Teşekkür ederim bitanemTünaydın canım eksin güzel
Tezin bitmiş gözün aydin cnmEvvvet merhaba sevgili 6. Grup sakineleri
Aylardır ilk defa çalışma masasının başında değilim tezim bitti.Şimdi hocamdan düzeltme bekliyorum. Aylardır 2 saat uykuyla yaşıyorum.
Zipzip- kaptanım beni free ye alman mümkün mü ? 3 gündür sofrada yemek yemedim. Bilgisayar başında oturmaktan şaş bakmaya başladım. Stresten Agopun kazı gibi yedim resmen.Cumlelerimden de anladığınız üzere hiç iyi değilim (balatalar yandı)
İşte ruh halinin ve pis boğazımın özeti3 gündür attığım adım 1500ü geçmedi.
Cuma 80.7
Bugün 82
Canım tezinin bittiğine çok sevindim. Kendine gelmen biraz zaman alacak. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde hayatına devam edersin.Evvvet merhaba sevgili 6. Grup sakineleri
Aylardır ilk defa çalışma masasının başında değilim tezim bitti.Şimdi hocamdan düzeltme bekliyorum. Aylardır 2 saat uykuyla yaşıyorum.
Zipzip- kaptanım beni free ye alman mümkün mü ? 3 gündür sofrada yemek yemedim. Bilgisayar başında oturmaktan şaş bakmaya başladım. Stresten Agopun kazı gibi yedim resmen.Cumlelerimden de anladığınız üzere hiç iyi değilim (balatalar yandı)
İşte ruh halinin ve pis boğazımın özeti3 gündür attığım adım 1500ü geçmedi.
Cuma 80.7
Bugün 82
Yok canim halaaa listedeTeşekkür ederim bitanem
Tezin bitmiş gözün aydin cnm
Sen cuma izine ayrilmistin degilmi
Güzel menü kuzum uzun süre sonra vücut yemekleri görünce depolamaya başlıyor o yüzden artı çıkman çok normal araya yeşil çay limon sıkıstirirsan en azından olusan odemini atarsin birde aksam yemeğinde nohut yiyecksen tabağına bir kaşık kimyon eklemeni tavsiye ederim hem gaz ve siskinlik yapmaz hemde bagirsak dostudur kimyon ise yararBugün menümü erken yazıyım geç girebilirim
Uyanınca
ıslatılmış 3 erik ve yoğurt kürü
Kahvaltı
Yarim çavdar poğaça yarim tb.ekmeği
Yeşillik 1 dilim peynir 4 zeytin
Rezene çayı nescafe
1 köfte (sabah sabah)
1 yumurtali menemen
Ara:
Nescafe,2 ceviz, 1 porsiyon meyve
Akşam
Salata, 4 yk.nohut yemeği, ayran, 3 çiğ köfte (4yk. Bulgur pilavi yazmis diyetisyen çiğ köfteyi onun yerine yiycem bagirsak çalıştıriyo die)
Gece:1 kaşık baharatlı yoğurt
Artım haala çok kızlar bakalim nolacak cumaya diyetisyende ne çıkacak
Sagolasin tatlimTunaydin Zuhalcim.Maşallah eksine bayıldım. Devamı gelir inşallah.
Tv nasil kırıldı kizzzSelamlar kızlar çok yoruldum ya dün aksam tv kırıldı bizim yeni tv aldık işlerim vardı çarşıda onlarıda hallettim
öğlen yemeğide yiyemedim çok acıktım bana biriniz az kalorili yemek ısmarlasın hemencik
Zuhalim ya...mesajlarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi hissediyorum. Aklımdan yüreğimden geçenleri yazmışsın hep...Fazla degil artiniz kizlar eminim cumaya eksiye düşersiniz
Cok güzel cnm
Masallahhhhhh tatlim
Basarilar cnm Allah zihin acikligi versin
Artin cok degil ama bundan sonra mutfagi kapatinca menünü yaz en iyisi cnm
Cok guzel eksi tatlim
Sen onu halledersin cnm
Tuuu tuuuu masallah cnm
Bütün takimlar dilekle sana nazar edecek diye korkuyorum
Ciddi söylüyorum, kendinizi bol bol okuyun
Niye özür diliyonki tatlim
Buraya hepimiz iyimizide, kotumuzude yazip birbirimize herturlu destek olacaz
Aksam konusacakmişiniz
Sakin sakin birbirinizden beklentilerinizi karsidakini suclamadan ifade etmeye calisin
Harikaaaa
Emzirmede duzensizlik olabiliyor cnm
Kafana takma, gelecegi zaman gelir :)
Artin Biraz fazlaymis cnm, cok dikkat etmeye calis
Aynisini düşünmüştüm
Yanlis hatirlamiyorsam gecen haftada aynisiydi
Eminim sen onu eksiye cevirirsin cnm
Tatlim artiyken çiğ kofte, nohut yemesenmi, dun de vardi...
