Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamamda nasibimi aldım akşam sen regli olcan diye
Oy kuzum kusura bakma kirdiysam❤
Allahın işine bak canım ya sen çocuk işte olmasın tüp bebekle hamile kal 2 kere sonra 3. anladığım kadarı ile sürpriz gelsin ..
Ardından da o zorla hamile kaldığın tüplerini bağlat...
Aynen öyle
Kuzum atdim dün akşam
Regl huzursuzluguna panzehir olmuştur bu eksi...
Yavrum beşleri gördün o zaman...
Gördüm abla❤❤
Onların nazarını operim nuskam var benim

Dün karda biraz fazla oynadım sanırım üşüttüm belim ağrıyor bugün
Bölgeseli zorliyim diyordum ama bünye bile şişmanlayayım diye benle uğraşıyor
Bende oğlanla hevesli oynatayım dedim ama Ankara buz donduk koşa koşa geri girdik içeri hemen hapşırdık valla dikkat etmek lazım yine de canım belin ağrıyorsa zorlama

Geçmişe şöyle bir göz atdim güzel eksilerimiz olduğu kadar bir o kadarda artımız çokmus ama çokta kayda değer bir artı goremedim bugün haftanın başı güzel bir başlangıç yaparak cumaya kadar çoktan o artıları halleder ustune eksilere bile geçer bu grubun hatunları. Nede olsa ne istediğini bilen bilinçli ve azmi sonsuz hatunlarsiniz❤❤Hepinizden cuma günü güzel eksiler gelecek ve biz KK ' 'nin muhteşem takimi olarak adımizi yine birinciliğe yazdiracagizÇunki bu en en en çook bize yani 6.Takıma yakışıyor. Muhteşem takımın bir o kadarda muhteşem kaptanı kaptan yardımcıları ve üyeleri bu gururu hak ediyor Hadi bakalım çitirlarim tüm olumsuzluklarimizi bir kenara bırakıp hedefe odaklaniyoruz Azimle hırsla kendimiz için en iyisini en güzelini yapıyoruz

Öylemi canım Allah bağışlasın bende ilk bahara yaza bakalım tüp olacak sanırım ilki doğal olmuştu tam tersi yani Ben kardeşi olsun diye taktım biraz ama Allah ne derse o olur orası ayrı
Cümlemizin evladını kuzum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Yediğin yiyeceğin hepsi şifa olsun canım

Günaydın hanımlar
ben zaten dün katılmıştım kilom henüz aynı 71.55 kg
Hafta başı canım menülerine dikkat edip sporunu yaparsan eksi görürsün cumaya
Allah şifa versin dilekim
Allah razı olsun ablacım
Hadi insallah yagdan vermissindir dilekcim haberdar et
Tamam ablam yarın gideyim haber vericem
Diyetisyende tartılma günüm salı normalde. Bu sabah tartıldım.
93.40 geldim sadece 400 gr eksi, bu üzdü. Bakalım bugün wcye çıktım, yarına değişecek mi
Üzmesin canım güzel yinede cumaya güzel eski göreceksin
Tunaydinnnn

Saglikli mutlu bi hafta olsun insallahhh

Kilo bildirimi
Cuma 104
Bugün 103
Fark - 1
Tünaydın canım eksin güzel
Masallahhhhhh tatlim

Dün karda biraz fazla oynadım sanırım üşüttüm belim ağrıyor bugün
Bölgeseli zorliyim diyordum ama bünye bile şişmanlayayım diye benle uğraşıyor

Evvvet merhaba sevgili 6. Grup sakineleri
Aylardır ilk defa çalışma masasının başında değilim tezim bitti. Şimdi hocamdan düzeltme bekliyorum. Aylardır 2 saat uykuyla yaşıyorum.
Zipzip- kaptanım beni free ye alman mümkün mü ? 3 gündür sofrada yemek yemedim. Bilgisayar başında oturmaktan şaş bakmaya başladım. Stresten Agopun kazı gibi yedim resmen.Cumlelerimden de anladığınız üzere hiç iyi değilim (balatalar yandı)
İşte ruh halinin ve pis boğazımın özeti 3 gündür attığım adım 1500ü geçmedi.
Cuma 80.7
Bugün 82

Kuzum bugün itibariyle düzenli beslenmeye başla bol su iç bool hareket et halledersin artıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…