Üzülme 30' dan sonra öyle bir açiliyorsun ki meydan okuyorsun hayata. Bak bunu bir yere yaz...Aynen dedigin gibi abla devir menfaat devri olmuş zaten gerçekten valla kendimi savunmayı bilmiyorum galiba ben hep o kırılmasın bu üzülmesin şu alınmasın ne bileyim böyleyim işte .
Teşekkür ederim güzel yorumun için
Yat ablacım musayit zamanda görüşürüz nasıl olsa tilkinin dönüp dolasacagi yer yine kürkçü dükkanı ben buralardayım uykusuz kalma Allah rahatlık versin ablalarinGülümse geldi uykumu kaçırdı...yarın okul günüm yatmam lazım...Ne okulu diyenlereHaftada bir gidip defterleri imzalayıp konuları yazıyoruz.
Sana da Allah rahatlık versin canım.Guzel güzel rüyalar gör inşallah.
Sen yaparsin ben inanıyorum canım helal olsun durmak yok yola devam ins AllahSağol canım benim evet gitti dahada gidicek inşallah
Sana da Allah rahatlık versin bitanemYat ablacım musayit zamanda görüşürüz nasıl olsa tilkinin dönüp dolasacagi yer yine kürkçü dükkanı ben buralardayım uykusuz kalma Allah rahatlık versin ablalaringülü
Allah razı olsun gönlü yüreği kalbi güzel ablam herşey çok daha güzel olacak inşAllah duaya devam tekrar gecen hayr olsun seni çok seviyorumSana da Allah rahatlık versin bitanem
Her şey gönlünce olsun.Dilimde, gönlümde, dualarimdasin.
İyi geceler şampiyon Allah rahatlık versin gecen hayr olsun insAllah.Hadi size iyi geceler
Yazdım ablam yaşayıp görücez artıkÜzülme 30' dan sonra öyle bir açiliyorsun ki meydan okuyorsun hayata. Bak bunu bir yere yaz...Ben de senin gibiydim. Geçecek kuzum yaşadıkların hepsi tecrübe olarak işine yarayacak.
Teşekkür ederim canım benim durmak yok evetSen yaparsin ben inanıyorum canım helal olsun durmak yok yola devam ins Allah
Allah rahatlık versin canımBende kaçar Allah rahatlık versin herkese hayırlı geceler
Gunde 1 bardak su ben kendimnicin düşündüm de ben kurur kalırdım herhalde...Teşekkür ederim canımhaklısın...
Önceden daha kötüydü. Sadece bir bardak suyla tüm günü geçirdimve hiç üşümemekle övünürdüm şimdi benimkinin anormal olduğunu bizzat deneyimleyerek anladım
Geçmiş olsun
Günaydın maşallah cuma günü 85 in altına düşüceksin inşallahEki Görüntüle 2758657
cuma :86.8
Bugün : 85.4
Giden kilo :1.400
Zipzip-
İnşallah Cuma’ya bomba gibi geleceğim !
Şu tartıya nazar boncuğu koyayım Allahım nazarlardan kem gözlü bakanlardan koru amin
41 kere MaşaAllah
Günaydın kaptanımGunaydin guzel,saglikli,mutlu bir hafta diliyorum
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallahDun aksam siteden ciktim ablamla goruntulu konuşuyorduk deprem aninda
Uzun zamandir yasadigim en şiddetli depremdi siddeti 4.5 ama gerçekten iyi salladi
Sevindirici kismi can ve mal kaybinin olmamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?