Tebrikler kızlar
Anaa hiç farkında değilim sağol canım
Dün geç yattinNasıl uykum geldı anlatamam ufaklık dalsa biran önce de yerine yaptırsam
Tstlim bugün menün pek ideal olmadigi icin umutsuzluga düşmüşsün.15/01/2020
Sabah (07.30)
-Kaşarlı domatesli tost
-1 haşlanmış yumurta
-5 zeytin
Öğle (13.00)
-1 dilim pasta (kalınca maalesef)
-3 küçük poğaça
-1 avuç cips
Akşam (19.00)
-1 tabak etli bulgur keşkeği
-Lahana turşusu
1,5 litre su
10.000 adım N Nidsalii
Zipzip-
Yarım kilo verip üstüne böyle menü olmadı farkındayım.Açıkçası free listede mi kalsaydım die düşünmedim değil.Geçen haftalarda gruptan toplu gidiş olunca ana liste boş kalmasın, faydam olsun die girmek istedim ama şimdi zarar veriyormuşum gibi geliyor.Saat itibariyle çıkmak için geç değilse beni free ye kaydırabilirsniz
Varım ben canım..Kızlar yarın itibariyle spor kampı yapacağım
birbeste
askrhpozitif ,
Dışında katılmak isteyenler beni etiket yapsın liste oluşturacağım her gün farklı bir video ve hareketlerle ilerleyeceğiz cuma günüde güzel sonuçlar alacağız ❤❤
Benim hedefimN Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.5
selensu82 57.1
asysss 57.9
@PAPATYAM 59.7
Denp 60.1
birbeste 60.4
@sena zeynep 62.1
@Elhan 63.7
@Tesnim1989 64.7
E Elif_Eylul 69.3
madamhd 69.4
askrhpozitif 70.5
@Kmsl Hnd 72.7
@I-cell_84 74.2
@birazhuzurdu2008 76.5
@Tutku44 79.3
@Kahvesel 80.7
@Migi_magid11 84.4
@Cordeliaa 84.5
@timesinfinity 88.1
D Dileksnr 89.8
Mefkurem 104.0
Siralamada yer atlayan ve yuzde 1.5 ustu gelenler icin odul hazırlayacağım
N Nidsalii
selensu82
asysss
@PAPATYAM
Denp
birbeste
@sena zeynep
@Elhan
@Tesnim1989
E Elif_Eylul
madamhd
askrhpozitif
@Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
@Cordeliaa
@timesinfinity
D Dileksnr
Mefkurem
Kizlar hediyelerden önce bir karar verdim sizle onu paylasmak istiyorum
N Nidsalii yogunluguna ragmen her zaman yardimci oluyor ona cok tesekkur ediyorum❤❤
Takima 2 yardimci daha seçtim,3 yardimcimiz oldu
N Nidsalii ,Denp ve E Elif_Eylul ❤❤❤
Ben varım yazdım ama tekrar yazayım umarım beni görürsün canımbirbeste
madamhd
askrhpozitif
@Tutku44
Kizlar başka katılmak isteyen yok sanırım sabah ilk günün görevlerini atacağım bende sizlerle birlikte yapacağım hadi bakalım benim citirlarim cumaya boool eksiler bekliyorum sizden
Kızlar hepinize çok teşekür ederim alintilarin çoğu çıkmıyor anlamadım ki
Merhaba ...Merhaba,
ben de dün diyete başladım, bu takım nedir, hiçbir bilgim yok, açıklama yaparsanız bende katılabilir miyim?
Çok hoşsun vazgeçilemeyen kahvemmmm:) sende cok seviliyorsun desteğin için çok teşekkür ederim canim benim cansınnnnn
Ama ben artık sana yazilacak güzel söz bulamayacam amaDünürümün yüzü gülsün diye yapamayacağım şey yok.Tamam üzülme liste paylaşmaya devam ederim.
Ama' larin bu kadar yakistigi bir insan daha yok...ama ama deyisine deli oluyorum senin.senden alıntı haberi alınca otomatik yüzümde gülümseme oluşuyor. Bunca zamandır nasıl yaşıyormuşum ben sensiz.
