- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Olsan birturlu olmasan birturluRegl olmak mı olmamak mi arasında kaldım bak şimdi. Benim adam çok da fena değil aslında...
Tahmin ettim canım..Ben de hayranım Shakespeare' e...Kesinlikle Kral Lear in kızı. Görmedim canım. Shakespeare hayranıyım. Cordelia da biraz kendimi görüyorum.
Tahmin ettim canım..Ben de hayranım Shakespeare' e...
Sana da tabi...zaten nickini görünce hissettim ...
+300
Cumaya gider inşallah
Fazla degil artiniz kizlar eminim cumaya eksiye düşersinizCuma 69.4
Güncel 69.8
Nerden geldi +400
Cok güzel cnmGünaydın...
Cuma:60.8
Pazartesi:60.5
-300 gr
Masallahhhhhh tatlimTartıldım
1.500 gr eksideyim
Basarilar cnm Allah zihin acikligi versinŞimdilik benim gitmem lazım hanımlar sınavım var herkese iyi günler dilerim
Artin cok degil ama bundan sonra mutfagi kapatinca menünü yaz en iyisi cnm+200 ama o kadar yememe rağmen bu da güzel sevindim2gofret 2 minik pop kek bir fincan sufle kaynanam sarma yapmış 10 yada 15 tane yemiş olabilirim akşam ama cuma eksiye düşmek için çok uğraşacağım kaptanım söz
Cok guzel eksi tatlimCuma gunu 70.5
Bugun 70.0
-500
Sen onu halledersin cnm
Tuuu tuuuu masallah cnm-2.200 'le devam ke
Niye özür diliyonki tatlimbu boşanma olayı buraya yansitmak istemiyorum çok üzgünüm.. sizden özür diliyorum.
hiç iyi degilim valla. ama takımı birakmayacagim. devam edecegim.
HarikaaaaCuma günü 57.9
Bugün 57.1
Fark -800
Emzirmede duzensizlik olabiliyor cnmOlamadım hala abla ya iki gün leke oldu devamı yok şişliği var gerginligi var kendisi yok
Artin Biraz fazlaymis cnm, cok dikkat etmeye calis+1 ama inşallah cumaya regli bitmiş olursam gider diye düşünüyorum
Denp hakkaten günün geçtiyse test yap yoksa
Aynisini düşünmüştümKız sen olayı yanlış anladın denp değil sana kocan el atacak
Yanlis hatirlamiyorsam gecen haftada aynisiydiZipzip- kaptanım +1 ama hem wc çıkamadım hem de regl ilk günü.Kaçamaklar da vardı tabi ama o ne kadarına dahil bu +1'İn bilemiom.Cumaya eksiye düşeceğim inşallah
Tatlim artiyken çiğ kofte, nohut yemesenmi, dun de vardi...Bugün menümü erken yazıyım geç girebilirim
Uyanınca
ıslatılmış 3 erik ve yoğurt kürü
Kahvaltı
Yarim çavdar poğaça yarim tb.ekmeği
Yeşillik 1 dilim peynir 4 zeytin
Rezene çayı nescafe
1 köfte (sabah sabah)
1 yumurtali menemen
Ara:
Nescafe,2 ceviz, 1 porsiyon meyve
Akşam
Salata, 4 yk.nohut yemeği, ayran, 3 çiğ köfte (4yk. Bulgur pilavi yazmis diyetisyen çiğ köfteyi onun yerine yiycem bagirsak çalıştıriyo die)
Gece:1 kaşık baharatlı yoğurt
Artım haala çok kızlar bakalim nolacak cumaya diyetisyende ne çıkacak
Sabit de iyi cnm, cumaya en az - 1 gelebilir
Bu hafta biraz fazla artiyla basladi takimCuma 76.500
Bugün 77.300
+800
Ama çok şişim Insallah bır an önce aybaşım başlarda cumaya eksi gelırim.
Cumadan berimi bu eksi cnmDiyetisyende tartılma günüm salı normalde. Bu sabah tartıldım.
93.40 geldim sadece 400 gr eksi, bu üzdü. Bakalım bugün wcye çıktım, yarına değişecek mi
Minicik bi arti, lafi olmaz. :))Günaydınnnn
Cuma 84,5 kg.
P.tesi 84,6 kg.
+100 gram.
