- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Anaaaaa bunlar iyiceee kaptirmis gidiyolarKimseye benden çok ölme bugun yesilcayinla bile benden çok ilgilendin bilmiomda sanma ... kabul bende pek ilgilenemedim ama olsun sen bana bakma ben ilgilenmesemde sen ilgilen benimle yoksa bilion düğün pahalıya gelecek
Özledim demenin saçma bir yoluydu dünürüm
Bu tarzlar hazır olduğu için bir fincan yeterli Ama direk bitki olarak alıp demlediklerimizde en fazla iki fincanHoşuma gitti canım. Yeşil çay içiyormuşum gibi gelmediBir soru daha sağlıkçima canım günde bir fincan mi içeyim?
Bana tüm bakliyatlar sislik yapiyo ne kerametse.. sebze candır benim için canim
Herseyide bilBu tarzlar hazır olduğu için bir fincan yeterli Ama direk bitki olarak alıp demlediklerimizde en fazla iki fincan
Tekrar hoş geldin ZuhalcimBurda sevdigim arkadaslarimin olmasi ne güzelzaten bilerek geldim cnm :)))
Önceden test ettinmi hic cnm
Yapmadiysan riske girme derim :)) yuzde 90 sislik yapiyor
Bize bunu sen yaptınAnaaaaa bunlar iyiceee kaptirmis gidiyolaryakinda dügün var
Bende sebzeciyim simdi kereviz pisiyi zeytinyagli ama hafif yesillikle yaparim mercimegi ama hic persembe yemedim ben kimisi bulgurda yese sismezBana tüm bakliyatlar sislik yapiyo ne kerametse.. sebze candır benim için canim
Abla ya çok tatlısın biliyorsun dimikızz sessiz sessiz ne güzel haber verdin kaptanım sen öyleee bayılıom senin bu ani haberlerine durup durup bişi yazıon varya
ne unutması unutulur mu canım benim gözlerim doldu haberin yok valla memleket görürsünde bir tuhaf olursunya öyleyim şuannn
seninde beni unutmamana çok sevindim bizim takım candı çok güzeldik... ilk geldiğimde baktım eskilerden kimse kalmamıştı zipzip te tuzağına düşürünce burda buldum kendimi
tekrar tekrar hoşgeldin yaaa artık hasret gidermece ve zayıflamaca tamamı çok mutlu oldum gelmene inan
arkadaşlar mefkuremin menüleri muazzamdır..
bu grupta tanıyor musun bilmem bi arkadaş var abla D Dileksnr adında şeker mi şeker bi varlık kendisibu arkadaş her menü yazdığında yeminle senni yaşıyorum senin menülerinin aynısını yazıyo.. hep aklımas en geliyon onun menülerinde
Rica ederim ablacımCok iyi yapmışsın cnmenejisi süper birini kacirmaman iyi olmus :)
Bendeeeeeecok özlemişim seni
Teşekkür ederim dilekcimtakimin azim kralicesinden biride sensin, gördüm
Bence riske atma canım bende yapıyor zaten mercimek gaz yapar cuma ye istersenMercimek salatasi yarin ögle yiyince şişlik yaparmi
tamamdır canım teşekkürlerBende dakika yapalım adet olarak daha aza tekabül ediyor amaa ağırlık olduğu için normal bölgesellere göreZipzip- kaptamının dediği gibi 3 tanesi 1 puan ideal bencede
Benmiyim simdi suçluBize bunu sen yaptın
Dünür, bakliyatlara bir çay kaşığı kimyon atmayı denedin mi...yarı yarıya azaltıyor şişliği, hatta bazen hiç olmuyor.Bana tüm bakliyatlar sislik yapiyo ne kerametse.. sebze candır benim için canim
Bende zorlanmadan kaynaşacagima inaniyorum zaten cnmVallla bana yanlışlıkla yazdin sandim ben ilk
Bende cok özlüyorum o günleri allah biliyo. Bu gruba ilk başladığımda hep orayı aradim kalpten yani. Ama sagolsun kizlar gerçekten iyi niyetliler. Herkes birbirine cok yardımcı oluyo. Kaptanımız zaten naif hassas ama sopalı bi değişik yani
Bu grubada cok ısındım ilk basta yabanci hizsediodum ama şimdi dahada ilgiliyim hepsini merak ediyorum vs. Uyumluyuz cok şükür
Geldiğin için teşekkür ederim. Senden öğrenecek bir sürü sey var. Sadece pas tutmuşsundur. Temizler atarız onuda. Bizler kg.almaya meyilliyiz malesef. Azim senin icinde ruhunda var. Sadece az zaman var kendine. Zaman dediysem 2 gün filan yani sana cok bile
Yaaa abla gerçekten hoşgeldin yaaa
Cok tesekkur ederim tatlimHoşgeldinizzzzbirlikte çok güzel sonuçlar alacağız eminim buranın sıcaklığıyla çarçabuk gidiyor o kilolar
Karıştirsam mı yineAnaaaaa bunlar iyiceee kaptirmis gidiyolaryakinda dügün var
Naparsan yap baksana bunlari yanliz birakmaya gelmiyoKarıştirsam mı yine
Yavrum ya yemin ederim gözlerim yaşardı...telefonun dili olsa da gördüğünü söylese keşke...Kimseye benden çok ölme bugun yesilcayinla bile benden çok ilgilendin bilmiomda sanma ... kabul bende pek ilgilenemedim ama olsun sen bana bakma ben ilgilenmesemde sen ilgilen benimle yoksa bilion düğün pahalıya gelecek
Özledim demenin saçma bir yoluydu dünürüm
La bı dur la...kıyma bizeKarıştirsam mı yine
Yavrum ya yemin ederim gözlerim yaşardı...telefonun dili olsa da gördüğünü söylese keşke...
En çok senin için ölüp en çok senin için yaşicim.
Ohhh dünür candır gerisi heyecandır
Yarın halletcemNaparsan yap baksana bunlari yanliz birakmaya gelmiyo
Canım sıkılıyor napim amaLa bı dur la...kıyma bize
Biliyordum bu tepkiyi vereceğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?