Sen yemek yapmak zorunda mısın? Alıştırma böyle. Görevin olmuş. Kaynana müdür ona şikayet ediyor. Yapılan iyiliğin görev sanılması beni delirtiyor.Evet kullanıyorlar bundan sonra bende mesafemi katıcam bugün tam emin oldum malesef ben gidip yemek yapmıyormuşum onlar kendisi yapıyorlarmis öyle demiş annesine sonra görüscem onunla
tabiiikide gerçekten senden iyi misafir mi bulacakmışımGerçekten mi ...
İş yerine ziyaretine gelirim öğle arası kahve içeriz. Oleeeeey
Çok teşekkür ederim. Aynı şekilde Gemlik de feda olsun Dünürüme
bunun dönemleri var.Zamaninda millet icin kendimi okadar üzdum ki kimse kiymet bilmedi bundan sonra kimse icin kılımı kipırdatmam kavgami var kahve alip geciyorum banamisin demiyorum hastalik hastasi oldum gerekyok
ve malesef o değer bilmeyenler gün geçtikçe çoğalıyor. her yerde böyle oldu dünya...Oyy helal. Maalesef değer kıymet bilinmiyor. İnşallah bilen nadir insanlardır. Yoksa herkes kullanmaya bakıyor.
bi arı var aramızda vızır vızır çalışan4-10 Ocak Menu Bildirimleri
Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar E Elif_Eylul @I-cell_84 @Denp birbeste @Yenidenyapabilirim @sena zeynep @Elhan PAPATYAM D Dileksnr @Zeynolin44 @selensu82 @Organick__ T timesinfinity @birazhuzurdu2008 Cordelia Wilma11 @madamhd @Tesnim1989 @sleepy angel @Kmsl Hnd @gulenyuzumsunsen @Tutku44 Kahvesel
Menuleri gecen hafta pazartesi baslayinca dun son buldu
Bu hafta dört günlük yapacagim
Pazartesi-sali-csrsamba-persembe
küçük yaşta evlenenler genelde böyle oluyor.... herkese her şeyi söyle... reklamın bol olsun... kimseyi kırma ama her şeyi söyle.. valla reklam yapan kazanıyoSalağım diye boşa demiyorum
mesafe candır.... sonra o mesafeyi kaldıramazlar ama bi bakmışsın onada alışırlar iş sende bitiyo yani...Evet kullanıyorlar bundan sonra bende mesafemi katıcam bugün tam emin oldum malesef ben gidip yemek yapmıyormuşum onlar kendisi yapıyorlarmis öyle demiş annesine sonra görüscem onunla
önüme koşsun demi kap alsin :d bölece gider kilocuklar dimiO benim de rakibim ki,önümdeki kişiama kaçsın ki kovalayayım di mi amaaa,seni de kovalıyorumm koş koş koşşşş
Teşekkür ederim canım benimminşallah ödemdirrrr bi süredir artıda olduğum için üstüne bi de böyle olunca demoralize oldum ama şimdi iyiyim.Artık önüme bakıcam
Kıymet bilmemek başka bir şey,yaptığın şeye yapmadı demek başka bir şey. Resmen yalan söylüyorlar yani..Yalan söyleyen insandan her şeyi beklerim ben.Bence de mesafeni koru canım ve yapma hak etmeyenlere. Bundan sonra mumla arasınlar,arattır.Evet kullanıyorlar bundan sonra bende mesafemi katıcam bugün tam emin oldum malesef ben gidip yemek yapmıyormuşum onlar kendisi yapıyorlarmis öyle demiş annesine sonra görüscem onunla
Bababababa nedemek kiz o sen napiyosun ozaman evde kacgundur temizlik yapiyosun yemekte zıkkımın kökünü yesinler yapiversinler birzahmet ellerimi ayaklarimi yokEvet kullanıyorlar bundan sonra bende mesafemi katıcam bugün tam emin oldum malesef ben gidip yemek yapmıyormuşum onlar kendisi yapıyorlarmis öyle demiş annesine sonra görüscem onunla
Arilari da pek sevmem amabi arı var aramızda vızır vızır çalışan
Bende arılardan ve balindan nefret ederimArilari da pek sevmem ama
Canım çok yoruyoruz seni. Karınca diyelim mi sever misin.Arilari da pek sevmem ama
Sokmalarindan korkuyorum yoksa bir zarari yok banaBende arılardan ve balindan nefret ederim
Ben 7 yıllık evliyim hiç kaynanamgilde yemek yapmadim. alt üst olmamiza rağmen.Evet kullanıyorlar bundan sonra bende mesafemi katıcam bugün tam emin oldum malesef ben gidip yemek yapmıyormuşum onlar kendisi yapıyorlarmis öyle demiş annesine sonra görüscem onunla
Bizim takimin eski sembolüydü karincalari severimCanım çok yoruyoruz seni. Karınca diyelim mi sever misin.
