Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anaaaaa bunlar iyiceee kaptirmis gidiyolaryakinda dügün var

Burda sevdigim arkadaslarimin olmasi ne güzel zaten bilerek geldim cnm :)))

Önceden test ettinmi hic cnm
Yapmadiysan riske girme derim :)) yuzde 90 sislik yapiyor
Tekrar hoş geldin Zuhalcim İnsallah hayırlı olur huzurla keyifle her hafta güzel sonuçlar alırsın. Buradaki sağlıklı ve pozitif iletişim sosyal hayatımızı da olumlu etkiliyor. Hayata umutla bakıyor kendimize inanıyoruz. Bu yüzden yaşadığın zorluklarla daha güçlü mücadele edeceksin buna eminim. Sağlık problemlerinin de zamanla iyiye gitmesini dilerim. Psikolocin bizde kuşkun olmasın .

Bana tüm bakliyatlar sislik yapiyo ne kerametse.. sebze candır benim için canim
Bende sebzeciyim simdi kereviz pisiyi zeytinyagli ama hafif yesillikle yaparim mercimegi ama hic persembe yemedim ben kimisi bulgurda yese sismez

Abla ya çok tatlısın biliyorsun dimi
Cok iyi yapmışsın cnm enejisi süper birini kacirmaman iyi olmus :)

Bendeeeeee cok özlemişim seni

Teşekkür ederim dilekcim takimin azim kralicesinden biride sensin, gördüm
Rica ederim ablacım
Elimden geldiğince işte teşekkür ettim
Mercimek salatasi yarin ögle yiyince şişlik yaparmi
Bence riske atma canım bende yapıyor zaten mercimek gaz yapar cuma ye istersen
Bende dakika yapalım adet olarak daha aza tekabül ediyor amaa ağırlık olduğu için normal bölgesellere göre Zipzip- kaptamının dediği gibi 3 tanesi 1 puan ideal bencede
tamamdır canım teşekkürler

Bende zorlanmadan kaynaşacagima inaniyorum zaten cnm haliyle başta bi adapte süresi oluyor :) ama cogu kisiyi tanidigim icin uzun sürmez benim icin
Kendimi size birakiyorum artik, ne yapacaksiniz yapin, kurtarin beni nefsimden

Hoşgeldinizzzz birlikte çok güzel sonuçlar alacağız eminim buranın sıcaklığıyla çarçabuk gidiyor o kilolar
Cok tesekkur ederim tatlim

Yavrum ya yemin ederim gözlerim yaşardı...telefonun dili olsa da gördüğünü söylese keşke...
En çok senin için ölüp en çok senin için yaşicim.
Ohhh dünür candır gerisi heyecandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…