Offf bayılırım böyle hatunlara...tabiiikide gerçekten senden iyi misafir mi bulacakmışıminşallah oda olur canım
bunun dönemleri var.
seviye 1 kullanıldığından haberin olmadan kullanılmak
seviye 2. bile isteye kullanılmak
seviye 3 kullanıldığın için herkese sırt dönmek ama bir anda
seviye 4 herkes ağzının payını almış ya da sensiz kalmıştır o yüzden artık güzel güzel geçinmeye başlamak
seviye 5 ama haala en ufak kullanılma açığın aranır bir ömür bunuda bilirsin :))
ve malesef o değer bilmeyenler gün geçtikçe çoğalıyor. her yerde böyle oldu dünya...
arada da çıksa iyiler iyiki var.. mücadele etmeyide sevmiyorum kötüyle sesimide çok çıkaramıyorum çirkinliği kendime yaklaştıramamda.. en güzeli uzak durmak.. hayatta en çok öğretebildiğim şey bu sanırım kendime. güzel uzak dururum...
bi arı var aramızda vızır vızır çalışan
küçük yaşta evlenenler genelde böyle oluyor.... herkese her şeyi söyle... reklamın bol olsun... kimseyi kırma ama her şeyi söyle.. valla reklam yapan kazanıyo
mesafe candır.... sonra o mesafeyi kaldıramazlar ama bi bakmışsın onada alışırlar iş sende bitiyo yani...
iyiye canım feda çünkü ben iyiyim yaa... mayamda var valla hep iyiydim kendime bakıyomda çok iyiyim lan ben diyom fazla yani gereksizama mesafe iyileri koruyor hakikaten...
Çalışkan karıncamiz, muhteşem kaptanımız.Bizim takimin eski sembolüydü karincalari severim
Sayabilirsin ablacim tek bir puandan hesaplama yapariz
Leslie yaptim diye yazman yeterli
Iç iç o yediklerini çıkarmak zorundasinSalata malzemelerimi ayarladım detoks suyumu içiyorum
Wcde çıkamıyorum ondan tüm bunlarIç iç o yediklerini çıkarmak zorundasin
Incir kayisi falan ye sende ise yarar belkiWcde çıkamıyorum ondan tüm bunlar
Bende kahve yapcam simdiÖdem suyu yaptım bendegidem bide kahve içem
Bende de yesilcay iciyorum :)))Bende kahve yapcam simdi
Afiyet olsun canım benimde bitmis alicam bendeBende de yesilcay iciyorum :)))
Kayısı kaynattım geçen gece içtim tık yokIncir kayisi falan ye sende ise yarar belki
Benimki bitsin bu sefer ananaslı yeşil çay alicim. Pek bir övüyorlar eksik kalmayımAfiyet olsun canım benimde bitmis alicam bende
Guzel abla bende onu iciyorumBenimki bitsin bu sefer ananaslı yeşil çay alicim. Pek bir övüyorlar eksik kalmayım
Afiyet olsun canımGuzel abla bende onu iciyorum
Gel yapam benBende kahve yapcam simdi
Tatlişim elin degmişken bir fincan da bana ne makbule geçerdiGel yapam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?