mefkureme sor:)Yooo okumadim
Kiz elhan ablayla besteninkinlerini diyosun ben onlardan bahsediyorummefkureme sor:)
Iyi aksamlar canim görüşürüzkızlar şimdi çıkıyorum
akşama girmeyebilirim
yarin yazayim menümü :)
sadakatsize kaçarrr:)
Once şu imoji görünümlü canlı kanlı kalbimi bırakayım ellerineYavrum ya yemin ederim gözlerim yaşardı...telefonun dili olsa da gördüğünü söylese keşke...
En çok senin için ölüp en çok senin için yaşicim.
Ohhh dünür candır gerisi heyecandır
O zaman tadı kalmaz çok şeyinSonsuza dek sustum
Yaaa dileekkkk ne tatlısın varyaO is bende yaktim dünürler holdingi
Ablam hoşgelmişte kıskanmaya bile başlamışAyyyy bu neeee
2 sevdigim insan, birbirlerine neler söylüyor
Ben cok kiskancim, soylemismiydim
Hahahha gençlere de haber mi verecez canımmmmmmooo ablacim birbirlerini çoktan abayi yaktılar oğlanla kızı vereceklermiş
Üzülme tabisi sen törpü oje falan filan yap
Ben halletcem
Ufak oğlanı ellere mi verion biz akrabaydık senleKızıma baska dünür buldum kurban olun siz benim kızima
Aralıklı oruc tam senlik abla. 2 öğün e ne dersin o halde. Ogleden sonra kahvaltı aksama dogru aksam yemeği. Yarın Kilonuda foto cek yolla tamam bu iş . Senlik mi iff ben onunla verdim ilk baslarda hep.. bende 77 yi gördüm tekrardan malesefBisey anlasmadik :)) Hemen yarin baslarim cnm
Şu aralar sabahlari hic cnm bisey istemiyor, kahve cay gidiyor...
Benim zorum aksamlari...
Bi süredir can sikintisindan yemek içim almiyordu sadece abur cubur
Aksam ögünunu dolu dolu yapmaya alismaliyimki geç vakit bisey yemeyim
Nayırrrrrrrr nolamaaazzzzzz tb. Lahmacun muGeçen gün başka birine dünür diyodun lahmacun yemeye gittiniz ya o nolcak
Once şu imoji görünümlü canlı kanlı kalbimi bırakayım ellerine
Sonrada son nefes gülüyüm
Dünür candır gerisi heyecandır
Yeryüzünde bu cümleyi ilk yazan sensin biliyorsun degilmi
Serviste takımlı ciddi memurlarin içinde beni sesli güldürdünya allahta seni iki dünya da güldürsün
O zaman tadı kalmaz çok şeyin
Yaaa dileekkkk ne tatlısın varya
Ablam hoşgelmişte kıskanmaya bile başlamış
Ama abla bu aşk başka bir aşk onun tadı cok Baska
Hani diyettesindir evdekiler patates kızartırda o patatesin yan tarafında bi çıtır kıtır kızarmış lezzet vardır ve sen diyet dinlemez agzina atarsin işteElhan lezzeti o lezzet
Hahahha gençlere de haber mi verecez canımmmmmm
Ufak oğlanı ellere mi verion biz akrabaydık senle(
Aralıklı oruc tam senlik abla. 2 öğün e ne dersin o halde. Ogleden sonra kahvaltı aksama dogru aksam yemeği. Yarın Kilonuda foto cek yolla tamam bu iş . Senlik mi iff ben onunla verdim ilk baslarda hep.. bende 77 yi gördüm tekrardan malesef
Nayırrrrrrrr nolamaaazzzzzz tb. Lahmacun mu
Yok mefkûremin diyorum başka dünür buldum dedin yaKiz elhan ablayla besteninkinlerini diyosun ben onlardan bahsediyorum
Kiz Allah seni napmasin daha onla konusmadimki ben ogullari varmis bilmiyorumYok mefkûremin diyorum başka dünür buldum dedin ya
Haber verOnce şu imoji görünümlü canlı kanlı kalbimi bırakayım ellerine
Serviste takımlı ciddi memurlarin içinde beni sesli güldürdünya allahta seni iki dünya da güldürsün
