Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlaarrr yinee kimsee yookk yarınn sopa atıcaaaamm menümüde yazııımmm

10:00 1 elma

10:30 3 tb ekmeği,salatalık domates,peynir, doğanın şekersiz marmelatından 1 çay kaşığı acı sos ve zeytin ezmesi ama minik minik

1 2 badem ceviz falanda yedim bu arada..

15:00 hindi döner yoğurt salatalık

18:00 1 elma 2 kayısı 1 yeşilçay

19:00 5 badem 5 ceviz 5 beyaz leblebi bir bardak tarçınlı süt

geçmiş olsun cnm

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim cnm ablacım kaydirigubbakcemile3

cnm ben bugün hiç giremedim anca şimdi gelebildim hem pazar olduğundan hemde eşime ve büyük oğluma temizlik yaptırdım :))sadece oturma odam ve antre kalmıştı temizlencek onların duvarlarını yerlerini camlarını sildik ve toz aldık oturma odamda sadece koltuklarım silinecek çok şükür bitti işlerim ama varya kızlar büyük evde oturmak hiçte akıl karı değil özelliklede temizlik sırasında farkediyon yap yap bitmiyo temizliği

Son düzenleme:
ha bu arada 2 gündür diyete başladım burda topikte var daha öncede yaptım ve kalıcı oldu verdiğim kilolar
5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin bu diyeti uyguluyom ilk 5 gün sadece bol su ve et yiycem 2 günüm bitti bakalım sonuç ne olcek

öğünlerde ekmek yememek mi gerekio anlamadım?

bugünkü menümü yazayım

sabah:2 kuru kayısı 2 dilim çavdar ekmeği ile yapılmış tost domates biber salatalık 2 siyah zeytin
öğlen: 1 kase light yogurt 1 dilim ekmek muz ve mandalina
akşam: kısır ve ayran

çok geçmiş olsun ayşegülüm:1hug::1hug:aman dikkat et kendine,hastalık geldimi vücudu zor terkediyo,bol sebze meyve ye,bağışıklığını güçlendir canımopuyorumnanaktan

günaydın 6.takımcım,hepimiz için güzel bi hafta olur inş.

bende bugün itibariyle diyetime başladım,pantolonlarım dar gelmeye başladı,bu gidişle patlayacak,artık dur deme zamanı geldide geçiyo bile,bugün startımı verdim kızlar,inş.devamıda gelicek

Haftanın ilk iş gününden herkese kocamaannnnn günaydınnnnnnnnnnnnn
hepinize güzel bir hafta diliyorum canlarrr opuyorumnanaktan

sana hayırlı yolculuklar canım umarım en fazla 62 olarak geri dönersin yoksa sen uğraşacaksın yine....

ooyyyy geçmiş olsun ablam dikkat et kendine havalar zaten aldatıcı hastalık havası birde aslgın var aman diyim aman.....

teşekkür ederim ablacım... opuyorumnanaktan

yok ablacım dördüncü hafta idi ve sadece 200 gr. gitti :çok üzgünüm:
evet kaçamak yapmıyorum hiç aksine bol su içmeye çalışıyorum ama olmuyorki :1no2:

evet sanırım benimde kilo kaybım durdu ddiğini gibi ama ben kaçamaksız yinede devam ediyorum bakalım haç hafta duracak kilo kaybı :uhm:

beş gün boyunca her öğün et ıyyy midem kalktı öğle ve akşam yemekleri tamamda insan kahvaltıda aç karnına nasıl et yer canım yaaa....
Neden şok diyet yapıyorsunki montiyi yapsan aslında daha sağlıklı.... :hulya:

öğünlerde ekmek yememek mi gerekio anlamadım?

