Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydın canım eksin güzel
Teşekkür ederim bitanem
Tezin bitmiş gözün aydin cnm

Sen cuma izine ayrilmistin degilmi

Canım tezinin bittiğine çok sevindim. Kendine gelmen biraz zaman alacak. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde hayatına devam edersin. balatalari originali ile değiştiririz benim bir doblocu eniştem var onun arkadaşının dayısınin kuzeni bu işlerden anliyormuş Sen sağlıklı ol o ödemlerin hepsi gidecek. Takım arkadaşlarımız bu konuda uzman
Köpüklü kahvem benim.

Güzel menü kuzum uzun süre sonra vücut yemekleri görünce depolamaya başlıyor o yüzden artı çıkman çok normal araya yeşil çay limon sıkıstirirsan en azından olusan odemini atarsin birde aksam yemeğinde nohut yiyecksen tabağına bir kaşık kimyon eklemeni tavsiye ederim hem gaz ve siskinlik yapmaz hemde bagirsak dostudur kimyon ise yarar

Tunaydin Zuhalcim. Maşallah eksine bayıldım. Devamı gelir inşallah.
Sagolasin tatlim ben de öyle umut ediyorum :)))

Sen nasilsin, moralin daha iyimi
Tv nasil kırıldı kizzz
Yenisini de güle güle kullanin,
kirmadan

Zuhalim ya...mesajlarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi hissediyorum. Aklımdan yüreğimden geçenleri yazmışsın hep...

Köpüklü kahve seni yer gadasını aldığım canım ablam

Gel kuzum bana mis gibi firinda pırasa böreği yaptım koca bir dilimi sadece 70 kaloricik
Mesajı çekinerek açtım ama canım Denp im benim
Ay nie kuzum aşk olsun

❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…