Ağzında bal olan arının kuyruğunda iğnesi olurmuş...ama sana kıyamam...naif bir kızsın cordeliam...Çok teşekkür ederim. Çok tatlısın yasa.
Yok malesef salıdan beriCumadan berimi bu eksi cnm
Oyleyse gayet guzel
Kafamda zaten bitti ablaMigi kafasında bitiriyor...
Aramıza HoşgeldinADINIZ: chedariçe - kedimin adı benim adım sayılır
YAŞINIZ: 34.5
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ: şuan 94
HEDEF KİLONUZ: 59.9
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memurum ama çalışmıyorum izindeyim.
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kendimi bildim bileli kiloluyum, şekeri çok seviyorum, tatlılar, aburcuburlar, ahh o beyaz ekmekler vs. Üzerine 2 doğum yaptım sonuç bu.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: pco var yıllardır.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ.
En son tartıda 99.7 gördüm, üç haneleri görmeden bir şeyler yapmam gerekiyor dedim. 17 gün önce bir diyetisyenle çalışmaya başladım. 99dan 94e düştüm. Buranın da ayrı bir motivasyon olacağına inanıyorum. Emziren bir anneyim aynı zamanda.
Canım eksi az mı yoksa artı mi geldi...hafta içi istediğin olur meraklanma...Şaka gibi tartı sonucum
allah yardimcın olsun arkadaşım zor bir süreç insa dogru bir karardır.. kimbilir neler var icinde bilemeyiz.. allahım kolayliklar versinarkadaşlar çok üzgünüm. biz boşanmaya karar verdik eşimle.
Aile terapisti düşün yinede derim. Olmuyorsa olmuyordur zorlamaya gerek yok tabii ki bitti diyor ve eminsen yapacak bişii yoktur artık, Rabbim bahtınızı açık eylesinKafamda zaten bitti abla
Yani el sür doğurganlık bulaşsın diye dedim beya o el atıyor arada hahahah tövbeKız sen olayı yanlış anladın denp değil sana kocan el atacak
Rahatsız olduğun konuları konuş ama yapıcı bir şekilde. O da seninle ilgili olanları anlatsın...ortak bir yerde bulusursunuz. Sevgi saygı varsa her şey yoluna girer.Kafamda zaten bitti abla
Burasi diyet bölümü ve buraya paylaşmak istemezdim o yüzden özür dilerimFazla degil artiniz kizlar eminim cumaya eksiye düşersiniz
Cok güzel cnm
Masallahhhhhh tatlim
Basarilar cnm Allah zihin acikligi versin
Artin cok degil ama bundan sonra mutfagi kapatinca menünü yaz en iyisi cnm
Cok guzel eksi tatlim
Sen onu halledersin cnm
Tuuu tuuuu masallah cnm
Bütün takimlar dilekle sana nazar edecek diye korkuyorum
Ciddi söylüyorum, kendinizi bol bol okuyun
Niye özür diliyonki tatlim
Buraya hepimiz iyimizide, kotumuzude yazip birbirimize herturlu destek olacaz
Aksam konusacakmişiniz
Sakin sakin birbirinizden beklentilerinizi karsidakini suclamadan ifade etmeye calisin
Harikaaaa
Emzirmede duzensizlik olabiliyor cnm
Kafana takma, gelecegi zaman gelir :)
Artin Biraz fazlaymis cnm, cok dikkat etmeye calis
Aynisini düşünmüştüm
Yanlis hatirlamiyorsam gecen haftada aynisiydi
Eminim sen onu eksiye cevirirsin cnm
Tatlim artiyken çiğ kofte, nohut yemesenmi, dun de vardi...
Sebze pro agirlikli gitsen
Sabit de iyi cnm, cumaya en az - 1 gelebilir
Bu hafta biraz fazla artiyla basladi takim
Suya tuza dikkat et cnm
Cumadan berimi bu eksi cnm
Oyleyse gayet guzel
Minicik bi arti, lafi olmaz. :))
Bi wc ye bakaraynen devam et ccnm
Eksi yok cnm cuma 59,7 idim +800 gr çıktım,Canım eksi az mı yoksa artı mi geldi...hafta içi istediğin olur meraklanma...
Herşeyi konuşacağımRahatsız olduğun konuları konuş ama yapıcı bir şekilde. O da seninle ilgili olanları anlatsın...ortak bir yerde bulusursunuz. Sevgi saygı varsa her şey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?