montide sadece kahvaltıda ekmek yeniyor canım oda tam buğday ekmeği tavsiye ediliyor diğe röğünlerde ekmek yok (tabi kahvaltıda yumurta varsa yine ekmek yok)

montide muz yasak :umursamaz: üstelikte öğlen de ekmek var oda yasak :umursamaz:

kısır derken? Patatesmi bulgurmu? gerçi her ikiside yasak kaydirigubbakcemile3

günaydın neslişim nabersin?
hadi bakalım diyetin vatana millete ve sana hayırlı olsun umarım kısa sürede ulaşırsın hedefe cancan opuyorumnanaktan

günaydın neslişim nabersin?
hadi bakalım diyetin vatana millete ve sana hayırlı olsun umarım kısa sürede ulaşırsın hedefe cancan opuyorumnanaktan

günaydın tatlışım,opuyorumnanaktaniyiyim çok şükür,sen nasıl oldun,kuzucuk nasıl

valla şafişim artık uzunda olsa hedefime ulaşmak istiyorum,bu sefer acelem yok,yavaş yavaş vereyim kalıcı vereyim artıkyerimseniben

ben iyiyim cancanım kuzumda iyi maşallah bir sorun yok şimdilik çok şükür....

evet canım yaaaa doğru diyorsun uzasada kilo kaybı pes etme estetik görünüşten ziyade artık sağlık için yapmak şart. Bir arkadaşım daha 27 yaşında ve fazla kilodan dolayı yüksek tansiyon çıkmış böyle giderse yakında şekerde çıkar diyor ve zayıflamak istiyor. Bu yüzden bence zayıflamalıyız sağlığımız için....

günaydıınnn 6. takıımm

günaydın 6. takımın çıtırları hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorummm a.s.

yumukum çok geçmiş olsun canım.opuyorumnanaktan

kirazımm canım benim senin adına çok sevindim geç olmadan hemen toparlayacagına eminim.senin nasıl iradeli bir hatun oldugunu hepimiz biliyoruz.olumunekankayizsmile

kızlar bişiy söyleyeceğim geçen gün bir pantalon almıştım 40 beden olmuştu.artık ben 40 beden giyebiliyorum diye havalara uçmadım :sinifsinif:.kalıbındandır diyip önemsemedim.dün alışveriş merkezine gittik.bi etek gördüm haftasonu düğün var klasik bişiyler bakıyordum elime geçti.görevli kıza dedimki 42 si yokmu kız baktı bulamadı bilgisayardan falanda baktı kalmamış dedi.baktım çok dar beli görevli dediki bi deneseniz gönülsüzce denedim ve inanamadım çuk diye oturdu sositososito.nasıl mutlu oldum anlatamam.kilo olarak yerimde saymama ragmen vücudum sıkılaşmaya başladı sanırsam.bu sabah aceleden bakamadım yarın sabah ölçülerime bakacagım 40 beden giyebiliyorum Allah ım şükürler olsun :Saruboceq:

safişim canım Şeniz iyiyim çok şükür sen nasılsın cumartesi MR çektirecektin ne oldu canım

ooyyyy süpperrr bir ahber bu canım yaaaa inşallah 38 beden olduğun günleri de göreceğiz gülüm yaaa. bende şuan 40 beden giyiyorum bazıları tam oturuyor üzerime bazıları ise bol sanırım kalıba göre değişiyor

Bende bu durumdan çok mutluyum tabisiiii

safişim canım Şeniz iyiyim çok şükür sen nasılsın cumartesi MR çektirecektin ne oldu canım

iyiyim gülüm şükür bir yaramazlık yok grip durumundan kurtuldum galiba sonunda...
geçmişe bakmadın sanırsam gülooooo
cumrtesi çekildim MR bu akşamda sonuçları alıp doktora göstereceğiz yani bu akşam belli olucak bakalım.....

benim için 40 beden hayal gibi kızlarrr kaç beden giyiodunuz 40a düştünüzzz

benim için 40 beden hayal gibi kızlarrr kaç beden giyiodunuz 40a düştünüzzz

neden hayalde kalsın peki bu ???
Biz insanlar hayal etmese gerçeğe ulaşamaz canım....

Benim çok büyük bir farkım olmadı canım 42 beden giyiyordum lakin sıka sıka zar zor
Şimdi 40 beden giyiyorum bol bol kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…