Olsun canım eksi gelmişsin tebrikler
-500 gr güzel eksi haftaya çok güzel eksi geleceksin
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Eksin guzel canim
Günaydın canımGunaydin kizlar
Ne alttanı canım ultrasonla bakarlarGünaydın kızlarrrrr migimadid, elifeylül, denp uyanık olanlar varsa, Haticesnr
Wilma11 D Dileksnr
E Elif_Eylul
Doktora gidicez de bugün. Çocuk için de randevu aldım. Kendim için de ama kendim için olanı iptal mi etsem çünkü
Hamilelik topüklerinde daha erken olduğu söylendi ve ultrasonla bakmıyorlarmış sanırım. Alttan muayene olacak deniliyor ama ben afedersiniz ağda yaptırmadım. Jilet yapsam birdahaki ağdada daha çok acıyor. Nasıl muayene yapar ki bilinmez. Naapsam sizce
İnşallah yaa ama çoğu kişi daha küçük olduğu için ultrasondan gözükmez alttan bakılıyor demişNe alttanı canım ultrasonla bakarlar
Nasıl alttan bakıyorlar başka doktor bulamaz mısınİnşallah yaa ama çoğu kişi daha küçük olduğu için ultrasondan gözükmez alttan bakılıyor demiş
Hayır canım ya küçük oldugu için zaten alttan bakmazlar görün dr una sen görünmese bile 1 hafta sonra yine gel der sanaİnşallah yaa ama çoğu kişi daha küçük olduğu için ultrasondan gözükmez alttan bakılıyor demiş
Sağol canımHayır canım ya küçük oldugu için zaten alttan bakmazlar görün dr una sen görünmese bile 1 hafta sonra yine gel der sana
Kiz allttan muayene edermi hic oyle sey olmaz tahlil yapip yollarGünaydın kızlarrrrr migimadid, elifeylül, denp uyanık olanlar varsa, Haticesnr
Wilma11 D Dileksnr
E Elif_Eylul
Doktora gidicez de bugün. Çocuk için de randevu aldım. Kendim için de ama kendim için olanı iptal mi etsem çünkü
Hamilelik topüklerinde daha erken olduğu söylendi ve ultrasonla bakmıyorlarmış sanırım. Alttan muayene olacak deniliyor ama ben afedersiniz ağda yaptırmadım. Jilet yapsam birdahaki ağdada daha çok acıyor. Nasıl muayene yapar ki bilinmez. Naapsam sizceDenp
Oyle bisey olamaz canim tahlil yapar zaten orda cikar varsa eger sonrada ultrasona sokar merak etmeİnşallah yaa ama çoğu kişi daha küçük olduğu için ultrasondan gözükmez alttan bakılıyor demiş
Sağol yaa tahminiydiNasıl alttan bakıyorlar başka doktor bulamaz mısınbende biraz bekle derım alttan sıkıntılı
Geçmiş olsun
Günaydın bende Ilk öğrenince hemen gittim karnımdan baktı alttan bakmıyorlar 9 ay boyunca da hıc bakmadı zaten. Kese oluşmuşmu bunun ıcın gitmen lazımGünaydın kızlarrrrr migimadid, elifeylül, denp uyanık olanlar varsa, Haticesnr
Wilma11 D Dileksnr
E Elif_Eylul
Hamilelik topüklerinde daha erken olduğu söylendi ve ultrasonla bakmıyorlarmış sanırım. Alttan muayene olacak deniliyor ama ben afedersiniz ağda yaptırmadım. Jilet yapsam birdahaki ağdada daha çok acıyor. Nasıl muayene yapar ki bilinmez. Naapsam sizceDenp
SağolKiz allttan muayene edermi hic oyle sey olmaz tahlil yapip yollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?