Pissssss bravo canim gercekten tebrik ederim cikilotam
Evet öyle oluyor ama her insanın bi direnc kilosu vardır zorlanırsın mesela diyetisyenime söyledim verdigim kiloları sordum ona orda bana tahminen direnç kilomun 70 oldugunu söylediÇoktan çok gidiyor olsun. Haticeye değil neticeye dicem ama ikisine de bakalım
Biryerde takilacaksin canim zaten ama sen genede yılmadan devam ediceksin bak gör cok istiyosun çünküEvet öyle oluyor ama her insanın bi direnc kilosu vardır zorlanırsın mesela diyetisyenime söyledim verdigim kiloları sordum ona orda bana tahminen direnç kilomun 70 oldugunu söyledi
Evet canımm öyle yapıcam durmak yok bunada şükürler olsunBiryerde takilacaksin canim zaten ama sen genede yılmadan devam ediceksin bak gör cok istiyosun çünkü
Tamam canım haklisinOla ki şeytana uyarsan
Koş hopla zipla yak o zalim kalorileri
Oooo tebrikler harika eksin canımGeçen 72.8 Eki Görüntüle 2756544
Hadi insalllah listedesin artik demitebrik ederim canimHerkese günaydın.
Güzel hediyeni kazanamayacagim bu hafta.
Zipzip- kaptanım, ben bu kilo ile takıma giriyorum sanırım. Hiç beklemeyeyim diyorum. istersen sonra tekrar bildirim yaparım. Belki sonra daha az çıkar.
Geçen cuma 86 kg.
Bu cuma 85,7 kg.
Eksilen 300 gram
Oran : 0.35
Günaydın canımm ne kusuru sen kendine dikkat et eksi görüceksin bence önümuzdeki cumaGünaydın kızlar,iyi cumalar
Eki Görüntüle 2756554
Zipzip- kaptanım ben ayrıldığım zamana göre +1'deyim hala.Free listede devam edeyim,+'yla ana listeye girip takıma zarar vermek istemiyorum.
Bu hafta kişi sayısı da az belki katkım olur diodum ama olmadı,kusura bakmayın kızlar
Canım gecen haftaya gore nasil kilonGünaydın kızlar,iyi cumalar
Eki Görüntüle 2756554
Zipzip- kaptanım ben ayrıldığım zamana göre +1'deyim hala.Free listede devam edeyim,+'yla ana listeye girip takıma zarar vermek istemiyorum.
Bu hafta kişi sayısı da az belki katkım olur diodum ama olmadı,kusura bakmayın kızlar
Antep sizleri misafir etmek için hazırlıklarına başladı bile tatlım..Nasip olsun inşallah.İnşallah canim Insallah düşünsene buluşmuşuz yiyoz iciyoz zayif zayifta dolasiyoz ortaliklarda hemde maskesiz cok mu büyük hayal yaa((
Biz ailece herseyu severiz inan hitap edeceektir antep menüleri :)))
Aynen canim sen isimleri verirsin insallah. Bizde daha dün kızımla onu konustuk zayıflayıp gidelim diye :)))
Kızcağız bir söylemiş hemen yarın bildirim istemişsin varya kimse kacmiyo senden
Harika fikir kaptanımmmmmmm gerçi aksam menusunden önce yazsan iyiydi
Cok şükür canim gözün aydın
O yumurtalar ne kadar minikti bide boyut vermiş yaaa
imoji olduğuna bakma bu gerçekten benim kalbim
İnşallah canim inşallah daha sürecin hızlanır takima girersen ..
çırılçıplak tartil valla
12 ye kadar die biliom ama bilemedim canim aksam 7 ye kadar bekletenlerde olmustu bi hafta
Haftaya daha güzel olur canim merak etme sen yaparsinGünaydın kızlar,iyi cumalar
Eki Görüntüle 2756554
Güzel eksi ablam tebrik ederimBütün arkadaşlarım hepinize günaydın.
Hayırlı, bereketli cumalar dilerim dostlar.
Geçen cuma 65.0
Bugün 63.9
Fark 1.1
Eki Görüntüle 2756564
Zipzip-
Olsun canim eksi olman bile güzelEki Görüntüle 2756569
Kızlarrrr
Cuma 75.2
Bugun 74.8
-400 eksim cok degil ama cok mutluyum
Dün bile 75.6 geldim moralim bozuldu aksamdan beri acayip küçük tuvalete çıkıyorum ödem attım sanırım :)))
Teşekkür ederim Haticem.Güzel eksi ablam tebrik ederim
Supersin öğretmenimTeşekkür ederim Haticem.
1000 gr hedeflemiştim oldu sonunda.
Gidip bakayım sleepy ile aramda ne kaldı? Tabi o alıp başını daha aşağılara inmediyse
Zeynoşum tebrikler. - 400 fena değil. Eksi olsun da gerisi gelir.Eki Görüntüle 2756569
Kızlarrrr
Cuma 75.2
Bugun 74.8
-400 eksim cok degil ama cok mutluyum
Dün bile 75.6 geldim moralim bozuldu aksamdan beri acayip küçük tuvalete çıkıyorum ödem attım sanırım :)))
Vayyyy ablaBütün arkadaşlarım hepinize günaydın.
Hayırlı, bereketli cumalar dilerim dostlar.
Geçen cuma 65.0
Bugün 63.9
Fark 1.1
Eki Görüntüle 2756564
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?