Olur kuzum arada insanız her günümüz aynı olmuyor hem iyidir arada vücudu şaşırtmakSuçumu biliyorum da ondan kuzum
Evvvet merhaba sevgili 6. Grup sakineleri
Aylardır ilk defa çalışma masasının başında değilim tezim bitti.Şimdi hocamdan düzeltme bekliyorum. Aylardır 2 saat uykuyla yaşıyorum.
Zipzip- kaptanım beni free ye alman mümkün mü ? 3 gündür sofrada yemek yemedim. Bilgisayar başında oturmaktan şaş bakmaya başladım. Stresten Agopun kazı gibi yedim resmen.Cumlelerimden de anladığınız üzere hiç iyi değilim (balatalar yandı)
İşte ruh halinin ve pis boğazımın özeti3 gündür attığım adım 1500ü geçmedi.
Cuma 80.7
Bugün 82
Yaparlar ablamAynen cnm
Cok fazla artı var
Ve bikac tanesi fazla
Ama yeterli zamanimiz var
Artisi fazla olan Kizlar
lütfen karbona suya tuza spora dikkat edin
Dilekle tugbanin eksileri boşa gitmesin
Listede bugunki gibi gelirse cok etkiler canim freede olsa sesimi cikartmam vallaOlur kuzum arada insanız her günümüz aynı olmuyor hem iyidir arada vücudu şaşırtmak
Yine deKahvesel sana guveniyoruz kuzum
Eminim elinden gelenin fazlasini yapip eksiye duseceksindir
Keske senin kadar edebi olabilsem cnm
Ama gönlümüz bir
Yine deKahvesel sana guveniyoruz kuzum
Eminim elinden gelenin fazlasini yapip eksiye duseceksindir
Keske senin kadar edebi olabilsem cnm
Ama gönlümüz bir
Biliyorum kuzum motive olursa verir motivelerini kırmamak için söylüyorum ve inaniyorum ne yapması gerektigini bilirListede bugunki gibi gelirse cok etkiler canim freede olsa sesimi cikartmam valla
Susuyorum sana birakiyorumBiliyorum kuzum motive olursa verir motivelerini kırmamak için söylüyorum ve inaniyorum ne yapması gerektigini bilir
Haklısın canım tez canlılığım tuttu yine. Ama takım için elimden geleni yapacağım. Eksi gelmezsem de sessizce ayrılırım.Tezinin bitmesine sevindim canım. Gözün aydın.
Ama izin hakkın olmadığını cuma günü kaptan söylemişti sana. Listeye daha yeni girdin zaten böyle olacağını az çok biliyordun keşke bekleyip tezin bittikten sonra girseydin listeyeNeyse artık olan oldu. Lütfen cumaya kadar güzel beslen ve mutlaka spor yap. Toparlaya bildiğin kadar toparla
Susma kuzum nie susuyorsun hepimiz fikrimizi beyan edelim onlarda dikkate alsınSusuyorum sana birakiyorum
Ayrıl diye söylemedim canım ayrılmanı gerektirecek bir durum yok zatenHaklısın canım tez canlılığım tuttu yine. Ama takım için elimden geleni yapacağım. Eksi gelmezsem de sessizce ayrılırım.
Keşke direk bana söylesen canım gıyabım da konuşunca kırıcı oluyorListede bugunki gibi gelirse cok etkiler canim freede olsa sesimi cikartmam valla
Kiz zaten okuyosun zaten arkandan konusmuyorumki yanlista birsey soylemedim bu benim icinde gecerli bende bugun artiydim acilen toparlanmamiz lazim dedimKeşke direk bana söylesen canım gıyabım da konuşunca kırıcı oluyor
Senin için söylemedi canım. ben ve elif eylül de dahil artı gelen çok kişi var. Cuma günü de bu kadar olursa diye söylediKeşke direk bana söylesen canım gıyabım da konuşunca kırıcı oluyor
Nereye ayrılıyorsun hayırdır yaaaaHaklısın canım tez canlılığım tuttu yine. Ama takım için elimden geleni yapacağım. Eksi gelmezsem de sessizce ayrılırım.
Daha dur bismillah cnm hemen ne öyle ayrilmak falanHaklısın canım tez canlılığım tuttu yine. Ama takım için elimden geleni yapacağım. Eksi gelmezsem de sessizce ayrılırım.
Biliyorum kuzum benim derdim kendimle... Eleştiriye açığım.Ayrıl diye söylemedim canım ayrılmanı gerektirecek bir durum yok zatenAma yanlışa yanlış demeyeceksek burda ne işimiz var
Ben yanlış okumuşum kuzum inan iyi değilim.Kiz zaten okuyosun zaten arkandan konusmuyorumki yanlista birsey soylemedim bu benim icinde gecerli bende bugun artiydim acilen toparlanmamiz lazim dedim
Kuzum sen kötü birşey demedin tabiki onunda hassas bir dönemi demekkiKiz zaten okuyosun zaten arkandan konusmuyorumki yanlista birsey soylemedim bu benim icinde gecerli bende bugun artiydim acilen toparlanmamiz lazim dedim
Arti gelen tek sen degilsin ki cnmKeşke direk bana söylesen canım gıyabım da konuşunca kırıcı oluyor
Bizde artiyiz ama toparlanmaliyiz bu senin icinde gecerli benim icinde sabahtan beri gülüp eglendik arti geldik diye ama biliyorum eksiye cevircez inanki ödem olmustur oturdun diye kalk simdi harekete gec cumaya daha var bol su tuket eminim eksi gelicektir enazindan sabitte gelsen kabulumuzBiliyorum kuzum benim derdim kendimle... Eleştiriye açığım.
Ben yanlış okumuşum kuzum inan iyi değilim.
Tamam kuzumBizde artiyiz ama toparlanmaliyiz bu senin icinde gecerli benim icinde sabahtan beri gülüp eglendik arti geldik diye ama biliyorum eksiye cevircez inanki ödem olmustur oturdun diye kalk simdi harekete gec cumaya daha var bol su tuket eminim eksi gelicektir enazindan sabitte gelsen kabulumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?