Sıvı detoksu gibim bir şey oldu canimYedim canım kayınvalideme indik ufaklık durmadı falan anca yazdım menumu de
Çok geçmiş olsun canım
Abla ne yedin sen
Senin menu de çok az canım ya
Hayırlı geceler tatlım
Abowww yemeyenlerin hepsi burada toplanmış
Spor yapıyorsunuz az tavuk et balık yiyin hiç protein yok
Hayırlı geceler canım
Sağol canım benimKiyamamyaaaa çok gecmis olsun canim
Sağol canım benımGeçmiş olsun canım benimmOğlunun elinin iyi olması en güzel haberr. Dinlen kuzum biraz,kıyamam
Sağol canım valla öyle oldu İstanbul çok kalabalık bugün iyice benım sulandıBir İstanbul masalı olmuş seninki de canım geçmiş olsun çok
Cook gecmis olsun canim ya
Sağol kaptanım canımsın
Günlük içebilirsin canim
Hatta yarin odem cayi ic burda tarif vermişti @Denp
Ne iş olsun dünürüm sorma 2 tane ekmek yaptim birini yesinler digerinide dondurucuya atiyim dedim ev mis gini koktu ben sadece su içiom buda gecer demiDünürüm ne işle meşgulsun?
Hoşgeldin canım gözün bizde olsun zayıflamak kolay iş :))
Ooooo benimkilrr anca öğrendi diom sana 9 neki bıdık daha :)) o simdi atarlanmayada baslar amannn sen dedin diye inadinada yapmaz bazen.malesef kizlar anneye daha bi muhalefet olabiliyo. Karrali ol 4 te söyle 14te söyle olduki arada o yapmayinca 1 kere sinirinle kalk sen yap tamam artik o onu öğrenir hep senle yarışır. Huyuda onemli hepside bir olmuyor. Insan yetiştirmek zor işbenimkilerin yaşı kızların 9 ve 4
Merak ettiğim için sordum ben 9 yaşındaki kızıma bir şey diyorum yapmıyor unutuyor yapması için 3-4 kere söylüyorum öfleyerek yapıyor ondan sordum ..
Maşallah canım kızın ve oğluna ne güzel sorumluluk sahibi olmuş çıkmışlar..
1 buçuk kilo neki ben her pazartesi o kadar arti cikiom :))Maşallah canım sana ...
Inşallah mezun olursun bu cuma...
Ben koruyamadım daha doğrusu böyle olacağını biliyordum..
Mezun olur olmaz açtım diyeti...
Kv yanına geldik işte ne pişirdiyse yedik ...
Eve geçince free listeye gireceğim..
1b buçuk kilo aldım hedefim onu verip daha da eksiye geçmek...
Ahh canim cok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin yavruşunada. Dışarı çıkarken 2 kasik yoğurt içine yulaf koy ya da 2 ceciz 1 elma al yanina. Tabi sen kafa dolu cikmissindir dışarıCanım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdan
Ablacım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Şükür kırık yokmuş. Allah yardımcın olsun ulaşım bayağı sıkıntı yaşadığın yerde. Yarına bir şeyi kalmaz inşallah. Kahveni iç kendine gel bitanem.
Ah dünürümüde kaçırdım yaaa zaten disimde agriyoAllah rahatlık versin herkese
Sağol canımNe iş olsun dünürüm sorma 2 tane ekmek yaptim birini yesinler digerinide dondurucuya atiyim dedim ev mis gini koktu ben sadece su içiom buda gecer demisen ne yaptin gördüm menünü güzel detokslamışsın yarın 1 güncük ekmek tüketmezsen kesin eksisin allah'ın iziyle öpüyorummmmmmm
Ooooo benimkilrr anca öğrendi diom sana 9 neki bıdık daha :)) o simdi atarlanmayada baslar amannn sen dedin diye inadinada yapmaz bazen.malesef kizlar anneye daha bi muhalefet olabiliyo. Karrali ol 4 te söyle 14te söyle olduki arada o yapmayinca 1 kere sinirinle kalk sen yap tamam artik o onu öğrenir hep senle yarışır. Huyuda onemli hepside bir olmuyor. Insan yetiştirmek zor işseninkilerede masallah canim allah bağışlasın insallah
1 buçuk kilo neki ben her pazartesi o kadar arti cikiom :))
Ahh canim cok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin yavruşunada. Dışarı çıkarken 2 kasik yoğurt içine yulaf koy ya da 2 ceciz 1 elma al yanina. Tabi sen kafa dolu cikmissindir dışarı
Sağol canım teşekkürlerGeçmiş olsun canım
canım teşekkürlerGeçmiş olsun canım
sagol canım teşekkürlerAfiyet olsun canım
Helal olsun sana o yorgunluğa rağmen dikkat etmişsin
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunCanım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdan
Tatlim kıyamam sana.Ah dünürümüde kaçırdım yaaa zaten disimde agriyoev ekmek kokuyo midem konser veriyo hayat ben ne yaptimki sana
Sen ağrı kesici cok içiyomusun canım ben ilacı pek sevmiom ama simdi yine icecem bu dis bana gunde 2 ya da 3 içirtti
Bugün ekmek tüketmeyim o zaman dediğin gibi yapacağım.Ne iş olsun dünürüm sorma 2 tane ekmek yaptim birini yesinler digerinide dondurucuya atiyim dedim ev mis gini koktu ben sadece su içiom buda gecer demisen ne yaptin gördüm menünü güzel detokslamışsın yarın 1 güncük ekmek tüketmezsen kesin eksisin allah'ın iziyle öpüyorummmmmmm
Ooooo benimkilrr anca öğrendi diom sana 9 neki bıdık daha :)) o simdi atarlanmayada baslar amannn sen dedin diye inadinada yapmaz bazen.malesef kizlar anneye daha bi muhalefet olabiliyo. Karrali ol 4 te söyle 14te söyle olduki arada o yapmayinca 1 kere sinirinle kalk sen yap tamam artik o onu öğrenir hep senle yarışır. Huyuda onemli hepside bir olmuyor. Insan yetiştirmek zor işseninkilerede masallah canim allah bağışlasın insallah
1 buçuk kilo neki ben her pazartesi o kadar arti cikiom :))
Ahh canim cok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin yavruşunada. Dışarı çıkarken 2 kasik yoğurt içine yulaf koy ya da 2 ceciz 1 elma al yanina. Tabi sen kafa dolu cikmissindir dışarı
Çok teşekkürr ederim canımYeşilçay demliyorum ben 2poşet 15dk sonra üzerine 1maden suyu boşaltıyorum yarım limon sıkıp içinede1dilim atıyorum üzerine az daha su ekliyorum 2litre yaptım bugün 3yeşilçay koyup
Kelebekini yirim seninGünaydın kızlar,keyifli perşembeler❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?