Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlarrrrr migimadid, elifeylül, denp uyanık olanlar varsa, Haticesnr
Wilma11 D Dileksnr
E Elif_Eylul
Doktora gidicez de bugün. Çocuk için de randevu aldım. Kendim için de ama kendim için olanı iptal mi etsem çünkü
Hamilelik topüklerinde daha erken olduğu söylendi ve ultrasonla bakmıyorlarmış sanırım. Alttan muayene olacak deniliyor ama ben afedersiniz ağda yaptırmadım. Jilet yapsam birdahaki ağdada daha çok acıyor. Nasıl muayene yapar ki bilinmez. Naapsam sizce Denp

Ne alttanı canım ultrasonla bakarlar

Kiz allttan muayene edermi hic oyle sey olmaz tahlil yapip yollar

İnşallah yaa ama çoğu kişi daha küçük olduğu için ultrasondan gözükmez alttan bakılıyor demiş
Oyle bisey olamaz canim tahlil yapar zaten orda cikar varsa eger sonrada ultrasona sokar merak etme

Nasıl alttan bakıyorlar başka doktor bulamaz mısın bende biraz bekle derım alttan sıkıntılı
Geçmiş olsun
Sağol yaa tahminiydi e muayene ücreti vericem, alttan derse hayır diyip çıkacak mıyım ultrason istesem kesin bakar dimi özel hastane

Günaydın bende Ilk öğrenince hemen gittim karnımdan baktı alttan bakmıyorlar 9 ay boyunca da hıc bakmadı zaten. Kese oluşmuşmu bunun ıcın gitmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…