Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah su yatana kadar yemeler.yok mu en zor bıraktığım alışkanlık insallah bir daha baslamam bende

Afiyet olsun canim
Menude sporda güzel
Afiyet olsun canim
Menu güzel
Afiyet olsun canim menü ve su miktari güzel
Afiyet olsun menu guzel
Sporda gayet iyi su miktarida güzel
Afiyet olsun canim menü güzel
Ekmek tuketmemissin 3 ymk kısır ile yetinebildinmi masallah sana ben bir tabak yerdim valla
Sporda gayet iyi
Afiyet olsun menude su miktarida güzel
Afiyet olsun canım menu guzel
Sirkeli su yu diyetisyenmi önerdi
Su miktarida cok cok iyi

Evet canim diyetisyenim önerdi

Afiyt olsun menu güzel su miktarında iyi
Afiyet olsun guzel menu canım

Teskkur ederim canım ben ekmeği nerdeyse hiç tukeymiyorum çok nadir yetti vallaha midem küçüldü bayaga
Ye gitsin sonra döversin yakmisda olursun döverken
Ay yok yiyemem ama döverek ekstra kalori yakabilirim
Canim bugun kasiklarimda agri vardi cok fenaydim spor yapamadim üşüttm sanırım yarın hafif bir yuruyus yapabilirm sanırım
Oy kuzum havalr fena soğuk dikkat et kendine nasıl istersen öyle yapabilirsin tabiki
Bugunku menum(orucluydum)
Aksam 18:10
Brokoli karnibahar haslama
Yogurt
Bir tabak corba
Ara 21:00
4 kuru kayisi
Yesilcay
Atom cayi
2 lt su(tamamliycam)
Zipzip-
Allah kabul etsin kuzum

kızlar ölçü konusunda herkes kendi olcusunu yazsin not alarak isteyen paylassin
ayri ayrı takip etmem cok zor olacak
Kaptanım aslında bence gerek yoktu sen zaten herşeyi takip ediyorsun zor olucak yada çoğunluk nasıl isterse öyle olsun Denp Veya E Elif_Eylul toplasın ölçüleri

Kaptanım aslında bence gerek yoktu sen zaten herşeyi takip ediyorsun zor olucak yada çoğunluk nasıl isterse öyle olsun Denp Veya E Elif_Eylul toplasın ölçüleri
Ölçü takibi yapmayacağız canim zor olur o herkes doğru ölçemez vazgeçtik takip etmek isteyen kendisi takip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…