Sen de kız sen de süpersin...Supersin öğretmenim
Eksin güzel ablacım tebriklerEki Görüntüle 2756585
Geçen hafta 61.0
Bu hafta 60.2
Fark 800
Kızlar hepinizi tebrik ederim dünürüm eksin çok güzel masallahElhan
Zipzip-
Oyy maşallah dünürümeEki Görüntüle 2756585
Geçen hafta 61.0
Bu hafta 60.2
Fark 800
Kızlar hepinizi tebrik ederim dünürüm eksin çok güzel masallahElhan
Zipzip-
Kolay gelsin. Ailenle keyifli bir gün gecirmeni dilerim tatlım. Çok özlicim seni.Dostlar bugun fazla takılamayacağım simdiden grubumuzun birinciliğini kutluyorummmmmmm
Canım ne oldu neyin var?meger düsünmek ne yorucuymus...
biseyler vardı...
kafamın icinde...
cozume kavusmamis..
...
anladımm .. sebebini anladım.. vee bunu anlamakta yorucu .. ama bu guzel oldu .. ne diyebilirim kendime .. zaman veriyorum güzel yüregime ..
Sağ ol filizim çok teşekkür ederim.Vayyyy ablatebrik ederim
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar
Günaydın canımGünaydın hanımlar hayırlı sabahlarbugün bende öğlene doğru tartılmayı düşünüyorum sizleride merak edıyorum acaba kım ne yaptı
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar
Freede yalnız bırakmam seni tatlım. Bu hafta ne kadar eksi geldin ?Günaydın kızlar,iyi cumalar
Eki Görüntüle 2756554
Zipzip- kaptanım ben ayrıldığım zamana göre +1'deyim hala.Free listede devam edeyim,+'yla ana listeye girip takıma zarar vermek istemiyorum.
Bu hafta kişi sayısı da az belki katkım olur diodum ama olmadı,kusura bakmayın kızlar
Bilmiom abla,en son yine 88,5 idim ama yeni yıldan snra tartılmadım.O zaman da yemiştim haniFreede yalnız bırakmam seni tatlım. Bu hafta ne kadar eksi geldin ?
Yağları yakmaya niyet ettiysen kurtuluşlari yok...İyi hisset kendini. O yağlar olmasaydı birbirimizden habersiz yaşayacaktık.Bilmiom abla,en son yine 88,5 idim ama yeni yıldan snra tartılmadım.O zaman da yemiştim hani5 günde ancak onları yakabilmişim
Gelecege çabuk gelmen dilegiyleYine cok zor uyandim bugunde daha uyurum ama guzel eksiler gordum sanki
Gecmise gidiyorum gelirim
Geldim ama mesajlari cevaplayip geliyorum :))Gelecege çabuk gelmen dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?