Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet kullanıyorlar bundan sonra bende mesafemi katıcam bugün tam emin oldum malesef ben gidip yemek yapmıyormuşum onlar kendisi yapıyorlarmis öyle demiş annesine sonra görüscem onunla
Sen yemek yapmak zorunda mısın? Alıştırma böyle. Görevin olmuş. Kaynana müdür ona şikayet ediyor. Yapılan iyiliğin görev sanılması beni delirtiyor.

Gerçekten mi ...
İş yerine ziyaretine gelirim öğle arası kahve içeriz. Oleeeeey
Çok teşekkür ederim. Aynı şekilde Gemlik de feda olsun Dünürüme
tabiiikide gerçekten senden iyi misafir mi bulacakmışım inşallah oda olur canım
Zamaninda millet icin kendimi okadar üzdum ki kimse kiymet bilmedi bundan sonra kimse icin kılımı kipırdatmam kavgami var kahve alip geciyorum banamisin demiyorum hastalik hastasi oldum gerekyok
bunun dönemleri var.
seviye 1 kullanıldığından haberin olmadan kullanılmak
seviye 2. bile isteye kullanılmak
seviye 3 kullanıldığın için herkese sırt dönmek ama bir anda
seviye 4 herkes ağzının payını almış ya da sensiz kalmıştır o yüzden artık güzel güzel geçinmeye başlamak
seviye 5 ama haala en ufak kullanılma açığın aranır bir ömür bunuda bilirsin :))
Oyy helal. Maalesef değer kıymet bilinmiyor. İnşallah bilen nadir insanlardır. Yoksa herkes kullanmaya bakıyor.
ve malesef o değer bilmeyenler gün geçtikçe çoğalıyor. her yerde böyle oldu dünya...
arada da çıksa iyiler iyiki var.. mücadele etmeyide sevmiyorum kötüyle sesimide çok çıkaramıyorum çirkinliği kendime yaklaştıramamda.. en güzeli uzak durmak.. hayatta en çok öğretebildiğim şey bu sanırım kendime. güzel uzak dururum...
bi arı var aramızda vızır vızır çalışan
Salağım diye boşa demiyorum
küçük yaşta evlenenler genelde böyle oluyor.... herkese her şeyi söyle... reklamın bol olsun... kimseyi kırma ama her şeyi söyle.. valla reklam yapan kazanıyo
Evet kullanıyorlar bundan sonra bende mesafemi katıcam bugün tam emin oldum malesef ben gidip yemek yapmıyormuşum onlar kendisi yapıyorlarmis öyle demiş annesine sonra görüscem onunla
mesafe candır.... sonra o mesafeyi kaldıramazlar ama bi bakmışsın onada alışırlar iş sende bitiyo yani...
iyiye canım feda çünkü ben iyiyim yaa... mayamda var valla hep iyiydim kendime bakıyomda çok iyiyim lan ben diyom fazla yani gereksiz ama mesafe iyileri koruyor hakikaten...

önüme koşsun demi kap alsin :d bölece gider kilocuklar dimi Cordelia

Kıymet bilmemek başka bir şey,yaptığın şeye yapmadı demek başka bir şey. Resmen yalan söylüyorlar yani..Yalan söyleyen insandan her şeyi beklerim ben.Bence de mesafeni koru canım ve yapma hak etmeyenlere. Bundan sonra mumla arasınlar,arattır.

Son düzenleme:
Bababababa nedemek kiz o sen napiyosun ozaman evde kacgundur temizlik yapiyosun yemekte zıkkımın kökünü yesinler yapiversinler birzahmet ellerimi ayaklarimi yok

Ben 7 yıllık evliyim hiç kaynanamgilde yemek yapmadim. alt üst olmamiza rağmen.
beklentileri vardi ilk başlarda ama sonra alıştı. ellettirmiyor hiç.
çalışıyorum. yemegimiz ayri yiyoruz.
40 yılda bir görüyorum hergün degil.
bölesi daha iyi bence.

Sen yemek yapmak zorunda mısın? Alıştırma böyle. Görevin olmuş. Kaynana müdür ona şikayet ediyor. Yapılan iyiliğin görev sanılması beni delirtiyor.
Benide delirtiyor artık mesafeli olucam kv diyo allah razi olsun kızım dedim önemli değil ordan nişanlı olan kızı diyo sen gelip yemek yapmıyomuydun ayar oldum konuştum biraz uzatmadım fazla evime geldim
Bende reklam yapcam abla artık
Ünlü olurum belki
Evet canım oyle yapicam artik bende eşim ve kp görüyordu zaten herşeyi umurumda değil istediği yalanı söylesin huyudur ama hep böyle o sen yaparsın o yapmış olur
Bababababa nedemek kiz o sen napiyosun ozaman evde kacgundur temizlik yapiyosun yemekte zıkkımın kökünü yesinler yapiversinler birzahmet ellerimi ayaklarimi yok
He kız geberdim kac gündür onu boşver yani oğlum bi yandan ağlıyor elini atmiyo çocuğa bide o yapmış herşeyi dedim zaten bi daha asla gelip bişey yapmam burda diye

Evet canım iyi olmuş böylesi boşuna dememişler mesafe iyidir diye yakin olsanda mesafeni koru der ablam öyle yapcam artık

Sıkma canını;uzatmadan demen gerekenleri demiş,hakkını aramışsın.Her şerde hayır vardır derler,belki böylesi daha iyi oldu senin için.Kendini çeker çekirdek ailenle ilgilenirsin

Evet canım iyi olmuş böylesi boşuna dememişler mesafe iyidir diye yakin olsanda mesafeni koru der ablam öyle yapcam artık
öle yap ilk başta sana eleştiri alacak Dilek niye öle davrainyor bize hiç gelmiyor vs diyecekler bi sürü laf söyleyecek 3 gün konuşurlar sonra unutur. kararinin arkasinda dur.
ben baştan beri mesafeliydim. hiç cicimli canimlı olmadim.
hep özendim kaynanasiyla iyi anlaşanlari .öle dost olanlari sonraki aralari bozuşuklari buradan BDV den öğreniyorum.
bilmem bende mi sorun var bilemem hiç rahat rahat konuşamadim. annemle rahat konuştuğum gibi olmadim. şikayet eder eşime diye düşündüm baştan öle kavradim.
aslında çocuktan önce aramiz çok iyiydik.
çocuktan sonra degişti hepsi en çok çocuk yüzünden kavga etmeye başladik. şimdi baktım aman dedim kaçtım.
hiç kafama takmiyorum. başka bişeylerle uğraşiyorum .
aklına kötü ani getirmemeye çalış. onun yerine koskoca izmiri gez. komşuya git kahve iç. ne bilim yapacak bişeyler bulursun :)
kv elti görümceye kafaya takmaya değmez. kendinden önemli değerli bişey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…