Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gülümseeeeeeeeeeeem
Herkesi sen zannediyorum zaten
Özledim kaç gündür hos geldin çok sevindim. şoyle bir doya doya öpeyim.
Ablacım bana bunu nasıl yaptınız dediğin gibi bende herkesi ben zannediyorum ne olacak bu işin halı kara gümrüğü yakarım sonra gelir burayı yakarım sonra gider paşa paşa yatarim

Yorgunum birazcık ablam sen nasılsın
Bende sana bayılıyorum şu tatlı diline güzel kalbine
Geçmişi çok okuyamadım kv. görümce alakalı bir mesaj gördüm ama detay bilmiyorum. Gerektiği kadarını yap çok değil...yeri geliyor canım ciğerim dediğin kardeş bile kendi menfaatini düşünüyor hele ki el neler yapmaz adama...kıyamam incinmene....üzme kendini tamam mı bebeğim senden daha kıymetlisi yok şu dünyada...

Ana PAPATYAM mezunmu oldu hayırlı olun canım benim çok sevindim tebrik ederim kek verimmi yiyinmi
Yok cnm almiiim zaten bu akşam üzeri Bi şeker krizine girdim nedense ki pek canım istemez, kıza kendi yaptığım karamelli fındıklı şekerden tırtıkladım parmak büyüklüğünde
Regl olamadım. Bu ay gecikti, regl olcam herhalde Bi tatlı şeysi geldi malesef ama şekerle atlattım
Sağol bu arada mezun oldum evet

Amannnn beyaaa dert ettiğine bak o dediğin nedir ki eriyip gitmiştir bugun 5 dilim su böreği 1 dilim kek yemişim hep stresten

Ablacım bana bunu nasıl yaptınız dediğin gibi bende herkesi ben zannediyorum ne olacak bu işin halı kara gümrüğü yakarım sonra gelir burayı yakarım sonra gider paşa paşa yatarim
Tatlım elini ateşe vurma ...yakında sıkılır değiştirir kızlar...kaptanımızin bize hediyesi. Kilo verdik de aldık onu. Çok da kıymetli.

Amannnn beyaaa dert ettiğine bak o dediğin nedir ki eriyip gitmiştir bugun 5 dilim su böreği 1 dilim ke yemişim hep stresten
Şaka yapıyorsuuunnnnnn
Ay ben öyle alıştım ki kendimi suçlu hissediyorum inşallah hep. Böyle giderde dikkat ederim, 59 a inmeyi planlıyorum çünkü ve bu zorlu süreci tekrar yaşamak istemem, dikkatli az kaçamaklar la koruma sürecini atlatıp kiloyu sabitlemem lazım
Malesef bünyem kilo almaya çok müsait

Aynen dedigin gibi abla devir menfaat devri olmuş zaten gerçekten valla kendimi savunmayı bilmiyorum galiba ben hep o kırılmasın bu üzülmesin şu alınmasın ne bileyim böyleyim işte .
Teşekkür ederim güzel yorumun için

Sen bana bakma bugünlük böyle oldu tebrik ederim düşüncen çok doğru bencede listedeymissin gibi düşün ve hedef kilona geleceğine inanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…