Gözden kaçırmışim kuzum kusura bakmaCanım benide katacaktınya unuttunmu ? Her gün bildirim beklıyorum sendende
Tamam canım sorun yok etiket yaparsın hadı bende çıkıyorum hepınızı öptüm ıyı gecelerGözden kaçırmışim kuzum kusura bakma
Teşekkür ederizKızlar tebrik ediyorum birinciliginizi maşallah
çok güzel kilolar verilmiş yine
Seni kaybeder miyiz hiç yulaflı pastamSiz beni kaybetmeyinde
Canım valla bende senin gibi oldum 5...6 defa çıkıp indim tartıya diyetistene gidicem zaten 3 günüm var çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için seviliyorsun bebişimO ne gızZZZ
Dilekcim ödem sökücünün içine yoksa yağ çözücü mü döktünHey maşallahhh,çok şaşırdım, sağlığın için azıcık endişelendim , aynı anda 80leri gördüğün için çok da sevindim Büyün duyguları bir anda yaşattın maşallah
Haftaya önümdesin kısmetse,biz arkandan koşup yetişmeye çalışacağız artık
Ic canım bol bol teşekkürlerSuyu bende ıcmeye calısıcam bakalım spor menu guzel afiyet olsun
Teşekkür ederim kaptanım ellerine sağlık
Teşekkürler canım
Bende katılayım canım@birbeste
madamhd
askrhpozitif
@Tutku44
Kizlar başka katılmak isteyen yok sanırım sabah ilk günün görevlerini atacağım bende sizlerle birlikte yapacağım hadi bakalım benim citirlarim cumaya boool eksiler bekliyorum sizden
Iyi gecelerIyigeceler
Iyi gecelerHadi 6.Takımın Fit çitirları hepinize hayirlı geceler
ister cıkıleta sosuna ban ister dondurma ile ye yeterkı erit bizicikileta sosuna banip yesem olar mi heycan güzeldir canım ben çok faydasını gördüm bu programın sizlerinde göreceğine eminim
Yeee gülüm yeee sen
Baksen o takimlaraTakımlar ne yapıyorlar ne yiyip içiyor bunlar üst üstte 3 hafta birinci oldular demiş
Yeni dogum yaptin otur oturdugun yerdeYarından sonra daha da asılayım olmucak böyle 1kilo nedir yaa
Oturuyom zatenYeni dogum yaptin otur oturdugun yerde
Bilmem ki doydum. Yorum yapan ellerin dert görmesin.kuzum menun biraz hafif mi olmuş canın mı istemedi
Sahol canim
Tesekkurler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?