- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ziplattirma sende millette kiymetini bilicek sanki baslarim temizligine onlarinSenin de Sinirlerini zıplatsalarda sende düşünemezdin karnını
Gerçekten mi ...:):) kamudayım canım merkeze gelecek olursan adres veriyimde yemeğime çayıma buyur iş yerimede evimede kapım her yerden açık sana :)
Zamaninda millet icin kendimi okadar üzdum ki kimse kiymet bilmedi bundan sonra kimse icin kılımı kipırdatmam kavgami var kahve alip geciyorum banamisin demiyorum hastalik hastasi oldum gerekyokSenin de Sinirlerini zıplatsalarda sende düşünemezdin karnını
Oyy helal. Maalesef değer kıymet bilinmiyor. İnşallah bilen nadir insanlardır. Yoksa herkes kullanmaya bakıyor.Ziplattirma sende millette kiymetini bilicek sanki baslarim temizligine onlarin
Ahan da ben.Zamaninda millet icin kendimi okadar üzdum ki kimse kiymet bilmedi bundan sonra kimse icin kılımı kipırdatmam kavgami var kahve alip geciyorum banamisin demiyorum hastalik hastasi oldum gerekyok
Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar | |
E Elif_Eylul | |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Yenidenyapabilirim | |||||||
@sena zeynep | |||||||
| |||||||
| |||||||
D Dileksnr | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
T timesinfinity | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
@Migi_magid11 | |||||||
| |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
O benim de rakibim ki,önümdeki kişiRakibimle işbirliği ha??? Çok kırıldım.
Teşekkür ederim canım benimmOOOOOO hey maşallahhhh canımmmm site kasıyo alkış yollayamıyorum :)
maşallah harikasın canım biliyordum böyle olacağını bu hafta:)
canımın içi dünürüm bu hafta çalışma haftam işteyim malesef ayy evede çok alıştık normale dönünce zorlanacağım resmen... banada bak allah başka dert vermesin şu bela gitsinde başımızdan çalışalım üretelim biz demi :)
tebrik ederim canım güzel eksi
sana diyecek bir şey bulamıyorum ben artık kraliçemmmmm
aaaa ne özürü aşkolsun kırk yılın başı yemişsin hadi bizede tadını anlat bayadır yemiyoz şaka şaka :):) canım benim ödemdir onun hepsi zaten sen iyi gidiyorsun sen benim her hafta geldiğim pazartesi artılarımı bir görsen oooo :):):) ama biliyorumki ödem çoğu
canım benim detoks su orucu yapan kişinin başına bu gelir rahat ol sen ben her pazartesi ne kadar artı geliyom bilion mu bilmion yazmıom yazmam yazamammmm:):)
ödem hepsi su orucu yaptığım içinde çok normal bu.. sende böyle bil ve rahatla cumaya kadar neler yapabilirsin sadece bunu düşün dünürlerin en çıtırı ... imojide yollayamıom dünürüme yaa kasıyo siteöpücük öpücük öpücükkkkk
bunu bence her gün gönder vallahi yüzüme yüzüme çarpıyo sen yolladıkça :):) artı çıkan silkeleniyo eksi çıkan dahada gayret ediyo yüzümüze çarp arada canımmmm
ankaradaki arkadaşlarım geçmiş olsun deprem için rabbim beterinden korusun
Valla öyle canim 21sene oldu evliyim ugrasamam artik kimseyleOyy helal. Maalesef değer kıymet bilinmiyor. İnşallah bilen nadir insanlardır. Yoksa herkes kullanmaya bakıyor.