Hani diyettesindir evdekiler patates kızartırda o patatesin yan tarafında bi çıtır kıtır kızarmış lezzet vardır ve sen diyet dinlemez agzina atarsin işteElhan lezzeti o lezzet
Aralıklı oruc tam senlik abla. 2 öğün e ne dersin o halde. Ogleden sonra kahvaltı aksama dogru aksam yemeği. Yarın Kilonuda foto cek yolla tamam bu iş . Senlik mi iff ben onunla verdim ilk baslarda hep.. bende 77 yi gördüm tekrardan malesef
Elhan ablanın iki oğlu var birinı alırsınKiz Allah seni napmasin daha onla konusmadimki ben ogullari varmis bilmiyorumtanismadan kizimi verirmiyim
Tamamdir aksama balık menü varrrKizlar işlerim var biraz
Eşim balik ismarlamis, onu almaya gidecem
Aksam görüşürüz
E Elif_Eylulkız onun oğlullari nişanliymiş :d senin kızın okuyacak daha
Neyse ben burayı çok karıştırdım şimdi evdeki çorbamı karıştırıp geliyorum
Allah siziNisanlimiymis bide
Ooooo çoğalıyolaarrrmefkureme sor:)
Azda faceye bak sen :)))))kızlar şimdi çıkıyorum
akşama girmeyebilirim
yarin yazayim menümü :)
sadakatsize kaçarrr:)
Daha bişi demiomKiz elhan ablayla besteninkinlerini diyosun ben onlardan bahsediyorum
Allah'ım Allah'ım bu kızın tevazusuna ölüyorum
Ahhahahaha kıskandın mı sennnKimseye benden çok ölme bugun yesilcayinla bile benden çok ilgilendin bilmiomda sanma ... kabul bende pek ilgilenemedim ama olsun sen bana bakma ben ilgilenmesemde sen ilgilen benimle yoksa bilion düğün pahalıya gelecek
Özledim demenin saçma bir yoluydu dünürüm
Aşk olsun abla burdaki heycan benmiyimYavrum ya yemin ederim gözlerim yaşardı...telefonun dili olsa da gördüğünü söylese keşke...
En çok senin için ölüp en çok senin için yaşicim.
Ohhh dünür candır gerisi heyecandır
Sadece bu dünya mi yok canım her iki cihanda güldürsün Rabbim yüzünü canım dünürüm galbini aldım galbimin en sessiz sakin yerine sakladım.Once şu imoji görünümlü canlı kanlı kalbimi bırakayım ellerine
Facem yok kiTamamdir aksama balık menü varrrhayır kizartmaz fırına atar hayır kızartmaz hayırrrrr :))
E Elif_Eylul
D Dileksnr
Wilma11 ortaligi karistirirken kendiniz mi karıştınız kiyamammmmm
Allah sizi
Ooooo çoğalıyolaarrr
Azda faceye bak sen :)))))
Daha bişi demiom
Yok kuzum ya dünür çaydan bahsetmişti aslında onları kastettim ama lafı Filiz oraya çekince kaldı işte...olur mu hiç...o dünür sen ayrı bir cansın kıyas bile olmaz...❤❤ seviyorum seni abla
Ahhahahaha kıskandın mı sennn
Aşk olsun abla burdaki heycan benmiyimküstüm ahadaaa hihhhhh
Migi onlara haber versek tek celsede bitirirler dünürlüğümüzüHaber verolmaz mi
Amin çook sağolohhh hele şükür deli sorular cevap buldu ve rahatlanıldı
allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun canım
inşallah canım ben bu sabahta haala aynı artılarda gördüm kendimi 1 gr. vermemişim ama karnımdan belli zaten
anaaa sende mi bursalısın belkide söyledin daha önce öyleyse k. bakma canım...
güzel yağdı çok şükür bursamızada yarına kar geliyo sanırım
babam video attı gördüm maşallah bembeyaz her yer. onlar kıbrıs köyde oturuyo birde yüksekya daha çok onların orda kar
göze çok sağlıklı geliyor canımcım afiyet olsun
Hayırlı olsun ne güzel bir karar vermişsiniz tekrardan mezun olursunuz niye olmasın zaten tecrübelisiniz hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?