AnaTeşekkürler canım
Mezuniyet nasıl gidiyor
Aman zamanında çok yedim ben hiç üzülmüyorum kiNe çok şeyden mahrum kaliyonuz ne uzuluyorum heee kaptanıniz duymasın ama aramızda
Burda herkes ben olmuş önüme geleni ayartacamYapma kızz yoldan çıkarma milleti
GülümseeeeeeeeeeeemAblalarin gülünasilsinnnnnnn
Seni kandiramasamda olur profilden yirttin bizimle değilsinnAman zamanında çok yedim ben hiç üzülmüyorum ki
Ablacım bana bunu nasıl yaptınız dediğin gibi bende herkesi ben zannediyorum ne olacak bu işin halı kara gümrüğü yakarım sonra gelir burayı yakarım sonra gider paşa paşa yatarimGülümseeeeeeeeeeeem
Herkesi sen zannediyorum zaten
Özledim kaç gündürhos geldin çok sevindim. şoyle bir doya doya öpeyim.
Çok mutlu oldum kız kandıramazsın beni evetSeni kandiramasamda olur profilden yirttin bizimle değilsinn
Geçmişi çok okuyamadım kv. görümce alakalı bir mesaj gördüm ama detay bilmiyorum. Gerektiği kadarını yap çok değil...yeri geliyor canım ciğerim dediğin kardeş bile kendi menfaatini düşünüyor hele ki el neler yapmaz adama...kıyamam incinmene....üzme kendini tamam mı bebeğim senden daha kıymetlisi yok şu dünyada...Yorgunum birazcık ablam sen nasılsın
Bende sana bayılıyorum şu tatlı diline güzel kalbine
Helal olsun kız 20 kilo gitmiş şimdi fark ettim tebrik ederim vallaÇok mutlu oldum kız kandıramazsın beni evet
Seviliyorsun demekkiBurda herkes ben olmuş önüme geleni ayartacam
Amannnn beyaaa dert ettiğine bak o dediğin nedir ki eriyip gitmiştir bugun 5 dilim su böreği 1 dilim kek yemişim hep strestenYok cnm almiiim zaten bu akşam üzeri Bi şeker krizine girdim nedense ki pek canım istemez, kıza kendi yaptığım karamelli fındıklı şekerden tırtıkladım parmak büyüklüğünde
Regl olamadım. Bu ay gecikti, regl olcam herhalde Bi tatlı şeysi geldi malesef ama şekerle atlattım
Gızzzz beni sevmeyen de ne bileyim kendini sorgulasin gülümse beni niye sevmiyor diye o kadarda mutevaziyim yani huyum kurusunSeviliyorsun demekki
Tatlım elini ateşe vurma ...yakında sıkılır değiştirir kızlar...kaptanımızin bize hediyesi. Kilo verdik de aldık onu. Çok da kıymetli.Ablacım bana bunu nasıl yaptınız dediğin gibi bende herkesi ben zannediyorum ne olacak bu işin halı kara gümrüğü yakarım sonra gelir burayı yakarım sonra gider paşa paşa yatarim
Amannnn beyaaa dert ettiğine bak o dediğin nedir ki eriyip gitmiştir bugun 5 dilim su böreği 1 dilim ke yemişim hep stresten
Gülümse geldi uykumu kaçırdı...yarın okul günüm yatmam lazım...Ne okulu diyenlereBende hazırlanıyorumAllah rahatlık versin
Aynen dedigin gibi abla devir menfaat devri olmuş zaten gerçekten valla kendimi savunmayı bilmiyorum galiba ben hep o kırılmasın bu üzülmesin şu alınmasın ne bileyim böyleyim işte .Geçmişi çok okuyamadım kv. görümce alakalı bir mesaj gördüm ama detay bilmiyorum. Gerektiği kadarını yap çok değil...yeri geliyor canım ciğerim dediğin kardeş bile kendi menfaatini düşünüyor hele ki el neler yapmaz adama...kıyamam incinmene....üzme kendini tamam mı bebeğim senden daha kıymetlisi yok şu dünyada...
Sağol canım benim evet gitti dahada gidicek inşallahHelal olsun kız 20 kilo gitmiş şimdi fark ettim tebrik ederim vallasana 75 kadar kek kırıntısı bile yok dediğim kiloya gel sana ben özel yaparım
Sen bana bakma bugünlük böyle oldu tebrik ederim düşüncen çok doğru bencede listedeymissin gibi düşün ve hedef kilona geleceğine inanıyorum canımŞaka yapıyorsuuunnnnnn
Ay ben öyle alıştım ki kendimi suçlu hissediyoruminşallah hep. Böyle giderde dikkat ederim, 59 a inmeyi planlıyorum çünkü ve bu zorlu süreci tekrar yaşamak istemem, dikkatli az kaçamaklar la koruma sürecini atlatıp kiloyu sabitlemem lazım
Malesef bünyem kilo almaya çok müsait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?