N Nidsalii
@selensu82
@asysss
@PAPATYAM
Denp
@birbeste
@sena zeynep
@Elhan
Tesnim1903
E Elif_Eylul
madamhd
@askrhpozitif
@Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
Cordelia
@timesinfinity
@Haticesnr
@SATURN71
Kizlar hediyelerden önce bir karar verdim sizle onu paylasmak istiyorum
N Nidsalii yogunluguna ragmen her zaman yardimci oluyor ona cok tesekkur ediyorum❤❤
Takima 2 yardimci daha seçtim,3 yardimcimiz oldu
N Nidsalii ,Denp ve E Elif_Eylul ❤❤❤
Kızlar yarın itibariyle spor kampı yapacağım
@birbeste
@askrhpozitif ,
Dışında katılmak isteyenler beni etiket yapsın liste oluşturacağım her gün farklı bir video ve hareketlerle ilerleyeceğiz cuma günüde güzel sonuçlar alacağız ❤❤
Sagol canim
Valla ben kendimi çözdüm diyet spor yapınca zayıflayamıyorım kafamı rahat bırakınca gidiyor
Yavrum ağlamak kilo aldırıyormuş.
İkinize de yasakÜc ana iki ara öğün güleceksiniz . Bu sene o dediğiniz olacak. Siz güzel güzel beslenin yeter.
Senbilirsin canimValla ben kendimi çözdüm diyet spor yapınca zayıflayamıyorım kafamı rahat bırakınca gidiyor
Hepinize başarılarSenbilirsin canim
TesekkurlerHepinize başarılar
Yok canım neden kaçalım sen kaçmadaBenden kaptan yardimcisi olursa herkes kacarmi diye düşünüyorum
Artık 10 mu 11 mi bilmem hediyeler sendenTakim kalabalik 10 katli pasta yaptiralim
kuzum menun biraz hafif mi olmuş canın mı istemedi
Haha sağoll
o zaman soruna ilk 3 ay biraz dikkat etmende fayda var diyerek cevap vermiş olayım
Nasıl? Biz hepimiz yanlış mı yapıyoruz? Valla diyet sporla veriyoruz. Kafamı rahat bıraksam tatlıları gömerim.Valla ben kendimi çözdüm diyet spor yapınca zayıflayamıyorım kafamı rahat bırakınca gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?