- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gezip gelicem miBen az yokum gezip geleceğim
Teşekkür ederim canım ablamKöpüklü kahvem bugün bayağı köpürmüştadından içilmezsin sen tebrikler kuzum.
TamamBana uyar.Seni 3 hafta içinde geçeceğim, diyorum. Yağmasamda gürlüyorum.
Geldim geldim bak şimdi gramlarıma
Merhaba hosgeldiniz ilksayfadaki formu doldururmusun seni taniyalim ve yeni üye olmussunuz ilk bize geliyosunuzMerhaba ne güzel bi takımınız var benide araniza alır mısınız
Ayyyy nekadar cok almissin
Tabiki bakıyorum hemenMerhaba hosgeldiniz ilksayfadaki formu doldururmusun seni taniyalim ve yeni üye olmussunuz ilk bize geliyosunuz
Canım ne oldu neyin var?
hamdolsun daha iyi olacam insallahSaat 19.00 a kadar bekleyebilirim canim
Anlatmak istersen her zaman dinleriz canim
Insallah hersey duzelir
Kacirmamm kimseyi
Aslinda baska fikrim vardi sonra bu geldi aklima gelmişken yazayim dedim
Azar azar tatlarina bakarsin
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın canım hayirli cumalar ❤
Eksin cook güzel tebrik ederim canım
Dilekcim tebrik ediyorum ust ustte 2 hafta ucer kilo vermek kolay degil
Gunaydin canım ❤
85.7 yi gormen cok guzel canim ama ilk defa tarihi yanlis yazmissin onu duzeltebilirsen eklerim
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım hayirli cumalar❤
Listeye girmek istiyorsan ekleyelim bugun canim
Gunaydin ablacım hayirli cumalar ❤
Eksin cook guzel tebrik ederim
Ekside olman cok guzel tebrik ederim canım
Guzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canım ❤
Bugun cok misafirimiz olur
Tebrikler
Tebrik ederim canım ❤❤❤Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar hepinize,
Geçen cuma 83.7
Bu cuma 82.4
Fark 1.3
Yüzde 1,553Eki Görüntüle 2756646
Harikasın tatlımBuda benden gelsin Geçen cuma 75,7 olmuştum pazartesi 76,2 sonuçta cumaya göre -600 gram vermişimZipzip-
Maşallah çok çok iyi...Veee benim kilo bildirimim
Şimdi tartıldım
Geçen hafta cuma : 60,4
Bu cuma :59,8
Fark : 600 gr
Yüzde : 0.99
BAŞARDIMhedef tarihim 7 gün geçti ama oldu çok şükür,
Zipzip-
Tmm sen 1 kilo ver. Ben her hafta 2 kg verirsem. 300 gram alırsam çarpıp bolersem ( Allah'ım sen konuyu biliyorsun matematik bilmediğimi de...Tamamblöfünü görüyorum ve resti çekiyorum: ben her hafta en az bir kilo vericem diyorum ( Allah'ım sen konuyu biliyorsun Amiiiin)
Teşekkür ederim canımTebrikler
Çok iyi yeni doğum yapmış birine göre kilon harika...
Tebrik ederim canım ❤❤❤
Harikasın tatlım
Maşallah çok çok iyi...
Hedefini de tutturdun...
Artık mezuniyeti hak ettin...
Mezuniyetin hayırlı olsun canım❤❤❤❤❤
Anlaştık o zamanTmm sen 1 kilo ver. Ben her hafta 2 kg verirsem. 300 gram alırsam çarpıp bolersem ( Allah'ım sen konuyu biliyorsun matematik bilmediğimi de...)
Ablacım sımdı müsaıt oldum kusura bakmayın cevap gecıktı.Eksi var mı var hiç üzülme
Ah kaptanınm ah nasıl moralimı bozmıyımkı kendımı boğasım geliyor suanGecen haftaya gore az bir artin var haftaya guzel eskiler gelir moralini bozma canım
Tamam aksama hazırlarım
Sanada pirlanta
Bende istedim yazdim ustte
Tamam sanada zumrut
Listeyi bugun 6 gibi hazirlayacagim canım az islerim var bugun
Tamam sen haftaya guzel eksiyle gel ne istiyorsan hediye ederiz
Geçen cuma 66.2
Bugün 63.3
Eksi 2.9
Yüzde 4,380
Menulerini bir gozden gecir canim elbet bir yerde hata yapiyosundur birde spor cok onemli biliyosunki,ben nerde yanlis yapiyorumu arastir ne iyi geliyo neyle eksi geliyosun bir bakAblacım sımdı müsaıt oldum kusura bakmayın cevap gecıktı.
Her hafta ben çok az veriyorum demekki yanlış yaptığım şeyler var muhakkak elimde çok listem var kendıme dıyetısyene gittim o listelerde duruyo ama şu gece geç yatmak sabah geç kahvaltı falan bırde akşam çayın kahvenin yanına ıkı üçde olsa ağzıma bişeyler atıyorum.
Ben bundan nasıl vazgecicem yemıcem dıyorum yok o masa kurulunca ılk ağzıma bısey atıcam sinir oldum kendıme sımdı.
Ama silkelenmemın zamanı geldı. Olmayan eteğim mesela şuan oluyo elbisem öyle ama ben 200 gr vermişim ne güzelkendımı daha hafif hıssedıyroum ama anlayamadım şu önümüzdeki haftaya odaklanıcam bu haftada benım ıcın iç açıcı degıl ne yazıkki. Yanı ne denesem şaşırdım evde alay konusu oldum. Oğlum dıyokı annem haftada 15 kür değiştiriyo yanı o kadar göz önünde durumum.
Valla bılmıyorum çok sinir oldum kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?