Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ŞOk oldum sanirim biran ondan tanimadim kusura bakma
Sessiz sessiz sinsice geldim
Bestemmm yaaaa
Ben seni hic unutmadim bitanem o gunleride hep özlüyorum

Bazi nedenlerden takimlardan bi süre uzak kalmak istemistim. Zipzip- sagolsun en zor günümde bana destek olup, cagirmisti.
Kismet buguneymis. Cesaretemi toplayip buraya yazmadan once, takimi tanimak icin biraz baktim. Senin burda olmana cok cok sevindim

Ama ne yazikki eski azimli disiplinli Zühal yok Umarim burda tertemiz sayfa acip eski gunlerime dönerim

Sessiz sakin gorunsemde sopalarim var abla kacamaklarda sopa gosteririm
Hatta civili sopa edineyim bu ara lazim olacsk gibi

Aslinda bilmiyordum sadece yillardan dolayi bir tahminde bulundum
Vallla bana yanlışlıkla yazdin sandim ben ilk
Bende cok özlüyorum o günleri allah biliyo. Bu gruba ilk başladığımda hep orayı aradim kalpten yani. Ama sagolsun kizlar gerçekten iyi niyetliler. Herkes birbirine cok yardımcı oluyo. Kaptanımız zaten naif hassas ama sopalı bi değişik yani
Bu grubada cok ısındım ilk basta yabanci hizsediodum ama şimdi dahada ilgiliyim hepsini merak ediyorum vs. Uyumluyuz cok şükür
Geldiğin için teşekkür ederim. Senden öğrenecek bir sürü sey var. Sadece pas tutmuşsundur. Temizler atarız onuda. Bizler kg.almaya meyilliyiz malesef. Azim senin icinde ruhunda var. Sadece az zaman var kendine. Zaman dediysem 2 gün filan yani sana cok bile
Yaaa abla gerçekten hoşgeldin yaaa

Hoşgeldinizzzz birlikte çok güzel sonuçlar alacağız eminim buranın sıcaklığıyla çarçabuk gidiyor o kilolar

Allah'ım Allah'ım bu kızın tevazusuna ölüyorum

Aboooo kız biz senin gizli hayranindik lilimamla....lili noluuuur beni de tanistir demiştim. Canım aynı takımda olmak ne güzel.
Burda sevdigim arkadaslarimin olmasi ne güzel zaten bilerek geldim cnm :)))
Mercimek salatasi yarin ögle yiyince şişlik yaparmi
Önceden test ettinmi hic cnm
Yapmadiysan riske girme derim :)) yuzde 90 sislik yapiyor

Burda sevdigim arkadaslarimin olmasi ne güzel zaten bilerek geldim cnm :)))

Önceden test ettinmi hic cnm
Yapmadiysan riske girme derim :)) yuzde 90 sislik yapiyor
Iste persembe hic yememde ondan sordum

Allah'ım Allah'ım bu kızın tevazusuna ölüyorum
Kimseye benden çok ölme bugun yesilcayinla bile benden çok ilgilendin bilmiomda sanma ... kabul bende pek ilgilenemedim ama olsun sen bana bakma ben ilgilenmesemde sen ilgilen benimle yoksa bilion düğün pahalıya gelecek
Özledim demenin saçma bir yoluydu dünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…