Teşekkür ederim kaptanım ❤zerdaçal limon maydanoz tarçın yesil elma ve yeşil çaylı su yaptım kendime az önce bi kaç gun yapayım diyorum1 saat olarak yazariz❤❤
Selam canım regle ragmen ekside olman cok guzel
Oldu canim başka bi isteğin varmıBanada gelsene
Himm keyifli görüyorum seni. Suprizler mi olacak. Canım ben çok kilo veren biri değilim. Hafta da en fazla 1 kg veririm. O yüzden beni geçmek kolay. Sıramı vermeye gelince aslaaaaaaa
Gece yemesi çok kötü bir şey,alışmadığın iyi olmuş canım.ben gece yemek yemeyi hiç alışmadım.
yerine sütlü kahve içiyorum
ama kilo veremiyorum vermeye çalışıyorum.
bu hafta çok dikkat etmeye çalışacagim.
ve birlikte kilolari verelim..
yapacagiz times.
Rakibimle işbirliği ha??? Çok kırıldım.Gece yemesi çok kötü bir şey,alışmadığın iyi olmuş canım.
Ben de çok dikkat edeceğim,birlikte yapabilirizzz,birlikte yapalımmDesteğin için teşekkür ederimm canım benim
OOOOOO hey maşallahhhh canımmmm site kasıyo alkış yollayamıyorum :)Eki Görüntüle 2758657
cuma :86.8
Bugün : 85.4
Giden kilo :1.400
Zipzip-
İnşallah Cuma’ya bomba gibi geleceğim !
Şu tartıya nazar boncuğu koyayım Allahım nazarlardan kem gözlü bakanlardan koru amin
41 kere MaşaAllah
maşallah harikasın canım biliyordum böyle olacağını bu hafta:)Kızlarr günaydın
Cuma günü 78.300
Bugün 77.700
-600desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize
canımın içi dünürüm bu hafta çalışma haftam işteyim malesef ayy evede çok alıştık normale dönünce zorlanacağım resmen... banada bak allah başka dert vermesin şu bela gitsinde başımızdan çalışalım üretelim biz demi :)
tebrik ederim canım güzel eksiCuma günü 71.3
Güncel 70.1
Fark -1200
sana diyecek bir şey bulamıyorum ben artık kraliçemmmmm-1700 ile devam ke
aaaa ne özürü aşkolsun kırk yılın başı yemişsin hadi bizede tadını anlat bayadır yemiyoz şaka şaka :):) canım benim ödemdir onun hepsi zaten sen iyi gidiyorsun sen benim her hafta geldiğim pazartesi artılarımı bir görsen oooo :):):) ama biliyorumki ödem çoğuKızlarrrr sayfaya uyarı mahiyetli yazıp durduğum benim başıma geldi.Kişi kendinden bilir olayı herhaldeÖğlen geç yiyince akşam acıkmadım araştırmalıklı geçirdim ama gece acayip acıktım.Mide guruldamasından uyuyamadım.Kalktım buzlukta börek vardı onu yedim, battı balık yan gider deyip üstüne bi de çikolata.
Şu an +500'üm doğal olarak.Listedeyken nasıl böyle bi sey yapabildim bilmiyorum,özür dilerim hepinizden
canım benim detoks su orucu yapan kişinin başına bu gelir rahat ol sen ben her pazartesi ne kadar artı geliyom bilion mu bilmion yazmıom yazmam yazamammmm:):)Bugün en azından sabit olsaydı daha hevesli olurdum.Moral bozmak yok birazdan dünürüm gelirse daha iyi hissederim. Teşekkür ederim Elifcim. Bana dünürümü getirin
birbeste
bunu bence her gün gönder vallahi yüzüme yüzüme çarpıyo sen yolladıkça :):) artı çıkan silkeleniyo eksi çıkan dahada gayret ediyo yüzümüze çarp arada canımmmm@Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.3
@selensu82 57.8
PAPATYAM 59.8
birbeste 60.2
@sleepy angel 62.4
@sena zeynep 63.1
@Denp 63.3
Elhan 63.9
@Tesnim1989 64.6
E Elif_Eylul 70.0
@madamhd 71.3
@Organick__ 74.7
@Zeynolin44 74.8
@I-cell_84 75.1
@Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.3
@Tutku44 80.4
@Kahvesel 82.4
Cordelia 85.4
Wilma11 86.8
T timesinfinity 88.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
D Dileksnr 95.4
@gulenyuzumsunsen 96.0
Hem cuma kilolarinizi hatırlatayım dedim hem de bugunden itibaren günlük 30 Dakika leslie yapiyoruz kizlar
Istediginiz lesliee yi yapabilirsiniz
Gun sonunda beni etiketleyin
Nerede çalışıyorsun AyselcimEve geçince tartılacağımZipzip- kalkar kalkmaz işe geldim ödem gitmeden tartılmak istemedim canım
Ben de yapmadım. Hadi yapalım tatlım.
