Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben gece yemek yemeyi hiç alışmadım.
yerine sütlü kahve içiyorum
ama kilo veremiyorum vermeye çalışıyorum.
bu hafta çok dikkat etmeye çalışacagim.
ve birlikte kilolari verelim..
yapacagiz times.
Gece yemesi çok kötü bir şey,alışmadığın iyi olmuş canım.
Ben de çok dikkat edeceğim,birlikte yapabilirizzz,birlikte yapalımm Desteğin için teşekkür ederimm canım benim

OOOOOO hey maşallahhhh canımmmm site kasıyo alkış yollayamıyorum :)
Kızlarr günaydın
Cuma günü 78.300
Bugün 77.700
-600 desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize
maşallah harikasın canım biliyordum böyle olacağını bu hafta:)
Günaydın 6. Takım sakinleri.
Bol eksili bir haftamız olsun inşallah.
birbeste tatlım uyandın mı
canımın içi dünürüm bu hafta çalışma haftam işteyim malesef ayy evede çok alıştık normale dönünce zorlanacağım resmen... banada bak allah başka dert vermesin şu bela gitsinde başımızdan çalışalım üretelim biz demi :)

Cuma günü 71.3
Güncel 70.1
Fark -1200
tebrik ederim canım güzel eksi
-1700 ile devam ke
sana diyecek bir şey bulamıyorum ben artık kraliçemmmmm
aaaa ne özürü aşkolsun kırk yılın başı yemişsin hadi bizede tadını anlat bayadır yemiyoz şaka şaka :):) canım benim ödemdir onun hepsi zaten sen iyi gidiyorsun sen benim her hafta geldiğim pazartesi artılarımı bir görsen oooo :):):) ama biliyorumki ödem çoğu
Bugün en azından sabit olsaydı daha hevesli olurdum. Moral bozmak yok birazdan dünürüm gelirse daha iyi hissederim. Teşekkür ederim Elifcim. Bana dünürümü getirin
birbeste
canım benim detoks su orucu yapan kişinin başına bu gelir rahat ol sen ben her pazartesi ne kadar artı geliyom bilion mu bilmion yazmıom yazmam yazamammmm:):)
ödem hepsi su orucu yaptığım içinde çok normal bu.. sende böyle bil ve rahatla cumaya kadar neler yapabilirsin sadece bunu düşün dünürlerin en çıtırı ... imojide yollayamıom dünürüme yaa kasıyo site öpücük öpücük öpücükkkkk
bunu bence her gün gönder vallahi yüzüme yüzüme çarpıyo sen yolladıkça :):) artı çıkan silkeleniyo eksi çıkan dahada gayret ediyo yüzümüze çarp arada canımmmm

ankaradaki arkadaşlarım geçmiş olsun deprem için rabbim beterinden korusun

Sağ ol dünürüm takmamaya çalışıyorum. Mesleğini merak ettim...nerede çalışıyorsun? Az önce de sordum aynı soruyu bir arkadaşaKolay gelsin canım.

Eki Görüntüle 2758787

PAPATYAM 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (684. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (708. Etap) : 59,80
Verilen Toplam Kilo : 20,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 25,25%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,01%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808

Sevgili PAPATYAM 17 Temmuz 2020 (684. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 8 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde toplamda 20,20 kilo vermiş olarak ve 60 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

PAPATYAM Mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ederim canim

Sağ ol dünürüm takmamaya çalışıyorum. Mesleğini merak ettim...nerede çalışıyorsun? Az önce de sordum aynı soruyu bir arkadaşaKolay gelsin canım.
:):) kamudayım canım merkeze gelecek olursan adres veriyimde yemeğime çayıma buyur iş yerimede evimede kapım her yerden açık sana :)

PATAYYAMMMMM tebrik ederim canım 20 kg. dile kolay alkışların büyüğü sana :)
Valla aldilar gibi bişey oldu
aralıklı oruç olmuş boşver canım ödem atarsın hem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…