Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saat 16.58 de
2 yumurtayla yapılmış yumurta salatasi + 1 bardak kefir + 2 gilisini yedim çekmeyi unuttum
Su 3.7 lt içildi
Afiyet olsun canim guzel menu
3litre su,3kahve,sabah etimek yemedim yerine 3minik pankek,1yk tahinpekmez Zipzip-
Afiyet olsun canım guzel menu
Selam kızlar
Su şimdilik 2 litre
Afiyet olsun canim cips fistiklar disinda guzel
Yarin diyetisyen sonucunu cok merak ediyorum
Birazdan iki saat dersim var. 19.00' da da müdür toplantı yapacakmış bir saat de o sürer çok konuşmazlarsa bilginiz olsun.
Kolay gelsin iyi dersler ablacim
Benim yarın doğum günüm evde kutlamam zaten de iş yerindekiler de unutur inşallahhhhh
Pastayi yarin burda keseriz
Öyle yapmaya karar verdim canım,göstermelik 1 çatal alıp kaba koycam,eve getiririm
Guzel fikir

Çıktı canım ya bugün serdim çıkmasaydı çok üzülürdüm leke cıkarıcı sıktım 30 derecede makinaya attım çıkmış.

13/01/2020
Sabah (08.30)

-1 tane yulaflı krep
-1 tane haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-2 tatlı kaşığı vişne
-2 zeytin
Öğle (12.45)
-3 parça pırasa mücveri(fırında pişti)
-1 kase yoğurt
Akşam(18.00)
-1 kepçe ıspanak/ısırganotu borani
-3 köfte
-2 kaşık bulgur pilavı
Ara (19.30)
-1 portakal
-1 avuç çiğ fıstık
Ara (21.00)
-Çayın yanında 3-4 tane çekirdekli kuru üzüm yiyeceğim.

2,5 litre su
9000 adım N Nidsalii
Zipzip-

Afiyet olsun canim aksam bir ara öğün daha mi eklesen

Guzel fikir
Beni bu kiloyla sanal pasta paklar zaten

Guzel menu afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Kızlar bir dilim tam buğday yada çavdar ekmeği kaç kalori yapıyo. Dün
Canım kalori olarak bakma.Bir öğünde birden 4 dilim ekmek yemek fazla.Yersen de diğer öğünlerde yememelisin.Karbonhiratı sıfırlamaya karşıyım ama yine de ölçülü yaklasılmalı,tam buğday da olsa şeker içerdiğinden fazlası ödem yapar.
Diyet listesi sanırım yaptığın ama benim diyetisyen öyle uygun görmezdi hiç.Öğle yicek bişi bulamazsan 1 tane tost yiyebilirsin derdi (peynirli, marullu domatesli falan).Öyle yani
Bak sen kod adı Karşıyaka demek Ablacım meslekin neydi bilip de napacaksam .. şöyle sizleri hayalimde ete kemiğe büründürüp hikaye kahramanlarimin içine koyuveriyorum.
Ablacım gün içinde giremeyince yeni gördüm mesajını kusura bakma Memurum ben bi kamu kurumunda

Guzel fikir
Ayyy bende merak ediyorum bakalım

Kolaylıklar dilerim canım Estağfurullah ben çok yaptığım için bir şey diyemem...olmadı tekrar merak edince sorardım...yazmazsan da sıkıntı etmezdim. Şahsi konular sonuçta saygıyla karşılarım bitanem. amma velakin çok teşekkür ederim paylaştığın için timescim.

Guzel fikir
Teşekkür ederim canım kolay geldi bile Bitti geldim.

Olur mu abla ne demek,sen istediğini sor.Ben en kötü özelden de olsa yazarım zaten.Cevap vermediysem görmediğimdendir.Genelde alıntılar gri oluo, görüom ama bazen kendi kendine normale döndüğünden anlamıom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…