazman iyi oldu
Yapacaklarımi tekrar bir gözden geçireyim.
Sutlu tatlilarda oy kullanmissin ablaGerçekmi nasil oldum acaba
Kolay gelsin canımSlm kızlar göz gezdirebildim
Bayağı konuşmusşunuz. Genelde çocuk muhabbetieve geldim anca iş güç uğraşıcam. Eşim gelince yemek faslı vb. Yatma vakti
Amanın hosgeldin canimhosbuldum canim @Zipzip kaptanim etiketledi pro uye olmuşum gideyim bi bakayim ne gibi yararları varmış
Kullanmıştım evet simdi noluyo biliyomusun yani pro uye oluncaSutlu tatlilarda oy kullanmissin abla
Avantajları ;Kullanmıştım evet simdi noluyo biliyomusun yani pro uye olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?