İnşallah canim Insallah düşünsene buluşmuşuz yiyoz iciyoz zayif zayifta dolasiyoz ortaliklarda hemde maskesiz cok mu büyük hayal yaaDünürüm inan unutmuşum Bursa' da yaşadığınıhem şaşırdım hem de çok mutlu oldum. Aynı cografyadayiz ne güzel. Zaman içinde birbirimizi iyice tanırız Bursalılar bir minik görüşme yaparız. pandemi izin verirse...
Antep olayı süper olur ya....unutulmaz anıların olacak oraya gidersen hele bir de damak tadına hitap ettiyse ooo bayilacaksin. Bir iki isim veririm sana her anlamda memnun ayrılacağın...oraya gitmeden kafadan bir iki kilo fazladan vermelisin ki rahat rahat korkmadan her şeyden yemelisin...Antep deyince yemek geliyor direkt insanın aklına napim
Kızcağız bir söylemiş hemen yarın bildirim istemişsin varya kimse kacmiyo sendenGel gel rakip lazim bana
Yarin bildirim yap ekleyim canim
Harika fikir kaptanımmmmmmm gerçi aksam menusunden önce yazsan iyiydiYarin ne ödülü yapacağıma karar verdim kizlar
Siralamada bir uste cikana istedigi kolyeyi hazırlayacağım
Eki Görüntüle 2756274
Eki Görüntüle 2756275
@selensu82
@PAPATYAM
birbeste
@sleepy angel
@Elhan
@Tesnim1989
@sena zeynep
@Denp 66.2
@madamhd
E Elif_Eylul
Zeynolin44
@I-cell_84
Organick__
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
Cordelia
Hepfitim
D Dileksnr
@gulenyuzumsunsen
@timesinfinity
Cok şükür canim gözün aydın20 dakika önce cıktı canımşükür normal hepsi ❤
O yumurtalar ne kadar minikti bide boyut vermiş yaaaPerşembe menüm
08.00 Bir Nescafe
10.00 Limonlu zencefilli çay ikisi de taze
11.30 İki haş yumurta( yumurtalar minikti), maydanoz, iki çeri , az peynir , çay , beş badem
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Hibuskus çayı
16.00 Zencefilli çay
16.30 Bir tabak mercimek çorbası
18.00 Bitki çayı, bir tutam beyaz leblebi
İki litre su
2547 adım...
Zipzip- N Nidsalii
İnşallah canim inşallah daha sürecin hızlanır takima girersen ..Ben de heyecanlıyım. Takıma girmek istiyorum.
12 ye kadar die biliom ama bilemedim canim aksam 7 ye kadar bekletenlerde olmustu bi haftaSaat sınırı varmıydı ben yarın evdeyim hazır hemen tartılmayacapım vakit geçince öde m iniyor sabah benim
Acicik ucundan tatlarina baksan bişiy olmaz sankimZipzip- ben nerelere gidem kafamı hangi duvarlara vurammm
Yarin kardeşim geliyo kahvaltiya bu kahvaltının poğaçalı sıcak ekmekli menüsü 1. Imtihanım
2 yaşindaki Kizinin geçmiş doğum gününü kutlayacam 2 tane kocaman pasta yaptım dolaptalar şuan bu 2. İmtihanımmm
Akşama mecbur yine misafir menüsü hazirlarim bu 3. Imtihanım
Napacam yaa pastalarda öyle güzel olduki biri balkabaği pastası biri kakoolu kekli
Sabahta kendime yüklenmemem gerektiği icin su orucumu bozdum mecburen. aksama kadar canim çeke çeke içmedığim pancar çorbasından gece gece 11.30 da 1 kepçe ictim buda dip notbu degilde yarin fena valla
Inşallah azıcık ucundantatlarina bakarım balkabagina cok düşkünüm malesef yakarsa o yakar beniAcicik ucundan tatlarina baksan bişiy olmaz sankim
Ola ki şeytana uyarsanInşallah azıcık ucundantatlarina bakarım balkabagina cok düşkünüm malesef yakarsa o yakar beni
5 kişi3 kişi bakıp kaçmış
Günaydın hayırlı cumalarGunaydin hayirli cumalar kizlar
Canım harikasın. İlk hedefine gelmişsin. Tebrikler.Günaydın kızlar
Geçen hafta 98.400
Bu hafta 95.400
Eksi 3.000 gr
Yüzde 3,048
Teşekkür ederim canımCanım harikasın. İlk hedefine gelmişsin. Tebrikler.
Canım günaydın. Önceki kilonu yazmamışsin. Vermiş misin tatlım?Günaydın ilk bildirim bendennn
İlk bildirenler kazanıyo muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?