Sokmalarindan korkuyorum yoksa bir zarari yok bana
Bu sene bizim balkondan ari eksik olmadi aralik ayinda bile vardi
Benide delirtiyor artık mesafeli olucam kv diyo allah razi olsun kızım dedim önemli değil ordan nişanlı olan kızı diyo sen gelip yemek yapmıyomuydun ayar oldum konuştum biraz uzatmadım fazla evime geldimSen yemek yapmak zorunda mısın? Alıştırma böyle. Görevin olmuş. Kaynana müdür ona şikayet ediyor. Yapılan iyiliğin görev sanılması beni delirtiyor.
Bende reklam yapcam abla artıktabiiikide gerçekten senden iyi misafir mi bulacakmışıminşallah oda olur canım
bunun dönemleri var.
seviye 1 kullanıldığından haberin olmadan kullanılmak
seviye 2. bile isteye kullanılmak
seviye 3 kullanıldığın için herkese sırt dönmek ama bir anda
seviye 4 herkes ağzının payını almış ya da sensiz kalmıştır o yüzden artık güzel güzel geçinmeye başlamak
seviye 5 ama haala en ufak kullanılma açığın aranır bir ömür bunuda bilirsin :))
ve malesef o değer bilmeyenler gün geçtikçe çoğalıyor. her yerde böyle oldu dünya...
arada da çıksa iyiler iyiki var.. mücadele etmeyide sevmiyorum kötüyle sesimide çok çıkaramıyorum çirkinliği kendime yaklaştıramamda.. en güzeli uzak durmak.. hayatta en çok öğretebildiğim şey bu sanırım kendime. güzel uzak dururum...
bi arı var aramızda vızır vızır çalışan
küçük yaşta evlenenler genelde böyle oluyor.... herkese her şeyi söyle... reklamın bol olsun... kimseyi kırma ama her şeyi söyle.. valla reklam yapan kazanıyo
mesafe candır.... sonra o mesafeyi kaldıramazlar ama bi bakmışsın onada alışırlar iş sende bitiyo yani...
iyiye canım feda çünkü ben iyiyim yaa... mayamda var valla hep iyiydim kendime bakıyomda çok iyiyim lan ben diyom fazla yani gereksizama mesafe iyileri koruyor hakikaten...
Evet canım oyle yapicam artik bende eşim ve kp görüyordu zaten herşeyi umurumda değil istediği yalanı söylesin huyudur ama hep böyle o sen yaparsın o yapmış olurKıymet bilmemek başka bir şey,yaptığın şeye yapmadığın demek başka bir şey. Resmen yalan söylüyorlar yani..Yalan söyleyen insandan her şeyi beklerim ben.Bence de mesafeni koru canım ve yapma hak etmeyenlere. Bundan sonra mumla arasınlar,arattır.
He kız geberdim kac gündür onu boşver yani oğlum bi yandan ağlıyor elini atmiyo çocuğa bide o yapmış herşeyi dedim zaten bi daha asla gelip bişey yapmam burda diyeBababababa nedemek kiz o sen napiyosun ozaman evde kacgundur temizlik yapiyosun yemekte zıkkımın kökünü yesinler yapiversinler birzahmet ellerimi ayaklarimi yok
Evet canım iyi olmuş böylesi boşuna dememişler mesafe iyidir diye yakin olsanda mesafeni koru der ablam öyle yapcam artıkBen 7 yıllık evliyim hiç kaynanamgilde yemek yapmadim. alt üst olmamiza rağmen.
beklentileri vardi ilk başlarda ama sonra alıştı. ellettirmiyor hiç.
çalışıyorum. yemegimiz ayri yiyoruz.
40 yılda bir görüyorum hergün degil.
bölesi daha iyi bence.
Kacsenelik evlisin canimEvet canım iyi olmuş böylesi boşuna dememişler mesafe iyidir diye yakin olsanda mesafeni koru der ablam öyle yapcam artık
Sıkma canını;uzatmadan demen gerekenleri demiş,hakkını aramışsın.Her şerde hayır vardır derler,belki böylesi daha iyi oldu senin için.Kendini çeker çekirdek ailenle ilgilenirsinBenide delirtiyor artık mesafeli olucam kv diyo allah razi olsun kızım dedim önemli değil ordan nişanlı olan kızı diyo sen gelip yemek yapmıyomuydun ayar oldum konuştum biraz uzatmadım fazla evime geldim
Bende reklam yapcam abla artık
Ünlü olurum belki
Evet canım oyle yapicam artik bende eşim ve kp görüyordu zaten herşeyi umurumda değil istediği yalanı söylesin huyudur ama hep böyle o sen yaparsın o yapmış olur
He kız geberdim kac gündür onu boşver yani oğlum bi yandan ağlıyor elini atmiyo çocuğa bide o yapmış herşeyi dedim zaten bi daha asla gelip bişey yapmam burda diye
öle yap ilk başta sana eleştiri alacak Dilek niye öle davrainyor bize hiç gelmiyor vs diyecekler bi sürü laf söyleyecek 3 gün konuşurlar sonra unutur. kararinin arkasinda dur.Evet canım iyi olmuş böylesi boşuna dememişler mesafe iyidir diye yakin olsanda mesafeni koru der ablam öyle yapcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?