Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Annen kızı beceriksiz olanlara bir örnek demekki kiz beceriksizse damat becerikli oluyo iyi iyi çokta uzulmesin kimse :)))
Bebislerinede masallah yaa bi onu mıncır bi nunu ne güzel evindeki ortam hep ses vardır heee yokluktan 19luk oğlanı öpmekten bıktım evin küçüğüne bak pehhh

Hahhaha aynen vallahi sorma bazen sesten kaçacak yer arıyoruz adamla maşallah en küçüğü 19 .. ay benimkilerde hayırlısıyla büyüse

Cok arkadaşımın kizi birşey yapmiyor ama simdikilerde sorumluluk duygusu cok az bu bir gercek.
Bilmiyorum bence para buna sebep oluyo.
Bulasik makinesi olmadığından biz hep elde yıkardık küçükken. Simdide olmasa kizimda mecbur cok yikayacakti. Eskiler mecbur camasir elde buyuttubizi.
İnternette cok bozdu genclrri tv bile tertemiz kaldi artik. Bir sey ogrenemiolar pek.
Bizlerin cocuklari ve torunlarındaki boşanmaları hayal edemiom ben ev işi bile sıkıntı haline gelecek toz alıom die psikologa gidecekler bence

sleepy angel canim gecen haftada artiymısin simdi gene artımıydin acaba tartida hemen toparlan 2gün var olurmu çok yedinmi acaba
Kaç gündür yiyodum az da olsa düzensizsiz geç saat falan
Bugün sıkı yapıyorum 2gün daha böyle sıkcam eksi görmem lazım

Kullanmıştım evet simdi noluyo biliyomusun yani pro uye olunca
Avantajları ;

• İmza alanını kullanabilirler,
  • Forumda gizli olarak dolaşabilirler,
  • Mesajlar arası bekleme yapmazlar,
  • Kendi açtıkları konuyu açıp kapatabilirler
  • Özel mesajda konferans yapma hakları vardır,
  • Yeni forumun neler yapabildiğini tanıdıkça ek özellikler getirilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…