Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar
Su şimdilik 2 litre

Eklentiler

• Screenshot_20210113_174809_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    15 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20210113_091118.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG-20210113-WA0005.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20210113_141958.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG-20210112-WA0023.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 18
Hosgeldiniz insallah en kısa zamanda hedefinize ulasirsinz

Saat 16.58 de
2 yumurtayla yapılmış yumurta salatasi + 1 bardak kefir + 2 gilisini yedim çekmeyi unuttum
Su 3.7 lt içildi
Afiyet olsun canım

3litre su,3kahve,sabah etimek yemedim yerine 3minik pankek,1yk tahinpekmez Zipzip-
Afiyet olsun canım
Selam kızlar
Su şimdilik 2 litre
Canım o ara öğünde yediğin çerezimsi şey işlenmiş olduğundan düşündüğünden çok daha fazla kalorili.Üstüne ödem de yapar.Onun yerine çiğ kuruyemiş ya da meyve yesen daha sağlıklı olurmuş. Onun haricinde menün güzel, afiyet olsun

Sağol kuzum bu cuma senin tartiyi dört gözle bekliyorum

Yok yok sen artı çıkmazsın sen iradeli kendi bedeninde mucizeler yaratmış bir hatunsun az olsun ekSi olsun bizim olsun dadlum❤
İnşallahhh canım benimmm Az da olsa eksiye ben de tavım Güzel sözlerin için teşekkürlerrrrr Siz varken kendimi salıp her şeyi berbat etmemin imkanı yok.İyi ki varsınız,iyi ki varsın

İnşallahhh canım benimmm Az da olsa eksiye ben de tavım Güzel sözlerin için teşekkürlerrrrr Siz varken kendimi salıp her şeyi berbat etmemin imkanı yok.İyi ki varsınız,iyi ki varsın
Seviyorum seni güzel kadın ❤ benim için özel insanlardan birisin

Kızlar cumaya var 1 gün lütfen herkes yarın dikkat etsin artı olanlar en azından yarın için bir detoks uygulasın cuma artı görüp üzülmeyelim güzel bir sinerji yakaladık kaybetmiyelim ❤❤❤
Benim yarın doğum günüm evde kutlamam zaten de iş yerindekiler de unutur inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…