- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Selam profilinde saçınmış gibi duruyor da normalde kapalısın biliyorum. Başörtü mü şuan fotoğrafta?Migi onlara haber versek tek celsede bitirirler dünürlüğümüzübiz böyle iyiyiz
Aleyküm selamSelam profilinde saçınmış gibi duruyor da normalde kapalısın biliyorum. Başörtü mü şuan fotoğrafta?
Eksi gelcekmisin pekiZipzip- carsamba klasigim su orucu yapıyorum canım bugun.
Hosgeldiniz insallah en kısa zamanda hedefinize ulasirsinzHerkese selamlar sevgili 6.takim
Buraya uzun zamandir kaybolan motivasyonumu sizin desteginizle bulmaya geldim
ADINIZ: Zühal
YAŞINIZ:49
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:dün itibariyle 105
HEDEF KİLONUZ:ilk etapta 85 sonra 75 ve 68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:şu anda calismiyorum.
ÇOCUK SAYISI:3 / 30 - 31-32 yaslarinda - büyük oglum evli. 3-5 yasinda 2 torun var.
Diger ikisi nişanlı
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet. 4-5 sene önce 113 kiloyla baslayip 68 le mezun olmustum. Koruma konusunda basarisizim. Defalarca alip vermelerim oldu. En son motive olamadigim icin listeden kendi istegimle ayrildim.
Umarim burda kendimi bulurum
KİLO ALMA NEDENİNİZis bogazlik :)) ozellikle psikolojik zor donemlerde kendimden vazgecmek şu arada da zor bi donemdem geçtim, geciyorum. En son 2 ay icinde 7-8 kilo aldim
En kötü aliskanligim gece gec vakit yemeler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:2 ay once miniskus ameliyati oldum, dizim hala duzelmedi, şiş ve acıyor. O yüzden cardiyo ve dizi zorlucak hareketler yapamam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
20 senedir kiloyla ugrasiyorum
Ölmeden tekrar 6 li rakamlari gormek istiyorum
UUmarim bana kollarinizi açar, sarıp sarmalarsiniz
Takima ait olup, icsellestirmenin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum.
Simdilk bu kadar
Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlık ve mutluluk la kucağına almayı nasip etsin inşallahAminn sağolasınnn
Afiyet olsun canımSaat 16.58 de
2 yumurtayla yapılmış yumurta salatasi + 1 bardak kefir + 2 gilisini yedim çekmeyi unuttum
Su 3.7 lt içildi
Afiyet olsun canım3litre su,3kahve,sabah etimek yemedim yerine 3minik pankek,1yk tahinpekmezZipzip-
Canım o ara öğünde yediğin çerezimsi şey işlenmiş olduğundan düşündüğünden çok daha fazla kalorili.Üstüne ödem de yapar.Onun yerine çiğ kuruyemiş ya da meyve yesen daha sağlıklı olurmuş. Onun haricinde menün güzel, afiyet olsunSelam kızlar
Su şimdilik 2 litre
Sağol kuzum bu cuma senin tartiyi dört gözle bekliyorumAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Canım o ara öğünde yediğin çerezimsi şey işlenmiş olduğundan düşündüğünden çok daha fazla kalorili.Üstüne ödem de yapar.Onun yerine çiğ kuruyemiş ya da meyve yesen daha sağlıklı olurmuş. Onun haricinde menün güzel, afiyet olsun
Korkutmaaaa beniiii,öyle spora da çok abanamadım zaten,korkuyorum.İnşallah artı çıkmamSağol kuzum bu cuma senin tartiyi dört gözle bekliyorum
Kuzummmm gözün aydın yeni gordum Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle al kucağına ❤Selam profilinde saçınmış gibi duruyor da normalde kapalısın biliyorum. Başörtü mü şuan fotoğrafta?
Yok yok sen artı çıkmazsın sen iradeli kendi bedeninde mucizeler yaratmış bir hatunsun az olsun ekSi olsun bizim olsun dadlum❤Korkutmaaaa beniiii,öyle spora da çok abanamadım zaten,korkuyorum.İnşallah artı çıkmam
İnşallahhh canım benimmmYok yok sen artı çıkmazsın sen iradeli kendi bedeninde mucizeler yaratmış bir hatunsun az olsun ekSi olsun bizim olsun dadlum❤
Seviyorum seni güzel kadın ❤ benim için özel insanlardan birisinİnşallahhh canım benimmmAz da olsa eksiye ben de tavım Güzel sözlerin için teşekkürlerrrrr Siz varken kendimi salıp her şeyi berbat etmemin imkanı yok.İyi ki varsınız,iyi ki varsın
Bu akşam bana karada ölüm yokSeviyorum seni güzel kadın ❤ benim için özel insanlardan birisin
Benim yarın doğum günümKızlar cumaya var 1 gün lütfen herkes yarın dikkat etsin artı olanlar en azından yarın için bir detoks uygulasın cuma artı görüp üzülmeyelim güzel bir sinerji yakaladık kaybetmiyelim ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?