Sen iradeli bir hatunsun olur böyle dalgalanmalar eminimki cumaya eksi bile gelirsin güzelim hiç bozma moraliniNasilsinz kızlar
Daha yeni eve girebildim yalovadan direk işe geçtik Sabah
Az önce tartildim tahmin ettiğim gibi artilardayim
Spor ve detoks ile hiç olmazsa sabit gelmeye calisicam
Olsun canimBu mesajın üzerine hiç güzel bir mesaj olmadi ama
Dur ben sana aşama aşama ekran alıp atayimYaa baksana e devletten girdim yine e nabıza yönlendiriyor. Olsa görürdüm yaa teknolojiyle aram iyi. Arama yerine tahlil yazdım çıkmıyor
Bi bakar mısın sen girip acaba tam nerde diye
Tamam yaa sağolasın inşallah vardır yaa. Yokmuş gibime geliyor. E nabızda dediğim gibi bi sürü var sonucum o yok.Dur ben sana aşama aşama ekran alıp atayim
Yedek demediiii öbür dediiiiiiiii yedek nasil oluyo kızzzzzz tevbe estağfirullahBenmiyim senin yedek dünürün
Canımm inşallah allah razı olsunÇok mutlu oldummönemli olan Şu mutluluğu yaşamak bundan sonra hep daim olsun
Şeyyyy bir soruda ben sorsammAnkara’da yaşıyorum Mühendisim bir kurumda Elhan Abla siz nerdeydiniz Ege mi sanki yanlış mı hatırladım
Sağol canımm
Canim ben yaptim hatta paylastimda ama fotomu sildim telimdenBen etiket yapayım Bi sorayım belki gözümden kaçmıştır
@timesinfinity @birazhuzurdu2008 @Tesnim1989madamhd birbeste @Tutku44 @Kmsl Hnd pazar günü için sporları görememiş olabilirim varsa tabloya ekleyeyim
Dünürün şuan terliyorr kalk beste kalkkkkk ona yetişşş meryemin toto taaaa nerelere gitti bakkk :)))))Unuttum doğru ya...
Bana arkadaş yok demek...napim yalnız yapacağım. Lilimam da bugün gelemiyor muayyen durumdan...hadi Meryem kaldır totoşu arkadaş yok sana...
Bir saat sonra görüşürüz kızlar
Kuzum resimdeki gibi e devlete gir arama butonuna e nabiz yaz e nabıza gir ordan ekrandaki mavi renkte tahlillerim yazan yere tıkla orda tüm.tahliller vardırYaa baksana e devletten girdim yine e nabıza yönlendiriyor. Olsa görürdüm yaa teknolojiyle aram iyi. Arama yerine tahlil yazdım çıkmıyor
Bi bakar mısın sen girip acaba tam nerde diye
Evet buraya girdim yokKuzum resimdeki gibi e devlete gir arama butonuna e nabiz yaz e nabıza gir ordan ekrandaki mavi renkte tahlillerim yazan yere tıkla orda tüm.tahliller vardır
Çok enteresan ya hayirlisiEvet buraya girdim yok
Sağol tatlım.bacak ve kalça için
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Kollar için
1.
2.
3.
4.
Simit için
1.
2.
3.
Üst karın için
1.
2.
3.
4.
Alt karın için
1.
2.
3.
4.
Cordelia kolaydan zora benim benim uyguladığım bölgesel videolar bunlar fikir olabilir
Allah kabul etsin canimMenüm güzeller
Dini oruc tuttum bugün
Akşam:
1 tabak yeşil fasulye
Salata, yoğurt
1.5 dilim tb.ekmeği
Ara keten tohumlu zencefilli kefir
Kuruyemiş
Nescafe
Afiyet olsun canim11 Ocak Pazartesi
Kahvaltı 09.15
1 haş yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
2 lokma reçel
Domates
Öğle 14.00
Yulaflı yoğurt
1 portakal
Akşam 17.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kara lahana yemeği
2 küçük parça tavuk
Evde değilim spor yapamıyorum ama işe yürüme gittim geldim 6 bin adım var N Nidsalii
Dünürüm geldimYedek demediiii öbür dediiiiiiiii yedek nasil oluyo kızzzzzz tevbe estağfirullah
Canımm inşallah allah razı olsun
Şeyyyy bir soruda ben sorsammne mühendisisin
Canim ben yaptim hatta paylastimda ama fotomu sildim telimden10287 adım attim ama istersen bugunkini atinca onuda kontrol etmis olursun 1 haftalik kaydediyo benim program. Simdi bugunkini atamam daha yapacagim spirlar var. Ama simdi istersende atsam karisir. Anlatabildimmi bilmiomda :)))
Dünürün şuan terliyorr kalk beste kalkkkkk ona yetişşş meryemin toto taaaa nerelere gitti bakkk :)))))
Allah kabul etsin canımMenüm güzeller
Dini oruc tuttum bugün
Akşam:
1 tabak yeşil fasulye
Salata, yoğurt
1.5 dilim tb.ekmeği
Ara keten tohumlu zencefilli kefir
Kuruyemiş
Nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?