Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım ne oldu neyin var?

hamdolsun daha iyi olacam insallah
allah razi olsun kızlar

Tebrikler
Çok iyi yeni doğum yapmış birine göre kilon harika...
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar hepinize,
Geçen cuma 83.7
Bu cuma 82.4
Fark 1.3
Yüzde 1,553Eki Görüntüle 2756646
Tebrik ederim canım ❤❤❤
Buda benden gelsin Geçen cuma 75,7 olmuştum pazartesi 76,2 sonuçta cumaya göre -600 gram vermişim Zipzip-
Harikasın tatlım
Veee benim kilo bildirimim
Şimdi tartıldım
Geçen hafta cuma : 60,4
Bu cuma : 59,8
Fark : 600 gr
Yüzde : 0.99
BAŞARDIM hedef tarihim 7 gün geçti ama oldu çok şükür,
Zipzip-
Maşallah çok çok iyi...
Hedefini de tutturdun...
Artık mezuniyeti hak ettin...
Mezuniyetin hayırlı olsun canım ❤❤❤❤❤

Tamam blöfünü görüyorum ve resti çekiyorum: ben her hafta en az bir kilo vericem diyorum( Allah'ım sen konuyu biliyorsunAmiiiin)
Tmm sen 1 kilo ver. Ben her hafta 2 kg verirsem. 300 gram alırsam çarpıp bolersem ( Allah'ım sen konuyu biliyorsun matematik bilmediğimi de...)

Eksi var mı var hiç üzülme
Ablacım sımdı müsaıt oldum kusura bakmayın cevap gecıktı.
Her hafta ben çok az veriyorum demekki yanlış yaptığım şeyler var muhakkak elimde çok listem var kendıme dıyetısyene gittim o listelerde duruyo ama şu gece geç yatmak sabah geç kahvaltı falan bırde akşam çayın kahvenin yanına ıkı üçde olsa ağzıma bişeyler atıyorum.
Ben bundan nasıl vazgecicem yemıcem dıyorum yok o masa kurulunca ılk ağzıma bısey atıcam sinir oldum kendıme sımdı.
Ama silkelenmemın zamanı geldı. Olmayan eteğim mesela şuan oluyo elbisem öyle ama ben 200 gr vermişim ne güzel kendımı daha hafif hıssedıyroum ama anlayamadım şu önümüzdeki haftaya odaklanıcam bu haftada benım ıcın iç açıcı degıl ne yazıkki. Yanı ne denesem şaşırdım evde alay konusu oldum. Oğlum dıyokı annem haftada 15 kür değiştiriyo yanı o kadar göz önünde durumum.
Valla bılmıyorum çok sinir oldum kendıme

Ah kaptanınm ah nasıl moralimı bozmıyımkı kendımı boğasım geliyor suan

Menulerini bir gozden gecir canim elbet bir yerde hata yapiyosundur birde spor cok onemli biliyosunki,ben nerde yanlis yapiyorumu arastir ne iyi geliyo neyle eksi geliyosun bir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…