geçmiş olsun cnmselamlar.hepinize hayırlı pazarlar..ben 2 gündür yatak döşek yatıyorum kızlar felaket hasta oldum önce mide bulantısı kusma ve ishal şeklinde başladı felaket bir burkulma sonra vücut ağrısına çevirdi en son dün gece dyanamayıp acile gittik 2 şişe serum yyince kendime geldimkaydirigubbakcemile3 şimdi biraz daha iyiyim,2 gündür nane limonun dışında hiç bişey geçmedi boğazımdan sabah tartıya çıktım 81 akannehir geçri bugün yada yarın regl olucam onunda etkisi olabilir yada metabolizma durdu 2 gündür hiçbişey yemeyince oda olabilir neyse,yarına kadar dahada iyi olurum inş. yarın görüşmek üzre
menülerim güzel safişim .... bu 3 haftan dimi ve sanırım 0 kaçamakda sın ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis seni tebrik ederim ...
kilo bazan durur ama bu demek deyilki her zaman duracak . ege haftayada kilo vermen az olursa ozaman gözden geçiririz oldumu yerimseniben
mimu güzelim yemek saatlerini vede sporunu dengelemlisin yoksa saglıgından olacaksın kilo verecegim diye ...:umursamaz:
aç karna birde kahve içip gitmişin spora . okadarda AGIR SPOR TABİ ŞEKERİN DÜŞÜP BAYLIRSIN MAZALLAH .delikafadulden
BENDE ZAMANINDA (5.10 SENE ) ÇOK AÇKARNA SPOR YATIM VE ÇOK DÜŞÜK KL.. LE..
VE BENA KALAN HİPOGİLİSEMİ OLDU GÜZELİM .:umursamaz:
AYNI HATAYA SEN DÜŞME ...lmaz:
MADEM BUKADAR ZORLUYOR SENİ BIRAK SORUNU ...EN AZINDAN YÜRÜYÜŞ YAP . VAKTİN OLDUGUNDA .
( KADINA ÖZEL.). MONTİGNAC...ERGENLİKDEN MENOPOZA..NETTE ARATTIR BULURSUN ZİLAN ...
TABİ ABLA DİYEBİLİRSİN SENDE ...:dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3
YOK GÜZELİM BEN SORUN YAŞAMIYORUM AMA .EN AZINDAN KABIZLIK YAPMIYOR ..YÜKSEK LİF ORANI SAYESİNDE ..
menün güzel ablam ... ama reçel neyki kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
güelim her ögününde yağ depolamak için birşey yapmışın ...bilmiyorumkismile
neden bukadar yaglı peynirler kulanıyorsun ????
etle bareber ekmek direk depoya gider malesef...:umursamaz:hangi tür ekmek olursa olsun .
selamlar.hepinize hayırlı pazarlar..ben 2 gündür yatak döşek yatıyorum kızlar felaket hasta oldum önce mide bulantısı kusma ve ishal şeklinde başladı felaket bir burkulma sonra vücut ağrısına çevirdi en son dün gece dyanamayıp acile gittik 2 şişe serum yyince kendime geldimkaydirigubbakcemile3 şimdi biraz daha iyiyim,2 gündür nane limonun dışında hiç bişey geçmedi boğazımdan sabah tartıya çıktım 81 akannehir geçri bugün yada yarın regl olucam onunda etkisi olabilir yada metabolizma durdu 2 gündür hiçbişey yemeyince oda olabilir neyse,yarına kadar dahada iyi olurum inş. yarın görüşmek üzre
kızlar ben yolculuk öncesi son defa yazıyorum size..çünkü notebook yanımda olmayacak :çok üzgünüm: 31 ekimde döneceğim inşallah..sizleri çok özleyeceğim siz benim motivasyon kaynağımdınız sizleri çook seviyorum her birinize çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin..orada da elimden geldiği kadar dikkat edeceğim ve gelince size arkadaşlarımın yorumlarını anlatırım çünkü beni 3 yıldır görmeyen arkadaşlarım olacak seminerde ve ben 3 yıl önce 78 kiloydum şimdi seminere giderken 61.5 kiloyum:lepi: Allah 55 olduğum günleri de gösterir inşallah:Saruboceq: ve hep birlikte hedeflerimize en kısa zamanda ulaşırız ...hepinizi tek tek öpüyorum beni özleyin nolur ben sizi çook özleyeceğim çünküopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlar.hepinize hayırlı pazarlar..ben 2 gündür yatak döşek yatıyorum kızlar felaket hasta oldum önce mide bulantısı kusma ve ishal şeklinde başladı felaket bir burkulma sonra vücut ağrısına çevirdi en son dün gece dyanamayıp acile gittik 2 şişe serum yyince kendime geldimkaydirigubbakcemile3 şimdi biraz daha iyiyim,2 gündür nane limonun dışında hiç bişey geçmedi boğazımdan sabah tartıya çıktım 81 akannehir geçri bugün yada yarın regl olucam onunda etkisi olabilir yada metabolizma durdu 2 gündür hiçbişey yemeyince oda olabilir neyse,yarına kadar dahada iyi olurum inş. yarın görüşmek üzre
menülerim güzel safişim .... bu 3 haftan dimi ve sanırım 0 kaçamakda sın ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis seni tebrik ederim ...
