Ya dibim düştü zaten kar manzarani görünce ...Abla görsen lapa lapa yagyo
Geçmiş olsun ablaAh o migren yokmu yaa, bende muzdaribimbugünde yine araçla uzun yol yaptım asla sekmez saat 21:30 da eve girdim, duş aldım ilaç alıp kahve içtim vurdum kafayı yattım, yeni uyandım hafifledi Allahtan Rabbim herkese şifa versin
Tebrik ederim canim çokkk guzel eksin var
Gunaydin gecmis olsun kuzucuga Rabbim sifa versin insallahGünaydın kızlar
Kızım ateşli nöbetteyim uyuyamadık bu gece
Gunaydin canim çokk gecmis olsunGünaydın kizlar
Gecmis olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım
Genede eksisin canim tekrardan gecmis olsunBabam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
Bu hafta ne yedim ne yaptim cok bilmiyorum az önce de regli oldum
-300 geldi tartım
Canımsın sağol öğretmenimZeynoşum babacigina geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah. Kafan rahat olunca her şeyi yoluna koymak kolay olacak hiç endişe etme. Hem regl hem eksi maşallah yine de. O eksi bence daha fazla. Bu durumu avantaja çevir menulerine dikkat et...
Gelir yavastan ablq burasi tepe kaliyoya biraz ondan yagyoYa dibim düştü zaten kar manzarani görünce ...
Azıcık da bize gelsin ama..
Burada da yağdı
Allah razi olsun canimTebrik ederim canim çokkk guzel eksin var
Gunaydin gecmis olsun kuzucuga Rabbim sifa versin insallah
Gunaydin canim çokk gecmis olsun
Genede eksisin canim tekrardan gecmis olsun
Çok güzel eksi tebrikler migi
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canım
Çok geçmiş olsun tekrardan ❤Babam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
-300 geldi tartım
Geçmiş olsun şeymişim baban nasıl şimdiBabam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
-300 geldi tartım
birbeste
Kuzu az önce naptım biliyor musun
@dünür yazıyorum çıkmıyor Allah Allah derken aklıma bir anda beste geldi ....beynime de işlemişim sonunda seni
Karı soracaktım sana nasıl üç evlerde durum
Günaydın demeyi de unuttum.Günaydın kızlar
Çıkış yapıp izleyenler bence canim onlar meraktan yaniMaşallah sabah sabah 17 ziyaretçi
MeraklilarÇıkış yapıp izleyenler bence canim onlar meraktan yani
Tebrikler
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın
Geçmiş olsun papatyacım. Kimlik kartı gibi çantamda ağrı kesicisiz dolaşmam ben de. Allah şifamizi versin.
Çok güzel
Geçmiş olsun tekrar cnmBabam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
-300 geldi tartım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?