Günaydın . Migi kızını tatlı minigini çok merak ediyorum. Bize kısa bir an da olsa gösterebilir misinGÜNAYDİN.
Günaydın . Migi kızını tatlı minigini çok merak ediyorum. Bize kısa bir an da olsa gösterebilir misin
Güle güle kullan canım düzeni ayarlarsın kolay gelsinmerhabalar
dün eve geldiğimde direk mutfagi inceledimeşim çiğköfte almiş yemek yapamayacagi söyledim çünkü mutfak savaş alanı gibiyidi heryer toz...
neyseki temizledik.
mis gibi. tam istedigim gibi dolaplar oldu..
şimdi düzeni düşünüyorum nasıl olacak nereye koysam
aman çok yoruldum gece 1 de yattım.
telefona bile bakmadim uyumuşum
uyumak istiyorum...
Günaydıb kız gözün aydınmerhabalar
dün eve geldiğimde direk mutfagi inceledimeşim çiğköfte almiş yemek yapamayacagi söyledim çünkü mutfak savaş alanı gibiyidi heryer toz...
neyseki temizledik.
mis gibi. tam istedigim gibi dolaplar oldu..
şimdi düzeni düşünüyorum nasıl olacak nereye koysam
aman çok yoruldum gece 1 de yattım.
telefona bile bakmadim uyumuşum
uyumak istiyorum...
saolun :) ayarlamasi zor bu sirf için eşimle kavga ediyoruz şuraya koyalım ben yok olmaz diyorumGüle güle kullan canım düzeni ayarlarsın kolay gelsin
Dolabın içine ne karışıyor eşinsaolun :) ayarlamasi zor bu sirf için eşimle kavga ediyoruz şuraya koyalım ben yok olmaz diyorumfikirlerimiz hiç uyuşmuyor
Dün iki tane yapmıştım, ikisi de hemen hem koyu hem de ikincü çizgi beklemeden beliriyor. Tek kafamı kurcalayan tarihinin geçmiş olması testin işte, ama bence de hamileyim sanki
Ayyy hamilesin ozman hayırlı olsun canımmDün iki tane yapmıştım, ikisi de hemen hem koyu hem de ikincü çizgi beklemeden beliriyor. Tek kafamı kurcalayan tarihinin geçmiş olması testin işte, ama bence de hamileyim sanki
Hamilesin hamilesin
Sağol canım benim
Benimde uykum var ben uyuyommuCok uykum var az daha uyuyayim gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?