kilo bazan durur ama bu demek deyilki her zaman duracak . ege haftayada kilo vermen az olursa ozaman gözden geçiririz oldumu yerimseniben
..
ha bu arada 2 gündür diyete başladım burda topikte var daha öncede yaptım ve kalıcı oldu verdiğim kilolar
5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin bu diyeti uyguluyom ilk 5 gün sadece bol su ve et yiycem 2 günüm bitti bakalım sonuç ne olcek
öğünlerde ekmek yememek mi gerekio anlamadım?
bugünkü menümü yazayım
sabah:2 kuru kayısı 2 dilim çavdar ekmeği ile yapılmış tost domates biber salatalık 2 siyah zeytin
öğlen: 1 kase light yogurt 1 dilim ekmek muz ve mandalina
akşam: kısır ve ayran
günaydın 6.takımcım,hepimiz için güzel bi hafta olur inş.
bende bugün itibariyle diyetime başladım,pantolonlarım dar gelmeye başladı,bu gidişle patlayacak,artık dur deme zamanı geldide geçiyo bile,bugün startımı verdim kızlar,inş.devamıda gelicek
günaydın neslişim nabersin?
hadi bakalım diyetin vatana millete ve sana hayırlı olsun umarım kısa sürede ulaşırsın hedefe cancan opuyorumnanaktan
günaydın tatlışım,opuyorumnanaktaniyiyim çok şükür,sen nasıl oldun,kuzucuk nasıl
valla şafişim artık uzunda olsa hedefime ulaşmak istiyorum,bu sefer acelem yok,yavaş yavaş vereyim kalıcı vereyim artıkyerimseniben
günaydıınnn 6. takıımm
günaydın 6. takımın çıtırları hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorummm a.s.
kızlar bişiy söyleyeceğim geçen gün bir pantalon almıştım 40 beden olmuştu.artık ben 40 beden giyebiliyorum diye havalara uçmadım :sinifsinif:.kalıbındandır diyip önemsemedim.dün alışveriş merkezine gittik.bi etek gördüm haftasonu düğün var klasik bişiyler bakıyordum elime geçti.görevli kıza dedimki 42 si yokmu kız baktı bulamadı bilgisayardan falanda baktı kalmamış dedi.baktım çok dar beli görevli dediki bi deneseniz gönülsüzce denedim ve inanamadım çuk diye oturdu sositososito.nasıl mutlu oldum anlatamam.kilo olarak yerimde saymama ragmen vücudum sıkılaşmaya başladı sanırsam.bu sabah aceleden bakamadım yarın sabah ölçülerime bakacagım 40 beden giyebiliyorum Allah ım şükürler olsun :Saruboceq:
safişim canım Şeniz iyiyim çok şükür sen nasılsın cumartesi MR çektirecektin ne oldu canım
benim için 40 beden hayal gibikızlarrr kaç beden giyiodunuz 40a düştünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?