Eline sağlık tatlım.4-10 Ocak Menu Bildirimleri
Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar E Elif_Eylul @I-cell_84 Denp birbeste @Yenidenyapabilirim @sena zeynep Elhan PAPATYAM D Dileksnr Zeynolin44 selensu82 Organick__ T timesinfinity @birazhuzurdu2008 Cordelia @Migi_magid11 madamhd @Tesnim1989 sleepy angel Kmsl Hnd gulenyuzumsunsen Tutku44 Kahvesel
Menuleri gecen hafta pazartesi baslayinca dun son buldu
Bu hafta dört günlük yapacagim
Pazartesi-sali-csrsamba-persembe
Salağım diye boşa demiyorumZiplattirma sende millette kiymetini bilicek sanki baslarim temizligine onlarin
Yok artık...Valla aldilar gibi bişey oldu
Canim o salaklik degilki iyi niyetini kullaniyolarSalağım diye boşa demiyorum
Benim ablamda şuan boyle aynı senin gibi oda cok üzdü kendini simdi umursamiyo kimseyi ❤Zamaninda millet icin kendimi okadar üzdum ki kimse kiymet bilmedi bundan sonra kimse icin kılımı kipırdatmam kavgami var kahve alip geciyorum banamisin demiyorum hastalik hastasi oldum gerekyok
Selamlar kızlar
ben tartıldım 95 çıktım eksi 400 gr ama regl oldum bugün daha fazla gitmiştir diye düşünüyorum
Günaydın.
Cuma 85,4 kg.
P.tesi 85,1 kg.
-300 gram
Geç tartıldım ondan muhtemel. Olsun güzel dimi ama.
Tebrik ederim papatyammmEki Görüntüle 2758787
PAPATYAM 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (684. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (708. Etap) : 59,80
Verilen Toplam Kilo : 20,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 25,25%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,01%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808
Sevgili PAPATYAM 17 Temmuz 2020 (684. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 8 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde toplamda 20,20 kilo vermiş olarak ve 60 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
PAPATYAM Mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ederim canim
Elifcim bu yapacağım Leslie' yi gece adım olarak sayabilir miyim? Hep öyle yapıyordum.@Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.3
selensu82 57.8
PAPATYAM 59.8
birbeste 60.2
sleepy angel 62.4
@sena zeynep 63.1
Denp 63.3
Elhan 63.9
@Tesnim1989 64.6
E Elif_Eylul 70.0
madamhd 71.3
Organick__ 74.7
Zeynolin44 74.8
@I-cell_84 75.1
Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.3
Tutku44 80.4
Kahvesel 82.4
Cordelia 85.4
@Migi_magid11 86.8
T timesinfinity 88.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
D Dileksnr 95.4
gulenyuzumsunsen 96.0
Hem cuma kilolarinizi hatırlatayım dedim hem de bugunden itibaren günlük 30 Dakika leslie yapiyoruz kizlar
Istediginiz lesliee yi yapabilirsiniz
Gun sonunda beni etiketleyin
Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Toplam | |
| 10.287 | |||||||
D Dileksnr | 16.207 | |||||||
@I-cell_84 | 10.103 | |||||||
| 6.778 | |||||||
| 11.420 | |||||||
| 6.941 | |||||||
| 12.392 | |||||||
| 6.718 | |||||||
@birazhuzurdu2008 | 2.825 | |||||||
| 4.005 | |||||||
Evet kullanıyorlar bundan sonra bende mesafemi katıcam bugün tam emin oldum malesef ben gidip yemek yapmıyormuşum onlar kendisi yapıyorlarmis öyle demiş annesine sonra görüscem onunlaCanim o salaklik degilki iyi niyetini kullaniyolar
Var artık ablaYok artık...
Sayabilirsin ablacim tek bir puandan hesaplama yaparizElifcim bu yapacağım Leslie' yi gece adım olarak sayabilir miyim? Hep öyle yapıyordum.
Tebrikler papatyacım. Ömür boyu çıtır kız olarak yaşamanı dilerim.Eki Görüntüle 2758787
PAPATYAM 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (684. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (708. Etap) : 59,80
Verilen Toplam Kilo : 20,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 25,25%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,01%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808
Sevgili PAPATYAM 17 Temmuz 2020 (684. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 8 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde toplamda 20,20 kilo vermiş olarak ve 60 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
PAPATYAM Mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?