- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bende seni seviyorumBu akşam bana karada ölüm yokBen de seni seviyorum canım benimm (ilan-ı aşk gibi oldu ) Güzel takımın güzel hatunuuu
E Elif_Eylul seni de seviyorum kızzzzöyle beğeni ile yetinme
Unutmazsa napcaksinBenim yarın doğum günümevde kutlamam zaten de iş yerindekiler de unutur inşallahhhhh
Sen söyle napayım.Unutmazsa napcaksin
Inşallah unuturlar unutmazlarsada bir iki çatalla yetin kuzumBenim yarın doğum günümevde kutlamam zaten de iş yerindekiler de unutur inşallahhhhh
Öyle yapmaya karar verdim canım,göstermelik 1 çatal alıp kaba koycam,eve getiririmInşallah unuturlar unutmazlarsada bir iki çatalla yetin kuzum
Aynen tadina bakarsin bisey olmazSen söyle napayım.Büyük ihtimal kücük bi pasta alırlar ve kişi sayısına bölerler.(genelde 1 kişilik alıp bölüoz) eh bir dilim pastanın 4'de 1'i eder bu.Cuma tartı olduğu için yememeliyim ama "diyetteyim yiyemem" demem ayıp olur bence.Yanımda kap götürüp ona koyup anneme mi getirsem acaba göstermelik 1 çatal alsam,yemiş gibi yapsam falan
Anlaştık.Cuma günü yirim amaAynen tadina bakarsin bisey olmaz
Cumaya ye bende baklava yiyimAnlaştık.Cuma günü yirim ama
HoşgeldinHerkese selamlar sevgili 6.takim
Buraya uzun zamandir kaybolan motivasyonumu sizin desteginizle bulmaya geldim
ADINIZ: Zühal
YAŞINIZ:49
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:dün itibariyle 105
HEDEF KİLONUZ:ilk etapta 85 sonra 75 ve 68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:şu anda calismiyorum.
ÇOCUK SAYISI:3 / 30 - 31-32 yaslarinda - büyük oglum evli. 3-5 yasinda 2 torun var.
Diger ikisi nişanlı
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet. 4-5 sene önce 113 kiloyla baslayip 68 le mezun olmustum. Koruma konusunda basarisizim. Defalarca alip vermelerim oldu. En son motive olamadigim icin listeden kendi istegimle ayrildim.
Umarim burda kendimi bulurum
KİLO ALMA NEDENİNİZis bogazlik :)) ozellikle psikolojik zor donemlerde kendimden vazgecmek şu arada da zor bi donemdem geçtim, geciyorum. En son 2 ay icinde 7-8 kilo aldim
En kötü aliskanligim gece gec vakit yemeler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:2 ay once miniskus ameliyati oldum, dizim hala duzelmedi, şiş ve acıyor. O yüzden cardiyo ve dizi zorlucak hareketler yapamam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
20 senedir kiloyla ugrasiyorum
Ölmeden tekrar 6 li rakamlari gormek istiyorum
UUmarim bana kollarinizi açar, sarıp sarmalarsiniz
Takima ait olup, icsellestirmenin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum.
Simdilk bu kadar
Simdi yağmıyor canım bizim burda belki yukseklerde yagiyordur
Ben bölgeseli içinde veriyordum kollar ve sırt için dambıl kullanıyorum. Bende ama bendeki 500 gr lık o nedenle tek ele alıyorum hep,Tamam canim dakika hesabı hesaplariz
@Haticesnr
Afiyet olsun cnm, benim kız almıştı sade sini bulamamış diye, ama ben sevemedim nedense bana sadesi hitap ediyorEki Görüntüle 2760127
Bu tatlım...
Haberlerde dedide simdiSimdi yağmıyor canım bizim burda belki yukseklerde yagiyordur
Sen bence bitter yersin cumaya.Onsuz yapamıonCumaya ye bende baklava yiyim
Hoşgeldiniz umarım istediğiniz kiloya inersinizHerkese selamlar sevgili 6.takim
Buraya uzun zamandir kaybolan motivasyonumu sizin desteginizle bulmaya geldim
ADINIZ: Zühal
YAŞINIZ:49
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:dün itibariyle 105
HEDEF KİLONUZ:ilk etapta 85 sonra 75 ve 68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:şu anda calismiyorum.
ÇOCUK SAYISI:3 / 30 - 31-32 yaslarinda - büyük oglum evli. 3-5 yasinda 2 torun var.
Diger ikisi nişanlı
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet. 4-5 sene önce 113 kiloyla baslayip 68 le mezun olmustum. Koruma konusunda basarisizim. Defalarca alip vermelerim oldu. En son motive olamadigim icin listeden kendi istegimle ayrildim.
Umarim burda kendimi bulurum
KİLO ALMA NEDENİNİZis bogazlik :)) ozellikle psikolojik zor donemlerde kendimden vazgecmek şu arada da zor bi donemdem geçtim, geciyorum. En son 2 ay icinde 7-8 kilo aldim
En kötü aliskanligim gece gec vakit yemeler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:2 ay once miniskus ameliyati oldum, dizim hala duzelmedi, şiş ve acıyor. O yüzden cardiyo ve dizi zorlucak hareketler yapamam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
20 senedir kiloyla ugrasiyorum
Ölmeden tekrar 6 li rakamlari gormek istiyorum
UUmarim bana kollarinizi açar, sarıp sarmalarsiniz
Takima ait olup, icsellestirmenin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum.
Simdilk bu kadar
Evet canım bursa'dayımohhh hele şükür deli sorular cevap buldu ve rahatlanıldı
allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun canım
inşallah canım ben bu sabahta haala aynı artılarda gördüm kendimi 1 gr. vermemişim ama karnımdan belli zaten
anaaa sende mi bursalısın belkide söyledin daha önce öyleyse k. bakma canım...
güzel yağdı çok şükür bursamızada yarına kar geliyo sanırım
babam video attı gördüm maşallah bembeyaz her yer. onlar kıbrıs köyde oturuyo birde yüksekya daha çok onların orda kar
göze çok sağlıklı geliyor canımcım afiyet olsun
Hayırlı olsun ne güzel bir karar vermişsiniz tekrardan mezun olursunuz niye olmasın zaten tecrübelisiniz hoşgeldiniz
Mercimek salatasi yarin ögle yiyince şişlik yaparmi
Evet sakın yeme hafta başı yada haftasonu ye.
Cankaya oran tarafinda yagiyor olabilir orasi kapali görünüyor simdi baktim daHaberlerde dedide simdi
30 yaşında diyorKiz Allah seni napmasin daha onla konusmadimki ben ogullari varmis bilmiyorumtanismadan kizimi verirmiyim
Vermiyomkiiiiiiii şakalaşıyom30 yaşında diyorne vermesi yolarım seni
Fıstık naptın halıyı temizledin mı??30 yaşında diyorne vermesi yolarım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?