nazcım bu tabloya bugünüde bi sütunla ekleyecekmisin hani ne kadar hedefe yaklaştıgımızı görmek için bu arada kızlar bayrama 24 gün 13:53 kaldı sempatiksalakcinni
kızına çok geçmiş olsun safişim . ALLAH TEZ ZAMANDA ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH
safişçim kızına çok geçmiş olsun canım.inşallah yarın herşey temiz çıkacak bence ilaçların yan etkisiydi onlar olumunekankayizsmile.bak gör nekadar arkadaşlarıma verdiğim sözlere sadık oldugumu sempatiksalakcinni
safiş geçmiş olsun .. Inşallah temiz gelir tahlilller .
Yarın tartıl bacım . Montiye eklerim en azından ...
[ı]safişim geçmiş olsun kuzucuna,tez zamanda şifa versin rabbim
nazlıcım bu arada benim kilom 75,400 canımm:kedi:[/ı]
çok güzel bir sonuç cnm bende sen gibi gece sporu yapamadım:))günaydın kızçeler hayırlı cumalar
çok mutluyum :teytey:
74,2 / 72,9 / 1,3 / % 1,75 :sm_cool:
sadece 2 gün tam anlamıyla dikkat etmeme rağmen güzel sonuç
yarım saat koşumu yaptım ,ama gece sporunu yapamadık çok feci uyku sersemiydik girişimlerimiz sonuçsuz kaldı :roflol: :roflol:
bence menün güzel cnmgünaydın kızlar bu sabah tartıldım 65.8 geldim çarşamba sizinle ilk konuştuğumda 67.2 gelmiştim yediklerime daha çok dikkat ediyorum mesela akşam yemedim bişey normalde yerdim can sıkıntısından ama frenledim kendimi meyve bile yemedim
dünkü menümü yazayım bir daha
yorum istiyorum
sbh: 2 kuru kayısı 2 dilim kepekli ekmekle tost
ara:1 mandalina 2 diyet bisküvi
öğlen: 3 kaşık haşlanmış yeşil fasulye yağsız 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
ara: 1 mandalina 4 diyet bisküvi
akşam tavuklu salata yağsız portakal suyu
ara: 3 diyet bisküvi
1 fincan yeşil çay 1 böğürtlen çayı 2.75 lt su
güzel cnm menünbende yazayım dünkü menümü
sabah 2 dl tam buğday ekmeği ,peynir ,şekersiz çay
öğle 2 kaşık ıspanak ,yoğurt ,1 dl tam buğday ekmeği (yemek çiğ olduğu için yiyemedim ekmek yedimlmaz:)
ara 1 şekersiz türk kahvesilmaz: 2 badem 1 elma (3saat geçmesine dikkat edilerek )
akşam tavuk sote ve yoğurt
yarım saat koşu bandında koşu 3,1 km
gece 1 çilekli yeşilçay ,1 elma ,1salatalık
küçük bir fincan da tarçınlı soğuk süt denedim beğendim :içelim:
tbrk ederum gece sporu için :roflol:elifçim dün misafirim geldi bu yüzden yürüyüşümü yapamadım ama içim içimide yedi.ama bende gece sporumu yaptım :kedi: ayy aklım hep sizdeydi ama çok komik bi durumdu yaaa aklinialirimsmile.
:roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:
bende yapmam lazım siye düşündüğümü hatırlıyorum uyku sersemi ,6. takım için yapmam lazım dedim ama olmadı :roflol: :roflol:
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr hhuuuuu huuuuuuuuuuuuu seksi şenpazeniz geldi anacııımmmmm
özlemedinizmi benii yaaaaaaawwwwwwwwwww aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sabahtan kızımı doktora götürdüm teyzeleri beşte uyandı öksürmekten uyuyamadı bir daha bizde apar topar gittik doktora kan aldılar alerji testi için bakalım ne olucak ayrıca bende yarın MR çektiricem bakalım pazartesi belli olucak oda.
Neyse geçmişe şöyle bir göz attım aklımda kalanları yazayım :
Elifçim canım geri gelmene sevindim tatlişkom ama gece sporu yapmaman üzdü beni
Denizim bal böceğim seniiiiiii kocaman tebrik ediyorummm (gece sporundan dolayı tabisi aklinialirimsmile )
Bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenleri ise tokatlıyorummmmmdermişimmm...
Benim kilo belirsiz canlar kızımın telaşından baskülü falan gözüm görmedi nazlım beni aynı yaz yavrucum olurmu? Artık haftaya nasip bakalım ne olucak...
Eeee ne var ne yok cancanlarr.....
regl dönemimde kilo verme durmaz güzelim.. yanlızca basküle şişlik yansır verip yada aldıgında regl bittikden sonra ortaya çıkar.kızlar adet döneminde kilo verme duruyoya onunn için yaptığınız özel bişey varmı şunu ye şunu yeme
şeklinde önerileriniz var mı
safiş geçmiş olsun .. inşallah temiz gelir tahlilller .
yarın tartıl bacım . montiye eklerim en azından ...
safişim geçmiş olsun kuzucuna,tez zamanda şifa versin rabbim
hg geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
kızlar ben biraz çalışayım yine gelirimmmm
tam yazıdumki elektrikler kesildi
şimdi yazıyom başlangıç 68
şimdi 68.7 maalesef( dikkat etmeme rağmen 5 günde 700 gram almışım
anlamadım nasıl oldu ama kabızlık problemim çok oluyo
ondanmı acaba kızlar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?