Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elifçim niyetine hayırlı bir evlat olacaksa eger diye niyetlenmeni tafsiye ederim canım inşallah eşin ikna olur ve iyi bir baba olur :Saruboceq:

nevracım seni görmek ne güzel çizelgene bayıldım şimdi netten dinliyorumda nar suyu hamileler içmeyecekmiş ibrahim saraç diyor.çünkü kanamayı arttırırmış

ayyy kızlar başım çok ağrıyo 2 tane ağrı kesici attım biraz dinlencem geçer inşlah bide misafir gelcekmiş offf Allahtan gelen yabancı değil birde geç gelcekmiş
bu arada kilo veren herkesi tbrk ediyorum kendimide çok ama çok kınıyorum alsanaalsanasmile

gözdem haklısın Rabbimiizn rahmeti bol nimetleri sonsuz inşallah elifime hayırlı bir evlat versin eşiyle yavrusuyla sevdikleriyle bir ömür boyu saglıklı mutlu bir ömür yaşasın

geçmiş olsun safişcim,bizler neysede kuzucuklar hastalandımı içi gidiyo insanın inş. sonuçlarınız temiz çıkar gülüm :teselli:
oleeeyyy süper sizlerle olmaktan çok mutluyum
inşlah hep beraber kilolarıda atıcaz
:lepi: yeniden hoşgeldin takımımıza cnm kaydirigubbakcemile5
Günaydın canlar hayırlı cumalar demeye geldim..İnşalah güzel sonuçlar alırsınız

navracım hamiş hoşgeldin cnm nasıl gidiyor hamilelik zorlamıyor seni demi opuyorumnanaktan

tez zamanda eşim ikna olsun hayırlısıyla bebiş gelsin diye niyetleniyoruz ya kuzucum :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

:Saruboceq: :Saruboceq: hayırlısıyla inş. ikna olsun bebişiniz hayırlı bi evlat olsun inş.:Saruboceq:

tez zamanda eşim ikna olsun hayırlısıyla bebiş gelsin diye niyetleniyoruz ya kuzucum :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

inşlah dileğin gerçekleşir cnm
ama bu duaya başlamak için önce Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp sonrada
Allaha dua edip dileğini tutup sonrada estağfirullah çekip başlanmalı
bende bu şekilde yaptım cnm

bende gittim tam buğday bulamadım ama tam buğdaylı çavdar ekmeği aldım ordan arkadaşıma uğradım 2 fincan şekersiz neskafe içtim sempatiksalakcinni daha kahvaltı bilem edemedim :1ninca: okadar ekmek aradım burnumun dibinde bimde varmış boshayallersmile şu ıspartanın tam buğday ekmeğini çok sevdim ondan alıyorum birde buzdolabında uzun süre dayanıyo katkısız yazıyor ama bilmiyorum tabi boshayallersmile

8. TAKIM * *178.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 99,2 / 99,7 / -0,5 / -0,50% )
AySeCeYlİn ( 61,6 / 61,5 / 0,1 / 0,16% )
azra_sila ( 116,5 / 116,0 / 0,5 / 0,43% )
asutaha ( 81,4 / 83,0 / -1,6 / -1,97% )
çokoprens ( 56,2 / 56,5 / -0,3 / -0,53% )
elimphia ( 85,2 / 88,2 / -3,0 / -3,52% )
handerya ( 73,0 73,5 -0,5 -0,68% )
nightwinglover ( 89,3 87,8 1,5 1,68% )
ugurlucum 85,6 83,8 1,8 2,10% yeni üye
SEHERYILDIZI ( 86,5 85,0 1,5 1,73% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 834,5 / 835,0 / -0,5 / -0,06% )

kardeş takım hayırlı cumalar dilerim
size zahmet kontrol edermisiniz a.s.

2 rekat hacet namazı kılınıyor, ben birinci rekatının sonuna ayetel kürsi yide eklerim

hb gülüm opuyorumnanaktan

ah canım kolay gelsin işlerinde...

