Maşallah migi bak ne güzel eksi gördün
Takımın gücüMaşallah migi bak ne güzel eksi gördün85ten kurtuldun tebrikler
Günaydın..
Günaydın canım...Günaydın kızlar
Kızım ateşli nöbetteyim uyuyamadık bu gece
GünaydınGünaydın
Geçmiş olsun nasıl oldu canım?Günaydın kızlar
Teşekkür ederimGünaydın..
Ne güzel eksidesin
Günaydın canım...
Geçmiş Olsun...
Ben de oğlumu emziriyorum uyuyacak inşallah...
Günaydın
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Muhteşem canım Tebrikler.
Sağol canım. Uyur inşallah.Günaydın..
Ne güzel eksidesin
Günaydın canım...
Geçmiş Olsun...
Ben de oğlumu emziriyorum uyuyacak inşallah...
Günaydın
Sağol canım. 3 saatte bir ilaç verdim ama 38den aşağa hiç düşmedi. 39.6ya kadar çıktı. Şuan biraz düştü gibi. 11buçuğa randevu aldım zaten hastaneye gideceğiz bugün.Geçmiş olsun nasıl oldu canım?
Sağol canım.Geçmiş olsun canım
Calpol verdiniz mi bide üstünü tamamen soyunsaydın(atletle dursun ) açıkta yatsın düşene kadarSağol canım. Uyur inşallah.
Sağol canım. 3 saatte bir ilaç verdim ama 38den aşağa hiç düşmedi. 39.6ya kadar çıktı. Şuan biraz düştü gibi. 11buçuğa randevu aldım zaten hastaneye gideceğiz bugün.
Sağol canım.
Geçmiş olsun papatyacım. Kimlik kartı gibi çantamda ağrı kesicisiz dolaşmam ben de. Allah şifamizi versin.Ah o migren yokmu yaa, bende muzdaribimbugünde yine araçla uzun yol yaptım asla sekmez saat 21:30 da eve girdim, duş aldım ilaç alıp kahve içtim vurdum kafayı yattım, yeni uyandım hafifledi Allahtan Rabbim herkese şifa versin
Canım geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. İyi haberlerini alırız inşallah.Sağol canım. Uyur inşallah.
Sağol canım. 3 saatte bir ilaç verdim ama 38den aşağa hiç düşmedi. 39.6ya kadar çıktı. Şuan biraz düştü gibi. 11buçuğa randevu aldım zaten hastaneye gideceğiz bugün.
Sağol canım.
Harikasın
7.30' da pencereden ayrılamadim ben de.
Abla görsen lapa lapa yagyo7.30' da pencereden ayrılamadim ben de.
Filizcim Gemlik'te yağmurla karışık devam ediyor şimdi. Hala beyazlamadi yerler. Köye geleyim mi
Zeynoşum babacigina geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah. Kafan rahat olunca her şeyi yoluna koymak kolay olacak hiç endişe etme. Hem regl hem eksi maşallah yine de. O eksi bence daha fazla. Bu durumu avantaja çevir menulerine dikkat et...Babam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
Bu hafta ne yedim ne yaptim cok bilmiyorum az önce de regli oldum
-300 geldi tartım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?