Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tezinin bitmesine sevindim canım. Gözün aydın.
Ama izin hakkın olmadığını cuma günü kaptan söylemişti sana. Listeye daha yeni girdin zaten böyle olacağını az çok biliyordun keşke bekleyip tezin bittikten sonra girseydin listeye Neyse artık olan oldu. Lütfen cumaya kadar güzel beslen ve mutlaka spor yap. Toparlaya bildiğin kadar toparla

Aynen cnm
Cok fazla artı var
Ve bikac tanesi fazla

Ama yeterli zamanimiz var
Artisi fazla olan Kizlar
lütfen karbona suya tuza spora dikkat edin
Dilekle tugbanin eksileri boşa gitmesin
Yaparlar ablam hafta sonu olunca azcik kaçırmışlar gözüm üstlerinde menülere bakiyorum etmezlerse öperiz E Elif_Eylul .ile

Haklısın canım tez canlılığım tuttu yine. Ama takım için elimden geleni yapacağım. Eksi gelmezsem de sessizce ayrılırım.

Keşke direk bana söylesen canım gıyabım da konuşunca kırıcı oluyor
Kiz zaten okuyosun zaten arkandan konusmuyorumki yanlista birsey soylemedim bu benim icinde gecerli bende bugun artiydim acilen toparlanmamiz lazim dedim

Haklısın canım tez canlılığım tuttu yine. Ama takım için elimden geleni yapacağım. Eksi gelmezsem de sessizce ayrılırım.
Nereye ayrılıyorsun hayırdır yaaaa bu takımda kimse bir hafta artı geldi diye ayrılamaz şunu bir çıkarın aklınızdan bu takım hepimizin artısiyla eksisiyle kendinize güvenin bir yaaa ben sana guveniyorum ve cuma günüde gayet güzel eksi geleceğine inaniyorum
Kaptan yardımcısı vasfimi kullanarak diyorum ki Kimseden bir daha gruptan ayrılırım lafını duymak istemiyorum nokta.

Daha dur bismillah cnm hemen ne öyle ayrilmak falan

Biz ne artilari eksiye çevirdik geçmişte
Zaten yarisi ödemdir
Bugün karbona dikkat et yarina çoğu gider
Perşembe kontrol edersin, artiysan detoks falan yaparsin

Ayrıl diye söylemedim canım ayrılmanı gerektirecek bir durum yok zaten Ama yanlışa yanlış demeyeceksek burda ne işimiz var
Biliyorum kuzum benim derdim kendimle... Eleştiriye açığım.
Kiz zaten okuyosun zaten arkandan konusmuyorumki yanlista birsey soylemedim bu benim icinde gecerli bende bugun artiydim acilen toparlanmamiz lazim dedim
Ben yanlış okumuşum kuzum inan iyi değilim.

Keşke direk bana söylesen canım gıyabım da konuşunca kırıcı oluyor
Arti gelen tek sen degilsin ki cnm
Herkes icin konuşuluyor
Birbirimizi vaktiyle uyaralimki cuma hayal kirikligi yasamiyalim
Tek liste icinde degil
Insanin kötü sonuc aldigi bi haftada motivesi düşüyor, toparlamasi zor oluyor

Biliyorum kuzum benim derdim kendimle... Eleştiriye açığım.

Ben yanlış okumuşum kuzum inan iyi değilim.
Bizde artiyiz ama toparlanmaliyiz bu senin icinde gecerli benim icinde sabahtan beri gülüp eglendik arti geldik diye ama biliyorum eksiye cevircez inanki ödem olmustur oturdun diye kalk simdi harekete gec cumaya daha var bol su tuket eminim eksi gelicektir enazindan sabitte gelsen kabulumuz

Okuyamadım geçmişi haklısın alingallik yaptım. Ben bı dinleneyim de öyle geleyim.
Tamam kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…