Sebze pro agirlikli gitsen
Sabit de iyi cnm, cumaya en az - 1 gelebilir
Bu hafta biraz fazla artiyla basladi takim
Suya tuza dikkat et cnm
Cumadan berimi bu eksi cnm
Oyleyse gayet guzel
Minicik bi arti, lafi olmaz. :))
Bi wc ye bakaraynen devam et ccnm
Köpüklü kahve seni yer gadasını aldığım canım ablamCanım tezinin bittiğine çok sevindim. Kendine gelmen biraz zaman alacak. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde hayatına devam edersin.balatalari originali ile değiştiririz benim bir doblocu eniştem var onun arkadaşının dayısınin kuzeni bu işlerden anliyormuş Sen sağlıklı ol o ödemlerin hepsi gidecek. Takım arkadaşlarımız bu konuda uzman
Köpüklü kahvem benim.
Gel kuzum bana mis gibi firinda pırasa böreği yaptım koca bir dilimi sadece 70 kaloricikSelamlar kızlar çok yoruldum ya dün aksam tv kırıldı bizim yeni tv aldık işlerim vardı çarşıda onlarıda hallettim
öğlen yemeğide yiyemedim çok acıktım bana biriniz az kalorili yemek ısmarlasın hemencik
Ay nie kuzum aşk olsun
Yani el sür doğurganlık bulaşsın diye dedim beya o el atıyor arada hahahah tövbe
Suçumu biliyorum da ondan kuzumGel kuzum bana mis gibi firinda pırasa böreği yaptım koca bir dilimi sadece 70 kaloricik
Ay nie kuzum aşk olsun
Yok canim halaaa listede
Keske senin kadar edebi olabilsem cnmZuhalim ya...mesajlarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi hissediyorum. Aklımdan yüreğimden geçenleri yazmışsın hep...
Cumaya kadar acil toparlanmamiz lazim
Yine deKahvesel sana guveniyoruz kuzum
Eminim elinden gelenin fazlasini yapip eksiye duseceksindir
Keske senin kadar edebi olabilsem cnm
Ama gönlümüz bir
Hala listedeyim canımTeşekkür ederim bitanem
Tezin bitmiş gözün aydin cnm
Sen cuma izine ayrilmistin degilmi
❤❤❤❤❤❤Geçmişe şöyle bir göz atdim güzel eksilerimiz olduğu kadar bir o kadarda artımız çokmus ama çokta kayda değer bir artı goremedim bugün haftanın başı güzel bir başlangıç yaparak cumaya kadar çoktan o artıları halleder ustune eksilere bile geçer bu grubun hatunları. Nede olsa ne istediğini bilen bilinçli ve azmi sonsuz hatunlarsiniz❤❤Hepinizden cuma günü güzel eksiler gelecek ve biz KK ' 'nin muhteşem takimi olarak adımizi yine birinciliğe yazdiracagizÇunki bu en en en çook bize yani 6.Takıma yakışıyor. Muhteşem takımın bir o kadarda muhteşem kaptanı kaptan yardımcıları ve üyeleri bu gururu hak ediyor Hadi bakalım çitirlarim tüm olumsuzluklarimizi bir kenara bırakıp hedefe odaklaniyoruz Azimle hırsla kendimiz için en iyisini en güzelini yapıyoruz
Aynen cnmCumaya kadar acil toparlanmamiz lazim
Planin ne cnmHala listedeyim canım
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?