Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dolabın içine ne karışıyor eşin
Orayi kullanacak olan sensin
fikir veriyo;
erzak dolabina tencereleri koymak istiyor baktim ki mutfak eşyalarım az olduğu anladim sanirim erzak dolaba gerek kalmayacak.
bu akşam yine düzenleyecegim.
bi odanin daginkliği beni huzursuz etti.
yatak odamdaki iki yavru komidinleri kalkacak galiba kaynanama vericem.

Ayarlarsin sen canım eşini de kırmadan istediği sekilde ayarlayın

Mavişim hadi bakalım heyecanlı bekleyiste biz de varız şekerim.
Ay sağol yaa halimi bi görsen sarılırsın bana kıvranıyorum resmen. Sağlk ocağı tenhaysa hemen kan testi yaptrp işe geçicem. Kızım da uyuyor bu sefer geç yattı erken kalktı uyudu zar zor

Teşekkür ederim canım

Aslında ekmek bayatladigi için canım istememisti 101 den aldim çabuk bayatladı
Teşekkür ederim bitanecimm
Caniko o tam buğday ekmekleri çabuk bayatlıo niyeyse.Ben hep buzdolabında tutuyorum ve yiceğim zaman teflon tavada arkalı önlü ısıtıyorum,tazecik oluo.Aklında bulunsun

Caniko o tam buğday ekmekleri çabuk bayatlıo niyeyse.Ben hep buzdolabında tutuyorum ve yiceğim zaman teflon tavada arkalı önlü ısıtıyorum,tazecik oluo.Aklında bulunsun
Akıllı kadının hali bi baska oluyor
Öyle yapayım canım bende artık ama cavdar bana sanki ağır geliyo biraz normal kepek ekmegi alıcam fırından 6.7 tane buzluğa atarım artik

Canım çok geçmiş olsun oğluna...
Şükür iyi olmasına sevindim
Söylüyorum işte bazen sabırla bazen de kızıyorum öyle öyle alışacak inşallah..
Yalnız benim küçük kız ablasına söylediklerimi kendisine soyletmeden yapıyor o çok hosuma gidiyor
Hadi bakalım gözün aydın ...
İnsan istediği gibi olunca mutlu oluyor...
Eşinle de çok takisma canım bak ne güzel eviyle ilgileniyor
Dün iki tane yapmıştım, ikisi de hemen hem koyu hem de ikincü çizgi beklemeden beliriyor. Tek kafamı kurcalayan tarihinin geçmiş olması testin işte, ama bence de hamileyim sanki
Aa neler duyuyor neler okuyorum maşallah maşallah...
Valla benim bir kenarda duran bir testim vardi tarihine bakmadım ama en az üç buçuk sene cekmecedeydi...
Ben o testi yapmıştım pozitif çıkmıştı..
Sabah bı daha yaptım yine pozitif...
Doktora da hiç gitmemistim..
Kese belli olunca birkaç hafta sonra gitmiştim..

Hamilesindir canım hadi hayırlısı olsun prensesine bakalım kardeş ne gelecek???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…