Dünür ya baldan tatlı bir şeymiş herkese nasip olsun.
Hemde ne mutlu oldum vallahi duana aminnnn canimin içi bu hafta spora cok dayanalim anasını satalım diyorum ne dersinKöpüklü kahvem benimcanım bacim
Çok teşekkür ikimizin adına da... dünürüm çok mutlu olacak bu mesajını okuyunca
Kara bahtimizi kör talihimizi yeneceğiz inşallah
Neşemiz daim olsun kuzum.ben de seni
İmzamı atıyorumLidersiz olmaz kuzum. Çil yavrusu gibi dağılır giderler senin etkin asla azimsanamaz. Takımın pozitif enerjisi özel olarak yağ yaktiriyor bir tek bana yaramıyor olsun ben de yancı olarak nasipleniyor mutlu oluyorum.
Sen özel bir kaptansin.
Bendede tam tersine seni görünce muhteşem emojim üstüne atliyoBeğenilerde muhteşem emojiyi katamıyorum ben sizinde oluyomu böyle
Valla bu destekler bana nasıl iyi geldi kelimeler yetmez canim benim . Önümüzdeki haftada arti çıkacam diye onun yükünüde taşıdım bugünCanım üzülme neden üzülüyorsun ki...
Biz bir takımız sen elinden geleni yapıyorsun ve bunun da farkındasın ben de senin gibiydim hep kaptanımıza dedim takımı olumsuz etkiliyorum diye ...
Kaptanımız sağolsun hep destekledi..
Seni de destekliyor..
Moralini bozma lütfen devam...
Hedef Kilonu göreceğiz hep birlikte
Yüzdemiz harika kaptanım...
Kilo verenleri vermek için cabalayanlari tebrik ederim❤❤❤❤
Yorumlarınız beni tekrar kendime getirdi allah razı olsun canım benim baya yaptim streste böyle senin gibi güzel gönüllüler olduğu sürece 1 gün sürdü o stres çok teşekkür ederim hepinizedebirbeste ablacım neden bu kadar üzüyorsun kendını bu hafta verememiş olabılırsın.onumuzdekı haftaya bomba gıbı gelrısın güzel bı listeyle ablam.
Ben bile verdiysem şu grupta herkes verir. Lütfen sıkma canını. Stres yapma
Hımmmm veremiyorum deyip deyip azimle direncini kırmaya yürüyorsun dünürlerin dünürü liste paylaşımın için ayrıca teşekkür ederimCuma menüsü
Sabah 08.00 Sade Nescafe
11.00 Omlet(iki yumurta mozzarela peynirli)
13.00 Yeşil çay
14.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Bir kaşık zeytinyağı ile sotelenmis yeşil biber, kırmızı kapya biber , yoğurtlu
Limonlu brokoli salatası
Birazdan ıhlamur içeceğiz demleniyor.
Henüz yemedim ama dayanamayacak olursam tarçınlı elma veya armut düşünüyorum.
İki buçuk litre su
Spor 45 dakika Leslie
Zipzip- N Nidsalii
Eki Görüntüle 2761989
Denp canım beni ez bitir parcalada önümdekiKızlar yarın itibariyle spor kampı yapacağım
birbeste
askrhpozitif ,
Dışında katılmak isteyenler beni etiket yapsın liste oluşturacağım her gün farklı bir video ve hareketlerle ilerleyeceğiz cuma günüde güzel sonuçlar alacağız ❤❤
Patron sensin bebekKardiyo ve bölgesel karışımı canım yağ yakma ve sıvılaşma ağırlıklı videolara ek ip atlama plank squat eklicem günlük sayı şeklinde videolar bunun gibi olacak
https://www.instagram.com/p/CHuZAwqA3gY/?igshid=1lwdhi44rgg8u
Tebrik ederim canım iyi düşünmüşsünN Nidsalii
selensu82
asysss
@PAPATYAM
Denp
birbeste
@sena zeynep
@Elhan
@Tesnim1989
E Elif_Eylul
madamhd
askrhpozitif
@Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
@Cordeliaa
@timesinfinity
D Dileksnr
Mefkurem
Kizlar hediyelerden önce bir karar verdim sizle onu paylasmak istiyorum
N Nidsalii yogunluguna ragmen her zaman yardimci oluyor ona cok tesekkur ediyorum❤❤
Takima 2 yardimci daha seçtim,3 yardimcimiz oldu
N Nidsalii ,Denp ve E Elif_Eylul ❤❤❤
Çok normal kiyamam sana hakkını helal etYoruldum
Haklısın ablacım her cümlende.. ama cok kötü suçlu hissettim ne biliyim takima karşı mahcup oldum. Inşallah haftaya tam tersine dönerde şaşırır metaboliszmam ödem toplayip haftaya kg.almaktanda korktum ya insallah olmaz öyle bir sey..Kuzummm bitanecim bestemmmm
Lütfen üzülme
Herkes gördü kac gündür nasil cabaladigini. Sonucta kacamak yaparak gelen bi arti degil, hemde minicik :)
Sana umutsuzluga düşüp pes etmek yakismaz
Diyetisyen sonucunuda okudum.
