Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tstlim bugün menün pek ideal olmadigi icin umutsuzluga düşmüşsün.
Daha hafta başındayız, telafi etmen icin yeterli zamanin var
Yarin temiz bi sayfa acip, bize goster kendini

Varım ben canım..
Yaparım Inşallah...
Canım Sabah 10-11 gibi yapılacak olanları paylaşsan kampa katılacak olanları etiketlesen olur mu???
Bazen gözden kaçabilir de Denp

Benim hedefim selensu82 canım seni geçmek görünüyor..

Valla ben de düşünüyordum kaptanım sana yardımcı Denp olur diye aklın yolu birmis..
Tebrikler Denp hayırlı olsun yardımcılığın...

E Elif_Eylul canım senin de yardımcılığın hayırlı olsun

Kızlar hepinize çok teşekür ederim alintilarin çoğu çıkmıyor anlamadım ki

Merhaba,

ben de dün diyete başladım, bu takım nedir, hiçbir bilgim yok, açıklama yaparsanız bende katılabilir miyim?
Merhaba ...
Biz 6. Takımız başka takımlar da var onlarla yarışıyoruz her cuma bildirim yapıyoruz..
Diğer takımlarla yarışarak kendimizi motive edip zayıfliyoruz ben mezun uyeyim kendi belirledigim hedefime ulaşarak mezun oldum 16 kilo verdim.. eğer sen de bize katılmak istersen ilk sayfamızı iyi okuyup oradaki kendini tanıtma formunu doldurursun canım kurallara uyduğun takdirde asıl listeye girebilirsin..
gelmeni tavsiye ederim burası hedefine ulaşmada çok yardımcı olur

Çok hoşsun vazgeçilemeyen kahvemmmm:) sende cok seviliyorsun desteğin için çok teşekkür ederim canim benim cansınnnnn
Ama ben artık sana yazilacak güzel söz bulamayacam ama türkçede kekimeler bitti Baska dile gecmem şart oldu ama
Hemde ne mutlu oldum vallahi duana aminnnn canimin içi bu hafta spora cok dayanalim anasını satalım diyorum ne dersin
İmzamı atıyorum Zipzip-
Beğenilerde muhteşem emojiyi katamıyorum ben sizinde oluyomu böyle
Bendede tam tersine seni görünce muhteşem emojim üstüne atliyo
Valla bu destekler bana nasıl iyi geldi kelimeler yetmez canim benim . Önümüzdeki haftada arti çıkacam diye onun yükünüde taşıdım bugün ama sayenizde iyiyim artik küllerimden doğdum gitti yeni başlangıç bundan sonrası insallah sayenizde
Yorumlarınız beni tekrar kendime getirdi allah razı olsun canım benim baya yaptim streste böyle senin gibi güzel gönüllüler olduğu sürece 1 gün sürdü o stres çok teşekkür ederim hepinizede
Hımmmm veremiyorum deyip deyip azimle direncini kırmaya yürüyorsun dünürlerin dünürü liste paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim
Denp canım beni ez bitir parcalada önümdeki Denp diye bi bacı var onu geçeyim diyecem çarpılırım diye korkuyorum bu grupta önündekini asla geçemeyecek olan tek kişi benim kaptanım bunu bana bir ayrıcalık olarak bilmen lazım bende bir insanım bu hatunu normal insan gecemezki Zipzip-
Patron sensin bebek
Tebrik ederim canım iyi düşünmüşsün
Çok normal kiyamam sana hakkını helal et
Haklısın ablacım her cümlende.. ama cok kötü suçlu hissettim ne biliyim takima karşı mahcup oldum. Inşallah haftaya tam tersine dönerde şaşırır metaboliszmam ödem toplayip haftaya kg.almaktanda korktum ya insallah olmaz öyle bir sey..
Evet ablacım diyetisyenin menüsünü uygulayacağım. 3 öğün yazan kadın bana 2 öğün yazmayi hemen kabul etti sağolsun geçmişime bakınca anladı kafa yapimi napsın tamamen isteklerime ozel hazırladı aralikli oruç seklinde. O yuzden memnun kaldim bu ilk gorusmemizden
Ekran alıntımı aldım bileeeee
Bizi ezmek istemezsen yoğuradabilirsin iyi poğaça olur bizden
Çıtır çıtır ye bizi canım cok heyecan yaptım ve cok pis gaza geldim
Hadi hayırlı olsun çıtır çıtır ezilelim bu hafta
Takımlar ne yapıyorlar ne yiyip içiyor bunlar üst üstte 3 hafta birinci oldular demiş
Çok haklılar

Yeni listen bol bol eksi getirsin insallah cnm

Teşekkür ederim canım
Denp E Elif_Eylul eyl
Tebrik ederim kaptan yardımcılığınızı kızlar
Teşekkür ederim canım benim
Gunaydinnnnn

Kepenkleri ben aciyorum, buyrun bakalim :)

Mutlu haftasonlari
Gunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…