- 24 Haziran 2016
- 7.541
- 26.574
- 548
Canım bebekmi var hadı hayırlısı olsun 2. Oğlumda benimde testte çıkmıştı gıdıp kan verdım sonucu almaya gideceğim gün varya o kadar heyecanlıydım kı o sağlık ocağı bana o kdar uzak geldı yolda bayılıp kalacaktım o kadar farklıydı. Ya çok güzel bı duygu Rabbım isteyen herkese versinAy sağol yaa halimi bi görsen sarılırsın bana kıvranıyorum resmen. Sağlk ocağı tenhaysa hemen kan testi yaptrp işe geçicem. Kızım da uyuyor bu sefer geç yattı erken kalktı uyudu zar zor
Canım çok geçmiş olsun oğluna...
Şükür iyi olmasına sevindim
Sağol kuzum teşekkürler
Söylüyorum işte bazen sabırla bazen de kızıyorum öyle öyle alışacak inşallah..
Yalnız benim küçük kız ablasına söylediklerimi kendisine soyletmeden yapıyor o çok hosuma gidiyor
Hadi bakalım gözün aydın ...
İnsan istediği gibi olunca mutlu oluyor...
Eşinle de çok takisma canım bak ne güzel eviyle ilgileniyor
Aa neler duyuyor neler okuyorum maşallah maşallah...
Valla benim bir kenarda duran bir testim vardi tarihine bakmadım ama en az üç buçuk sene cekmecedeydi...
Ben o testi yapmıştım pozitif çıkmıştı..
Sabah bı daha yaptım yine pozitif...
Doktora da hiç gitmemistim..
Kese belli olunca birkaç hafta sonra gitmiştim..
Hamilesindir canım hadi hayırlısı olsun prensesine bakalım kardeş ne gelecek???
Günaydın fıstıklı baklavamGunaydin kizlar
Güle güle kullan canımmerhabalar
dün eve geldiğimde direk mutfagi inceledimeşim çiğköfte almiş yemek yapamayacagi söyledim çünkü mutfak savaş alanı gibiyidi heryer toz...
neyseki temizledik.
mis gibi. tam istedigim gibi dolaplar oldu..
şimdi düzeni düşünüyorum nasıl olacak nereye koysam
aman çok yoruldum gece 1 de yattım.
telefona bile bakmadim uyumuşum
uyumak istiyorum...
Benim herüf de karışır herşeyeöyle yapacagim karari bana birakiyor bi şekilde yolu bulacagim inşallah
Oyy bitanecimm beni merak etmişmisafirlikteydim eşimin amcasının gelini doğuma gidicek yarın ona bi baş vurduk yeni geldim eve
Seve seve
O kadar mi artisin yaa ne yedin ki 4 gunGünaydın
birbeste canımcım şimdi artıdan dolayı su orucu deniycem dün akşam 19.00dan beri yemiyorum zaten yarın 10 11e kadar deniycem su haricinde bişey içmek yok oda tamam zaten dukan birası da yaptım
Merak ettiğim eksi göreyim derken artı olmaz dimi
1seferlik deneme yapacağum akılsız boğazın cezasını yine o çeksin dimi ama
Merhaba hosgeldinizMerhaba , bende aranıza katılmak istiyorum ama diyet listeniz mi var herkes bireysel mi. Nasıl oluyor programınız ?
Oy oy gelmiş gözümün nuru gönlümün süruruGünaydın kizlar ❤❤
Hoş geldin canımMerhaba , bende aranıza katılmak istiyorum ama diyet listeniz mi var herkes bireysel mi. Nasıl oluyor programınız ?
Ayy ne tatlisin sabah sabah ablacimOy oy gelmiş gözümün nuru gönlümün süruru
Günaydıııııııınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?