- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Baktım işte niye yok ki çıkmaması inkansız ki. E nabıza girip baktım sonuçlara. Yani ayrı e nabız uygulaması. E devletten girmedim orada çıkar mı acabaBarkod gerekmiyor e nabıza gir e devletten tahlillerim kısmına bak orda çıkıyor kan sonucun
Benim net sorun sanırım mesajlarla cebelleştim Bi kaç defa gitmiş olabilirTesekkur ederim canim
Olsun canımBenim net sorun sanırım mesajlarla cebelleştim Bi kaç defa gitmiş olabilir
E devletten gir tahlillerim kısmına bak pdf olarak görüntüle de görünür ordaBaktım işte niye yok ki çıkmaması inkansız ki. E nabıza girip baktım sonuçlara. Yani ayrı e nabız uygulaması. E devletten girmedim orada çıkar mı acaba
Bayılıcam heyecandan ok öptümE devletten gir tahlillerim kısmına bak pdf olarak görüntüle de görünür orda
Hadi hayirli haberlerle gel.gulumBayılıcam heyecandan ok öptüm
CanımmmBilmemmi hepsine bedel o bakma diyenlereama puan olarak eklerim ben
Bugun rakamlar guzel ama gelmeyen iki uye var onlar ne olacak bilmiyorum canimBu cuma yine birincilik gelir mi kizceler
Hislerime guveniyorum bence bu haftada bu şahane grup birinciBugun rakamlar guzel ama gelmeyen iki uye var onlar ne olacak bilmiyorum canim
Seviye siralamasini cok guxel yazmışsıntabiiikide gerçekten senden iyi misafir mi bulacakmışıminşallah oda olur canım
bunun dönemleri var.
seviye 1 kullanıldığından haberin olmadan kullanılmak
seviye 2. bile isteye kullanılmak
seviye 3 kullanıldığın için herkese sırt dönmek ama bir anda
seviye 4 herkes ağzının payını almış ya da sensiz kalmıştır o yüzden artık güzel güzel geçinmeye başlamak
seviye 5 ama haala en ufak kullanılma açığın aranır bir ömür bunuda bilirsin :))
ve malesef o değer bilmeyenler gün geçtikçe çoğalıyor. her yerde böyle oldu dünya...
arada da çıksa iyiler iyiki var.. mücadele etmeyide sevmiyorum kötüyle sesimide çok çıkaramıyorum çirkinliği kendime yaklaştıramamda.. en güzeli uzak durmak.. hayatta en çok öğretebildiğim şey bu sanırım kendime. güzel uzak dururum...
bi arı var aramızda vızır vızır çalışan
küçük yaşta evlenenler genelde böyle oluyor.... herkese her şeyi söyle... reklamın bol olsun... kimseyi kırma ama her şeyi söyle.. valla reklam yapan kazanıyo
mesafe candır.... sonra o mesafeyi kaldıramazlar ama bi bakmışsın onada alışırlar iş sende bitiyo yani...
iyiye canım feda çünkü ben iyiyim yaa... mayamda var valla hep iyiydim kendime bakıyomda çok iyiyim lan ben diyom fazla yani gereksizama mesafe iyileri koruyor hakikaten...
Hadi bakalım insallah canim ust uste uc defa birincilik super olacakHislerime guveniyorum bence bu haftada bu şahane grup birinci
Eeee ama.biz hak ediyoruz canım yaaHadi bakalım insallah canim ust uste uc defa birincilik super olacak
Valla ekip su an cok guzel gercektenEeee ama.biz hak ediyoruz canım yaaşu azme şu iradeye bak seçmece gibiyiz vallahi hem fistik gibiyiz hemde coook istekliyiz
Bu mesajın üzerine hiç güzel bir mesaj olmadi amaValla ekip su an cok guzel gercekten
Tebrik ederim seni canım inşallah daha buralara işin düşmezEki Görüntüle 2758787
@PAPATYAM 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (684. Etap) : 80,00
Bitiş Kilosu (708. Etap) : 59,80
Verilen Toplam Kilo : 20,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 25,25%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,01%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808
Sevgili PAPATYAM 17 Temmuz 2020 (684. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 8 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde toplamda 20,20 kilo vermiş olarak ve 60 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
@PAPATYAM Mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ederim canim
Iyiyim canim sen nasilsin tatil nasıl gectiNasilsinz kızlar
Daha yeni eve girebildim yalovadan direk işe geçtik Sabah
Az önce tartildim tahmin ettiğim gibi artilardayim
Spor ve detoks ile hiç olmazsa sabit gelmeye calisicam
Yaa baksana e devletten girdim yine e nabıza yönlendiriyor. Olsa görürdüm yaa teknolojiyle aram iyi. Arama yerine tahlil yazdım çıkmıyorE devletten gir tahlillerim kısmına bak pdf olarak görüntüle de görünür orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?