- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Hiç sıkma canını eksisin sonuçta takıma girince daha çok adapte olursun görürsün eksileriHerkese günaydın.
Güzel hediyeni kazanamayacagim bu hafta.
Zipzip- kaptanım, ben bu kilo ile takıma giriyorum sanırım. Hiç beklemeyeyim diyorum. istersen sonra tekrar bildirim yaparım. Belki sonra daha az çıkar.
Geçen cuma 86 kg.
Bu cuma 85,7 kg.
Eksilen 300 gram
Oran : 0.35
Günaydın.1,25 vermişim. 75.95 dimCanım günaydın. Önceki kilonu yazmamışsin. Vermiş misin tatlım?
3 kilo dimi maşallahGünaydın kızlar
Geçen hafta 98.400
Bu hafta 95.400
Eksi 3.000 gr
Yüzde 3,048
Sen zaten takimdasinHerkese günaydın.
Güzel hediyeni kazanamayacagim bu hafta.
Zipzip- kaptanım, ben bu kilo ile takıma giriyorum sanırım. Hiç beklemeyeyim diyorum. istersen sonra tekrar bildirim yaparım. Belki sonra daha az çıkar.
Geçen cuma 86 kg.
Bu cuma 85,7 kg.
Eksilen 300 gram
Oran : 0.35
Tebrikler canım. Muhteşemmmm.Günaydın.1,25 vermişim. 75.95 dim
Sen zaten takimdasin
Seninde eksin güzel canım tebriklerGünaydın.1,25 vermişim. 75.95 dim
Bence sen bireysel olarak da birinci olabilirsin. Şimdiden sevindirmiyim ama 3 kilo 1 haftada daha ne olsun, fazla bile olmuşEvet canım sağol
Seninkinin yanındaSeninde eksin güzel canım tebrikler
Kilolardan kurtulayımda hic birinci olmasamda olur canımBence sen bireysel olarak da birinci olabilirsin. Şimdiden sevindirmiyim ama 3 kilo 1 haftada daha ne olsun, fazla bile olmuş
Iste kilosu biraz fazla olunca guzel veriyo valla ne kisiler geldi gitti onun kilosunda takima valla ayakta alkisliyorumBence sen bireysel olarak da birinci olabilirsin. Şimdiden sevindirmiyim ama 3 kilo 1 haftada daha ne olsun, fazla bile olmuş
Tabi ki birincilik için yapmıyorsun ama tahmin ettim sadece olabilirsin diyeKilolardan kurtulayımda hic birinci olmasamda olur canım
Pissssss bravo canim gercekten tebrik ederim cikilotamNapmışım yulafli pastam
Çoktan çok gidiyor olsun. Haticeye değil neticeye dicem ama ikisine de bakalımIste kilosu biraz fazla olunca guzel veriyo valla ne kisiler geldi gitti onun kilosunda takima valla ayakta alkisliyorum
Iradesi,sporunla muhtesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?