Afiyet olsun canim guzel menuSaat 16.58 de
2 yumurtayla yapılmış yumurta salatasi + 1 bardak kefir + 2 gilisini yedim çekmeyi unuttum
Su 3.7 lt içildi
Afiyet olsun canım guzel menu3litre su,3kahve,sabah etimek yemedim yerine 3minik pankek,1yk tahinpekmezZipzip-
Afiyet olsun canim cips fistiklar disinda guzelSelam kızlar
Su şimdilik 2 litre
Kolay gelsin iyi dersler ablacimBirazdan iki saat dersim var. 19.00' da da müdür toplantı yapacakmış bir saat de o sürer çok konuşmazlarsa bilginiz olsun.
Pastayi yarin burda keserizBenim yarın doğum günümevde kutlamam zaten de iş yerindekiler de unutur inşallahhhhh
Guzel fikirÖyle yapmaya karar verdim canım,göstermelik 1 çatal alıp kaba koycam,eve getiririm
Çıktı canım ya bugün serdim çıkmasaydı çok üzülürdümFıstık naptın halıyı temizledin mı??
Ah benim.ikizlerde benim makyaj malzemelerini yatak odasından al sen bir güzel.kendine sur farları halinin üstüne boşalt oda yetmezmiş gibi yatak odasındaki krem.rengi berjere vişne çürüğü ruju bir güzel.sursonra ben eve gelincede gel bana anne bak ne güzel olduk odayı süsledik de yok anam adamlara çocuk emanet edilmiyor
Afiyet olsun canim aksam bir ara öğün daha mi eklesenSabah 2 dilim tb ekmeği 3 minik kasar bir dilim beyaz peynir 2 tk tahin bir bardak çay bir haslanmıs yumurta.
Öğlen yarım patates yarım havuç 6 demek ıspanak buharda haşlamış yoğurtladım bir tabak.
Ara 1 muz 1 mandalina
Akşam 6 parca fırın tavuk kanadı salata 2 dilim ekmek ayran.
Su 3.5 litre.
Beni bu kiloyla sanal pasta paklar zatenAfiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canım guzel menu
Afiyet olsun canim cips fistiklar disinda guzel
Yarin diyetisyen sonucunu cok merak ediyorum
Kolay gelsin iyi dersler ablacim
Pastayi yarin burda keseriz
Guzel fikir
Ah çok sevindim benimde kollarım koptu silmedeÇıktı canım ya bugün serdim çıkmasaydı çok üzülürdümleke cıkarıcı sıktım 30 derecede makinaya attım çıkmış.
Guzel menu afiyet olsun canım13/01/2020
Sabah (08.30)
-1 tane yulaflı krep
-1 tane haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-2 tatlı kaşığı vişne
-2 zeytin
Öğle (12.45)
-3 parça pırasa mücveri(fırında pişti)
-1 kase yoğurt
Akşam(18.00)
-1 kepçe ıspanak/ısırganotu borani
-3 köfte
-2 kaşık bulgur pilavı
Ara (19.30)
-1 portakal
-1 avuç çiğ fıstık
Ara (21.00)
-Çayın yanında 3-4 tane çekirdekli kuru üzüm yiyeceğim.
2,5 litre su
9000 adım N Nidsalii
Zipzip-
Bilmiyorum canım olması ayran içerim yogurt yerim yada süt içerimAfiyet olsun canim aksam bir ara öğün daha mi eklesen
Sorma canım ya 9 a101de bir deterjan var pembe koltuk kumaş lekesi için birebir ondan sıktım birde makınaya döktüm iyi olduAh çok sevindim benimde kollarım koptu silmede
Sana da geçmiş olsun ne zor olmuştur ruj lekesi birde oje çıkmıyorAh çok sevindim benimde kollarım koptu silmede
Afiyet olsun canımSabah 2 dilim tb ekmeği 3 minik kasar bir dilim beyaz peynir 2 tk tahin bir bardak çay bir haslanmıs yumurta.
Öğlen yarım patates yarım havuç 6 demek ıspanak buharda haşlamış yoğurtladım bir tabak.
Ara 1 muz 1 mandalina
Akşam 6 parca fırın tavuk kanadı salata 2 dilim ekmek ayran.
Su 3.5 litre.
Sağol canım sana da afiyet olsun.Afiyet olsun canım
Saol canım ahh hemde ne zor oldu sildikçe yayıldı uyuz şeySana da geçmiş olsun ne zor olmuştur ruj lekesi birde oje çıkmıyordağılıyor daha cok
Saat 16.58 de
2 yumurtayla yapılmış yumurta salatasi + 1 bardak kefir + 2 gilisini yedim çekmeyi unuttum
Su 3.7 lt içildi
3litre su,3kahve,sabah etimek yemedim yerine 3minik pankek,1yk tahinpekmezZipzip- canım o fıstıkların yerine çiğlerden al diğerinin üzerinde baharatlı hamur var.[/USER]
Ay kıyamam yaa büyücek ler ama biz bizlikten geçecezSaol canım ahh hemde ne zor oldu sildikçe yayıldı uyuz şey
Canım kalori olarak bakma.Bir öğünde birden 4 dilim ekmek yemek fazla.Yersen de diğer öğünlerde yememelisin.Karbonhiratı sıfırlamaya karşıyım ama yine de ölçülü yaklasılmalı,tam buğday da olsa şeker içerdiğinden fazlası ödem yapar.Kızlar bir dilim tam buğday yada çavdar ekmeği kaç kalori yapıyo. Dün
Ablacım gün içinde giremeyince yeni gördüm mesajını kusura bakmaBak sen kod adı Karşıyaka demekAblacım meslekin neydi bilip de napacaksam .. şöyle sizleri hayalimde ete kemiğe büründürüp hikaye kahramanlarimin içine koyuveriyorum.
Ayyy bende merak ediyorum bakalımAfiyet olsun canim guzel menu
Guzel fikir
Kolaylıklar dilerim canımCanım kalori olarak bakma.Bir öğünde birden 4 dilim ekmek yemek fazla.Yersen de diğer öğünlerde yememelisin.Karbonhiratı sıfırlamaya karşıyım ama yine de ölçülü yaklasılmalı,tam buğday da olsa şeker içerdiğinden fazlası ödem yapar.
Diyet listesi sanırım yaptığın ama benim diyetisyen öyle uygun görmezdi hiç.Öğle yicek bişi bulamazsan 1 tane tost yiyebilirsin derdi (peynirli, marullu domatesli falan).Öyle yani
Ablacım gün içinde giremeyince yeni gördüm mesajını kusura bakmaMemurum ben bi kamu kurumunda
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim guzel menu
Guzel fikir
Olur mu abla ne demek,sen istediğini sor.Ben en kötü özelden de olsa yazarım zaten.Kolaylıklar dilerim canımEstağfurullah ben çok yaptığım için bir şey diyemem...olmadı tekrar merak edince sorardım...yazmazsan da sıkıntı etmezdim. Şahsi konular sonuçta saygıyla karşılarım bitanem. amma velakin çok teşekkür ederim paylaştığın için timescim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?