Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:):) kamudayım canım merkeze gelecek olursan adres veriyimde yemeğime çayıma buyur iş yerimede evimede kapım her yerden açık sana :)
Gerçekten mi ...
İş yerine ziyaretine gelirim öğle arası kahve içeriz. Oleeeeey
Çok teşekkür ederim. Aynı şekilde Gemlik de feda olsun Dünürüme

Senin de Sinirlerini zıplatsalarda sende düşünemezdin karnını
Zamaninda millet icin kendimi okadar üzdum ki kimse kiymet bilmedi bundan sonra kimse icin kılımı kipırdatmam kavgami var kahve alip geciyorum banamisin demiyorum hastalik hastasi oldum gerekyok

Rakibimle işbirliği ha??? Çok kırıldım.
O benim de rakibim ki,önümdeki kişi ama kaçsın ki kovalayayım di mi amaaa,seni de kovalıyorumm koş koş koşşşş

Teşekkür ederim canım benimm inşallah ödemdirrrr bi süredir artıda olduğum için üstüne bi de böyle olunca demoralize oldum ama şimdi iyiyim.Artık önüme bakıcam

Eline sağlık tatlım.

Zamaninda millet icin kendimi okadar üzdum ki kimse kiymet bilmedi bundan sonra kimse icin kılımı kipırdatmam kavgami var kahve alip geciyorum banamisin demiyorum hastalik hastasi oldum gerekyok
Benim ablamda şuan boyle aynı senin gibi oda cok üzdü kendini simdi umursamiyo kimseyi ❤
bana çok kızar bu yüzden ablam kıymet bilinmiyo gerçekten bu doğru

Selamlar kızlar
ben tartıldım 95 çıktım eksi 400 gr ama regl oldum bugün daha fazla gitmiştir diye düşünüyorum

Günaydın.
Cuma 85,4 kg.
P.tesi 85,1 kg.
-300 gram
Geç tartıldım ondan muhtemel. Olsun güzel dimi ama.

Tebrik ederim papatyammm Hiç izin kullanmadan neredeyse 6 ay diyet ve spora bağlı kalıp böyle bi sonuç almakkk süper ötesiii Tebrik ediyorum canım,keyfini çıkar fitliğin

Elifcim bu yapacağım Leslie' yi gece adım olarak sayabilir miyim? Hep öyle yapıyordum.

Canim o salaklik degilki iyi niyetini kullaniyolar
Evet kullanıyorlar bundan sonra bende mesafemi katıcam bugün tam emin oldum malesef ben gidip yemek yapmıyormuşum onlar kendisi yapıyorlarmis öyle demiş annesine sonra görüscem onunla

Tebrikler papatyacım. Ömür boyu çıtır kız olarak yaşamanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…