Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah canim Insallah düşünsene buluşmuşuz yiyoz iciyoz zayif zayifta dolasiyoz ortaliklarda hemde maskesiz cok mu büyük hayal yaa ((
Biz ailece herseyu severiz inan hitap edeceektir antep menüleri :)))
Aynen canim sen isimleri verirsin insallah. Bizde daha dün kızımla onu konustuk zayıflayıp gidelim diye :)))

Gel gel rakip lazim bana
Yarin bildirim yap ekleyim canim
Kızcağız bir söylemiş hemen yarın bildirim istemişsin varya kimse kacmiyo senden
Harika fikir kaptanımmmmmmm gerçi aksam menusunden önce yazsan iyiydi
20 dakika önce cıktı canım şükür normal hepsi ❤
Cok şükür canim gözün aydın
O yumurtalar ne kadar minikti bide boyut vermiş yaaa
Zip' in birini bana birini birbeste dünürüme verebilirsin kaptanim
imoji olduğuna bakma bu gerçekten benim kalbim
Ben de heyecanlıyım. Takıma girmek istiyorum.
İnşallah canim inşallah daha sürecin hızlanır takima girersen ..
çırılçıplak tartil valla
Saat sınırı varmıydı ben yarın evdeyim hazır hemen tartılmayacapım vakit geçince öde m iniyor sabah benim
12 ye kadar die biliom ama bilemedim canim aksam 7 ye kadar bekletenlerde olmustu bi hafta

carsamba menusu

9.30 1 has yumurta 1 dlim cavdar ekmek 4 zeytin 3 peynir 4 ceri domates
11.30 1 mandalin
15.00 fırında makarna 2 dilim kare 11 kase yogurt

19.00 sutlu turk kahvesi 3 dlm bitter cikolata 3 badem

su 2 lt tarcinli karanfilli
spor. 4584 adım

persembe menusu

9.30 tereagda yumurta 1 dlim cavdar ekmek 4 zeytin 4 dlm peynir 2 yk tulum 4 ceri domates
11.30 1 mandalin
15.00 1 tabak pırasa yemegi 5 yk havuc tarator

18.00 4 yk pırasa yemegi

su 2 lt tarcinli karanfilli
spor. 2540 adım

dip not bugunun oersembe yarinin tarti oldugu tamamen aklimdan cikti ve marketten kabak almama ragmen ...

Zipzip-
N Nidsalii

Zipzip- ben nerelere gidem kafamı hangi duvarlara vurammm

Yarin kardeşim geliyo kahvaltiya bu kahvaltının poğaçalı sıcak ekmekli menüsü 1. Imtihanım

2 yaşindaki Kizinin geçmiş doğum gününü kutlayacam 2 tane kocaman pasta yaptım dolaptalar şuan bu 2. İmtihanımmm

Akşama mecbur yine misafir menüsü hazirlarim bu 3. Imtihanım

Napacam yaa pastalarda öyle güzel olduki biri balkabaği pastası biri kakoolu kekli

Sabahta kendime yüklenmemem gerektiği icin su orucumu bozdum mecburen. aksama kadar canim çeke çeke içmedığim pancar çorbasından gece gece 11.30 da 1 kepçe ictim buda dip not bu degilde yarin fena valla

Acicik ucundan tatlarina baksan bişiy olmaz sankim

Herkese günaydın.
Güzel hediyeni kazanamayacagim bu hafta.
Zipzip- kaptanım, ben bu kilo ile takıma giriyorum sanırım. Hiç beklemeyeyim diyorum. istersen sonra tekrar bildirim yaparım. Belki sonra daha az çıkar.
Geçen cuma 86 kg.
Bu cuma 85,7 kg.
Eksilen 300 gram
Oran : 0.35

Eklentiler

• 20210108_080219.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…