Sağ ol dünürüm takmamaya çalışıyorum. Mesleğini merak ettim...nerede çalışıyorsun? Az önce de sordum aynı soruyu bir arkadaşahey maşallahhhh canımmmm site kasıyo alkış yollayamıyorum :)
maşallah harikasın canım biliyordum böyle olacağını bu hafta:)
canımın içi dünürüm bu hafta çalışma haftam işteyim malesef ayy evede çok alıştık normale dönünce zorlanacağım resmen... banada bak allah başka dert vermesin şu bela gitsinde başımızdan çalışalım üretelim biz demi :)
tebrik ederim canım güzel eksi
sana diyecek bir şey bulamıyorum ben artık kraliçemmmmm
aaaa ne özürü aşkolsun kırk yılın başı yemişsin hadi bizede tadını anlat bayadır yemiyoz şaka şaka :):) canım benim ödemdir onun hepsi zaten sen iyi gidiyorsun sen benim her hafta geldiğim pazartesi artılarımı bir görsen oooo :):):) ama biliyorumki ödem çoğu
canım benim detoks su orucu yapan kişinin başına bu gelir rahat ol sen ben her pazartesi ne kadar artı geliyom bilion mu bilmion yazmıom yazmam yazamammmm:):)
ödem hepsi su orucu yaptığım içinde çok normal bu.. sende böyle bil ve rahatla cumaya kadar neler yapabilirsin sadece bunu düşün dünürlerin en çıtırı ... imojide yollayamıom dünürüme yaa kasıyo siteöpücük öpücük öpücükkkkk
bunu bence her gün gönder vallahi yüzüme yüzüme çarpıyo sen yolladıkça :):) artı çıkan silkeleniyo eksi çıkan dahada gayret ediyo yüzümüze çarp arada canımmmm
ankaradaki arkadaşlarım geçmiş olsun deprem için rabbim beterinden korusun
sira verilmez alınır dedin ya alırımHimm keyifli görüyorum seni. Suprizler mi olacak. Canım ben çok kilo veren biri değilim. Hafta da en fazla 1 kg veririm. O yüzden beni geçmek kolay. Sıramı vermeye gelince aslaaaaaaa
Önündenmi aldim duruyodu orda yeseydin
Ne güzel olurdu amaBen de yapmadım. Hadi yapalım tatlım.
:):) kamudayım canım merkeze gelecek olursan adres veriyimde yemeğime çayıma buyur iş yerimede evimede kapım her yerden açık sana :)Sağ ol dünürüm takmamaya çalışıyorum. Mesleğini merak ettim...nerede çalışıyorsun? Az önce de sordum aynı soruyu bir arkadaşaKolay gelsin canım.
Valla aldilar gibi bişey olduÖnündenmi aldim duruyodu orda yeseydin
Valla ben ilkonce karnimi düşünürümValla aldilar gibi bişey oldu
PATAYYAMMMMM tebrik ederim canım 20 kg. dile kolay alkışların büyüğü sana :)Eki Görüntüle 2758787
PAPATYAM 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (684. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (708. Etap) : 59,80
Verilen Toplam Kilo : 20,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 25,25%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,01%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808
Sevgili PAPATYAM 17 Temmuz 2020 (684. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 8 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde toplamda 20,20 kilo vermiş olarak ve 60 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
PAPATYAM Mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ederim canim
aralıklı oruç olmuş boşver canım ödem atarsın hem :)Valla aldilar gibi bişey oldu
times benim arkamdaRakibimle işbirliği ha??? Çok kırıldım.
Senin de Sinirlerini zıplatsalarda sende düşünemezdin karnınıValla ben ilkonce karnimi düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?