Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sıvı detoksu gibim bir şey oldu canim

Kiyamamyaaaa çok gecmis olsun canim
Sağol canım benim
Geçmiş olsun canım benimm Oğlunun elinin iyi olması en güzel haberr. Dinlen kuzum biraz,kıyamam
Sağol canım benım akşam yarım saat uyudumda biraz kendıme geldım
Bir İstanbul masalı olmuş seninki de canım geçmiş olsun çok
Sağol canım valla öyle oldu İstanbul çok kalabalık bugün iyice benım sulandı
Cook gecmis olsun canim ya
Sağol kaptanım canımsın

Günlük içebilirsin canim
Hatta yarin odem cayi ic burda tarif vermişti @Denp

Dünürüm ne işle meşgulsun?
Ne iş olsun dünürüm sorma 2 tane ekmek yaptim birini yesinler digerinide dondurucuya atiyim dedim ev mis gini koktu ben sadece su içiom buda gecer demi sen ne yaptin gördüm menünü güzel detokslamışsın yarın 1 güncük ekmek tüketmezsen kesin eksisin allah'ın iziyle öpüyorummmmmmm
Hoşgeldin canım gözün bizde olsun zayıflamak kolay iş :))
Ooooo benimkilrr anca öğrendi diom sana 9 neki bıdık daha :)) o simdi atarlanmayada baslar amannn sen dedin diye inadinada yapmaz bazen.malesef kizlar anneye daha bi muhalefet olabiliyo. Karrali ol 4 te söyle 14te söyle olduki arada o yapmayinca 1 kere sinirinle kalk sen yap tamam artik o onu öğrenir hep senle yarışır. Huyuda onemli hepside bir olmuyor. Insan yetiştirmek zor iş seninkilerede masallah canim allah bağışlasın insallah
1 buçuk kilo neki ben her pazartesi o kadar arti cikiom :))
Ahh canim cok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin yavruşunada. Dışarı çıkarken 2 kasik yoğurt içine yulaf koy ya da 2 ceciz 1 elma al yanina. Tabi sen kafa dolu cikmissindir dışarı

Ablacım teşekkür ederim Evet kırık yok çok şükür. Ya ıstanbuldayım ama burda ulaşım zor ya bende Bayadır böyle çıkmamıştım iyice yorulduk.
Insallah ablacım dünden daha ıyı şükür

Allah rahatlık versin herkese
Ah dünürümüde kaçırdım yaaa zaten disimde agriyo ev ekmek kokuyo midem konser veriyo hayat ben ne yaptimki sana
Sen ağrı kesici cok içiyomusun canım ben ilacı pek sevmiom ama simdi yine icecem bu dis bana gunde 2 ya da 3 içirtti

Sağol canım Inan bugün çok yoğundum hıç kafam yerinde değildi.

Merhaba
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru kayısı ve 2 ceviz
Kahvaltı 10: 00
1 çavdar ekmeğine peynirli tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, yarım kırmızı biber, 3 zeytin, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 30
2 kaşık yoğurt, 1 yeşil elma, 10 çiğ badem, biraz tarçınlı yapılmış karışım
Saat 16 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 18 : 00
1 fırında pişmiş tavuk but ve 5 elma dilim patates, 1 kase yeşil salata,
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 23 : 00 yeşilçay

Gün içinde 3, 5 litre su içildi

Zipzip-

Egzersiz
10 dk bölgesel -_ 60 puan
10.385 adım _ 300 puan
Toplam : 360 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210107_005850.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 17
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, çabucak düzelir eli umarım

Tatlim kıyamam sana. hem açlık için hem de ağrı için dayanma gücü versin rabbim sana. Ben de ağrı kesici alıyorum günde bir defa gecmemeye çalışıyorum arvelles iyi geliyor. Bir haftaya hiçbir şeyimiz kalmayacak. Ara ara kanama oluyor hâlâ bende.

Bugün ekmek tüketmeyim o zaman dediğin gibi yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…