Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasilsinz kızlar
Daha yeni eve girebildim yalovadan direk işe geçtik Sabah
Az önce tartildim tahmin ettiğim gibi artilardayim
Spor ve detoks ile hiç olmazsa sabit gelmeye calisicam
Sen iradeli bir hatunsun olur böyle dalgalanmalar eminimki cumaya eksi bile gelirsin güzelim hiç bozma moralini

Yaa baksana e devletten girdim yine e nabıza yönlendiriyor. Olsa görürdüm yaa teknolojiyle aram iyi. Arama yerine tahlil yazdım çıkmıyor
Bi bakar mısın sen girip acaba tam nerde diye
Dur ben sana aşama aşama ekran alıp atayim

Benmiyim senin yedek dünürün
Yedek demediiii öbür dediiiiiiiii yedek nasil oluyo kızzzzzz tevbe estağfirullah
Çok mutlu oldummönemli olan Şu mutluluğu yaşamak bundan sonra hep daim olsun
Canımm inşallah allah razı olsun
Ankara’da yaşıyorum Mühendisim bir kurumda Elhan Abla siz nerdeydiniz Ege mi sanki yanlış mı hatırladım
Şeyyyy bir soruda ben sorsamm ne mühendisisin

Canim ben yaptim hatta paylastimda ama fotomu sildim telimden 10287 adım attim ama istersen bugunkini atinca onuda kontrol etmis olursun 1 haftalik kaydediyo benim program. Simdi bugunkini atamam daha yapacagim spirlar var. Ama simdi istersende atsam karisir. Anlatabildimmi bilmiomda :)))
Unuttum doğru ya...
Bana arkadaş yok demek...napim yalnız yapacağım. Lilimam da bugün gelemiyor muayyen durumdan...hadi Meryem kaldır totoşu arkadaş yok sana...
Bir saat sonra görüşürüz kızlar
Dünürün şuan terliyorr kalk beste kalkkkkk ona yetişşş meryemin toto taaaa nerelere gitti bakkk :)))))

Yaa baksana e devletten girdim yine e nabıza yönlendiriyor. Olsa görürdüm yaa teknolojiyle aram iyi. Arama yerine tahlil yazdım çıkmıyor
Bi bakar mısın sen girip acaba tam nerde diye
Kuzum resimdeki gibi e devlete gir arama butonuna e nabiz yaz e nabıza gir ordan ekrandaki mavi renkte tahlillerim yazan yere tıkla orda tüm.tahliller vardır

Eklentiler

• Screenshot_20210111-214531_Chrome.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20210111-214539_Chrome.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20210111-214556_Chrome.webp
    14 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210111-214610_Chrome.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 27
11 Ocak Pazartesi

Kahvaltı 09.15
1 haş yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
2 lokma reçel
Domates

Öğle 14.00
Yulaflı yoğurt
1 portakal

Akşam 17.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kara lahana yemeği
2 küçük parça tavuk

Evde değilim spor yapamıyorum ama işe yürüme gittim geldim 6 bin adım var N Nidsalii

Eklentiler

• E77F3E51-F4BB-42BB-A99C-03843A969D32.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 25
Afiyet olsun canim

Dünürüm geldim
Ter totostan aktı gidiyor nefes nefese kaldım. Sen de bitirdin mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…