Sessiz sessiz sinsice geldimŞOk oldum sanirim biran ondan tanimadim kusura bakma
Bestemmm yaaaaunutması unutulur mu canım benim gözlerim doldu haberin yok valla memleket görürsünde bir tuhaf olursunya öyleyim şuannn
seninde beni unutmamana çok sevindim bizim takım candı çok güzeldik... ilk geldiğimde baktım eskilerden kimse kalmamıştı zipzip te tuzağına düşürünce burda buldum kendimi
tekrar tekrar hoşgeldin yaaa artık hasret gidermece ve zayıflamaca tamamı çok mutlu oldum gelmene inan
arkadaşlar mefkuremin menüleri muazzamdır..
bu grupta tanıyor musun bilmem bi arkadaş var abla [IMG alt="Haticesnr"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1010/1010804.jpg?1610276421[/IMG] Haticesnr adında şeker mi şeker bi varlık kendisibu arkadaş her menü yazdığında yeminle senni yaşıyorum senin menülerinin aynısını yazıyo.. hep aklımas en geliyon onun menülerinde
Dikenli civili her sopa kabulüm canimcimSessiz sakin gorunsemde sopalarim var abla kacamaklarda sopa gosteririm
Hatta civili sopa edineyim bu ara lazim olacsk gibi
Sağlıktayım bölümü açıklamam çok zor oluyor diye demiyorum Ama fizyoterapist gibiyim bitti bitecek inşallahGencecik sportmen bacima bak hele
Ne okuyormuş tazeciğimiz
Bence içilirSipariş üzerine gelen ananaslı yeşil çayım bir de probiyotikli çıktı.dogru yolda miyim kızlar içeyim mi
Aboooo kız biz senin gizli hayranindik lilimamla....Nami - diğer mefkurem
Başarılar dilerim canımSağlıktayım bölümü açıklamam çok zor oluyor diye demiyorum Ama fizyoterapist gibiyim bitti bitecek inşallah
Normalde sana nasil etki ediyor canim sen kendini daha iyi bilirsinMercimek salatasi yarin ögle yiyince şişlik yaparmi
Bende dakika yapalım adet olarak daha aza tekabül ediyor amaa ağırlık olduğu için normal bölgesellere göreGüzel haberlerinizi bekliyorum
Hoşuma gitti canım. Yeşil çay içiyormuşum gibi gelmediBence içilir
Kendimi sana soruyorum isteNormalde sana nasil etki ediyor canim sen kendini daha iyi bilirsin
Mercimek bende sislik yapmiyor ama kisiden kisiye değişiyor iste
Vallla bana yanlışlıkla yazdin sandim ben ilkSessiz sakin gorunsemde sopalarim var abla kacamaklarda sopa gosteririm
Hatta civili sopa edineyim bu ara lazim olacsk gibi
Aslinda bilmiyordum sadece yillardan dolayi bir tahminde bulundum
Bende cok özlüyorum o günleri allah biliyo. Bu gruba ilk başladığımda hep orayı aradim kalpten yani. Ama sagolsun kizlar gerçekten iyi niyetliler. Herkes birbirine cok yardımcı oluyo. Kaptanımız zaten naif hassas ama sopalı bi değişik yaniSessiz sessiz sinsice geldim
Bestemmm yaaaa
Ben seni hic unutmadim bitanemo gunleride hep özlüyorum
Bazi nedenlerden takimlardan bi süre uzak kalmak istemistim. Z zipzip sagolsun en zor günümde bana destek olup, cagirmisti.
Kismet buguneymis. Cesaretemi toplayip buraya yazmadan once, takimi tanimak icin biraz baktim. Senin burda olmana cok cok sevindim
Ama ne yazikki eski azimli disiplinli Zühal yokUmarim burda tertemiz sayfa acip eski gunlerime dönerim
HoşgeldinizzzzHerkese selamlar sevgili 6.takim
Buraya uzun zamandir kaybolan motivasyonumu sizin desteginizle bulmaya geldim
ADINIZ: Zühal
YAŞINIZ:49
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:dün itibariyle 105
HEDEF KİLONUZ:ilk etapta 85 sonra 75 ve 68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:şu anda calismiyorum.
ÇOCUK SAYISI:3 / 30 - 31-32 yaslarinda - büyük oglum evli. 3-5 yasinda 2 torun var.
Diger ikisi nişanlı
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet. 4-5 sene önce 113 kiloyla baslayip 68 le mezun olmustum. Koruma konusunda basarisizim. Defalarca alip vermelerim oldu. En son motive olamadigim icin listeden kendi istegimle ayrildim.
Umarim burda kendimi bulurum
KİLO ALMA NEDENİNİZis bogazlik :)) ozellikle psikolojik zor donemlerde kendimden vazgecmek şu arada da zor bi donemdem geçtim, geciyorum. En son 2 ay icinde 7-8 kilo aldim
En kötü aliskanligim gece gec vakit yemeler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:2 ay once miniskus ameliyati oldum, dizim hala duzelmedi, şiş ve acıyor. O yüzden cardiyo ve dizi zorlucak hareketler yapamam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
20 senedir kiloyla ugrasiyorum
Ölmeden tekrar 6 li rakamlari gormek istiyorum
UUmarim bana kollarinizi açar, sarıp sarmalarsiniz
Takima ait olup, icsellestirmenin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum.
Simdilk bu kadar
Allah'ım Allah'ım bu kızın tevazusuna ölüyorumSadece ben değil takımca harikalar yaratıyoruzmükemmel bir enerjimiz ve samimiyetimiz var bak senide buraya çekmişiz abla sende burdaki enerjiyle harikalar yaratacaksın eminim ki zaten bu takıma dahil olmakla büyük bir adım atdin❤❤
Bence yapar bende hep yapıyor hele bide ayranda oldu muu huhuuMercimek salatasi yarin ögle yiyince şişlik yaparmi
Burda sevdigim arkadaslarimin olmasi ne güzelAboooo kız biz senin gizli hayranindik lilimamla....lili noluuuur beni de tanistir demiştim. Canım aynı takımda olmak ne güzel.
Önceden test ettinmi hic cnmMercimek salatasi yarin ögle yiyince şişlik yaparmi
PekiBence yapar bende hep yapıyor hele bide ayranda oldu muu huhuu
Iste persembe hic yememde ondan sordumBurda sevdigim arkadaslarimin olmasi ne güzelzaten bilerek geldim cnm :)))
Önceden test ettinmi hic cnm
Yapmadiysan riske girme derim :)) yuzde 90 sislik yapiyor
Kimseye benden çok ölme bugun yesilcayinla bile benden çok ilgilendin bilmiomda sanma ... kabul bende pek ilgilenemedim ama olsun sen bana bakma ben ilgilenmesemde sen ilgilen benimle yoksa bilion düğün pahalıya gelecekAllah'ım Allah'ım bu kızın tevazusuna ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?