Teşekkür ederim bitanemTekrar hoş geldin Zuhalcimİnsallah hayırlı olur huzurla keyifle her hafta güzel sonuçlar alırsın. Buradaki sağlıklı ve pozitif iletişim sosyal hayatımızı da olumlu etkiliyor. Hayata umutla bakıyor kendimize inanıyoruz. Bu yüzden yaşadığın zorluklarla daha güçlü mücadele edeceksin buna eminim. Sağlık problemlerinin de zamanla iyiye gitmesini dilerim. Psikolocin bizde kuşkun olmasın .
Filissle uğraş birazCanım sıkılıyor napim ama
Sonsuza dek sustumBiliyordum bu tepkiyi vereceğini...
Ben dünür aşkından ne dediğimi biliyor muyum
O is bende yaktim dünürler holdingi
Estağfurullah canım ya inşallah biz pişman etmeyiz seni...Teşekkür ederim bitanemzaten buraya yazinca bi heyecan geldi
Sanki ilk defa takimlara giriyom gibi hissettim
İnşallah yüzünüzü kara cikarmicam
Ama o benim yulaflı pastamFilissle uğraş biraz
Kimseye benden çok ölme bugun yesilcayinla bile benden çok ilgilendin bilmiomda sanma ... kabul bende pek ilgilenemedim ama olsun sen bana bakma ben ilgilenmesemde sen ilgilen benimle yoksa bilion düğün pahalıya gelecek
Özledim demenin saçma bir yoluydu dünürüm
Ayyyy bu neeeeYavrum ya yemin ederim gözlerim yaşardı...telefonun dili olsa da gördüğünü söylese keşke...
En çok senin için ölüp en çok senin için yaşicim.
Ohhh dünür candır gerisi heyecandır
O sensinkiAbla ya çok tatlısın biliyorsun dimi
Rica ederim ablacım
Elimden geldiğince işte teşekkür ettim
Bence riske atma canım bende yapıyor zaten mercimek gaz yapar cuma ye istersen
tamamdır canım teşekkürler
Kertelim dedin bebisleri biz kerttik senden ses çıkmıyo zaten kız evi naz evimciliğim kalmamışBenmiyim simdi suçlu
Bir ara yapiyodum iyi hatırlattın canim tamam yine şeyedeyim ben onuDünür, bakliyatlara bir çay kaşığı kimyon atmayı denedin mi...yarı yarıya azaltıyor şişliği, hatta bazen hiç olmuyor.
Sen yaparsin ablam benim. Allahın izniyle...Bende zorlanmadan kaynaşacagima inaniyorum zaten cnmhaliyle başta bi adapte süresi oluyor :) ama cogu kisiyi tanidigim icin uzun sürmez benim icin
Kendimi size birakiyorum artik, ne yapacaksiniz yapin, kurtarin beni nefsimden
Cok tesekkur ederim tatlim
Kızz doğru dur özlemişim zaten yazamadim gün boyuKarıştirsam mı yine
Bak bak ...sen hiç bana öyle afilli cümleler yazdın mı bir düşün bakim...ayaklarımı en son ne zaman yerden kestin...Sonsuza dek sustum
Biraktim sana artik naparsan yap uzulmucemO is bende yaktim dünürler holdingi
Şişttttt sessizce izle sadeceAyyyy bu neeee
2 sevdigim insan, birbirlerine neler söylüyor
Ben cok kiskancim, soylemismiydim
ooo ablacim birbirlerini çoktan abayi yaktılar oğlanla kızı vereceklermişAyyyy bu neeee
Üzülme tabisi sen törpü oje falan filan yapBiraktim sana artik naparsan yap uzulmucem
Kiskanclar kulübüne hoş geldin ZuhalcimAyyyy bu neeee
Fake fake bunlarooo ablacim birbirlerini çoktan abayi yaktılar oğlanla kızı vereceklermiş
Zuhal mi yoksaKızıma baska dünür buldum kurban olun siz benim kızima
Bisey anlasmadik :)) Hemen yarin baslarim cnmSen yaparsin ablam benim. Allahın izniyle...
De bakalim ne zaman menu yazacaksınne anlastin kaptancığımla
Rahatsızlığın icin rabbim şifa versin kilo verince daha iyi hissedeceksin kendini allahin izniyle....
Bu arada hoşgeldin
Geçen gün başka birine dünür diyodun lahmacun yemeye gittiniz ya o nolcakKanlı canlıyık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?