Taze anne :jeyyar:
valla daha ne olduğumu anlayamadım simoşum...bilmiyorumkismile

ben hep dua ediyom elifime inanın her duamda var. Rabbim hayırlısını versin..:Saruboceq:

canıım çok sağol paylaşım için...evet bunu bende duymuştum hiç bilmiyodum önceden...
hiç içmiyorum..eşim severim diye almış ama öğrenince içmedim...

böyle bilgiler çok iyi oluyor sağol..Şeniz

Kızlar takım olarak kilo verme motivasyonumuz çok iyi görünüyo inşallah böyle devam ederiz. Bana gelince sabahları spora gidip öğlen ve sonrasında ev işi yaptığım için(yani onu da çok verimli yapamıyorum, spor beni çok yoruyo, iki süpürge 30dk dinlen yapıyorum) sizlere çok katılamıyorum. Akşam menümü yazarım ancak aklıma takılan bir iki şey var; kahvaltıda yediklerimizin porsiyon sınırı var mı? Mesela ben peynire dikkat etmiyorum hani bazen 2 kk kadar bile yediğim oluyor. Bazen ceviz falan yiyorum kahvaltıda, onu da 5-6 adet yiyorum. Bi de şu migrosta satılan reçelden aldım, %100 meyve, 2-3 çay kaşığı da onu yiyorum. Umarım sorun değildir çünkü sabah spordan geldikten sonra kurt gibi oluyorum hani bir kuzu çevirseniz yiyeceğim o denli!!!!sempatiksalakcinni

canım bu yazdıklarınla ilgili bişeyler söylemek istiyorum ceviz konusunda mesela eşim diyetisyene gitmişti gün içinde mutlaka 3 tane ceviz içi yemesi gerektiğini söylemiş çünkü ceviz vucuttaki yağları yakıyormuş ama fazla yenmeyekmiş ve eşim doktorun dediklerini uyguladı 10 gün geçmedi 10 kilo verdi peynirin yağlı olup olmadığına bağlı tabi reçelde bence iyi değil onun yerine doktorlar bal tavsiye ediyor hakikisinden tabi

meloş umarım dileğin gerçekleşir.bende yardıma hazırım elimden geldiğince.kızım ve yeğenimle birlikte okuruz inşallah.
kilo veren arkadaşlarımı ve kilo almadan döndüğüm içinde kendimi tebrik ediyorum.zemuszemus
he bu arada tam gaz spora başladım.unutuyorum yazmayı.3 akşamdır 1.5 saat pedal çeviriyorum.
gündüz yoğun olunca akşam spor yapabiliyorum ancak.bisiklet iyi oluo oyüzden.
ama en kısa zamanda koşu bandımın tozunu alıp yürümeye başlıcam.
eşimin amcasının hanımını ziyarete gittim dün.kadıncağızın kocasıyla arası çok kötü.
derdinide benden başka kimseye anlatamıyor.malum herkesle sırrını paylaşamazsın.
hem anlattı hem ağladı.2tane evleri var.amcamla ayrı evlerde kalıyorlar şu anda.
yengem depresyon ve panik atak hastası.çok acıdım kadıncağıza.üzüntüden başıma ağrı girdi.
ilaç içtim eve gelince.:çok üzgünüm:

ayyy ben nasıl bir kadınım yahu başım çatlıycak gibi gözlerime vuruyor resmen ama ben bu sayfayı kapatıp uyuyamıyom bağımlınız oldum sanırım yerimseniben

ayyy ben nasıl bir kadınım yahu başım çatlıycak gibi gözlerime vuruyor resmen ama ben bu sayfayı kapatıp uyuyamıyom bağımlınız oldum sanırım yerimseniben

Bağımlılık yaparıııızzz, tiryakimiiiiz olurrrrrrrrssssssssssssuuuuuuuuuun sempatiksalakcinni

Allah yardımcısı olsun cnm depresyon hastaları eşlerinden destek görmedimi çok zor iyileşiyor bende yaşadım ama eşim sonuna kadar destek olduğu için ucuz anlattım en azından doktorum öyle diyor senin durumuna düşüpte iyileşemeyen bir sürü hasta var diyo ben ise 3 yıl yoğun ilaç ve son bir yıldada terapilerle durumu düzelttim darısı inşlah amcanın hanımına olur rabbim kimseyi bu hastalıkla sınav etmesin çok zor

guclubacismile Rabbim yardım etsin ablacığım :Saruboceq: çok zor huzursuzluk , allahım kimseye yaşatmasın, böyle olunca çok üzülüyorum ben, gerçi benim doğuştan gelen insanüstü bir merhametim var, ben dilenci görüncede ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…