Onun listesinemi basliyacaksin cnm
Aslinda ketojenik duyeti denesen iyi gelirmi diye düşünmüştüm
Zaten az bi kilon kaldi
Bütün listeler için ellerine saglik kuzum
Bu hafta gosterdigin perfonmansi devam ettirirsen o gunler hic uzak degil tatlim
Senin boyunda uzun heralde cnm
Yeşile dönmüşsün
İnşallah tatlim
Teşekkür ederim bitanem
Sen bugün yogunmuydun
Fazla gözükmedin
Bu listeyi yapmasanda olurdu elifcim
Zirvede yalnizlik böyle bisey heralde
Ellerine saglik tatlim
Spor yapanlarada tebrikler
Bence cok doğru bi karar vermişsin cnm
Denp
E Elif_Eylul
Cok tebrikler kizlar
Ekran alıntımı aldım bileeeeeYapmak isteyenler icin pirasa boreginin tarifi
Sogan, rendelenmis havuc hafif kavrulur
Ince dogranmis pirasa ilave edilip suyu cekene kadar pisirilir
Diger kapta 2-3 yumurta, biraz yogurt, peynir, dereotu, az kabartma tozu, dereotu, yesil sogan, 3 kasik un (ben siyez unu kullandim, istenirse yulafda konur)
Baharatlar
Karistirilir,
Pirasa eklenip harmanlanir
Tavada az siviyag koyup alt üst cevirerek orta ateste pisirilir
Bizi ezmek istemezsen yoğuradabilirsin iyi poğaça olur bizdenbirbeste
madamhd
askrhpozitif
@Tutku44
Kizlar başka katılmak isteyen yok sanırım sabah ilk günün görevlerini atacağım bende sizlerle birlikte yapacağım hadi bakalım benim citirlarim cumaya boool eksiler bekliyorum sizden
Hadi hayırlı olsun çıtır çıtır ezilelim bu haftaÇıtır çıtır ye bizi canım cok heyecan yaptım ve cok pis gaza geldim
Çok haklılarTakımlar ne yapıyorlar ne yiyip içiyor bunlar üst üstte 3 hafta birinci oldular demiş
Yeni listen bol bol eksi getirsin insallah cnmEvet ablacım diyetisyenin menüsünü uygulayacağım. 3 öğün yazan kadın bana 2 öğün yazmayi hemen kabul etti sağolsun geçmişime bakınca anladı kafa yapimi napsıntamamen isteklerime ozel hazırladı aralikli oruç seklinde. O yuzden memnun kaldim bu ilk gorusmemizden
Teşekkür ederim canımBenim hedefimselensu82 canım seni geçmek görünüyor..
Valla ben de düşünüyordum kaptanım sana yardımcıDenp olur diye aklın yolu birmis..
TebriklerDenp hayırlı olsun yardımcılığın...
E Elif_Eylul canım senin de yardımcılığın hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım benim
GunaydinGunaydinnnnn
Kepenkleri ben aciyorum, buyrun bakalim :)
Mutlu haftasonlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?