Sagol canimAllah kabul etsin canım❤
İnşaallah kuzumÇocuk varken en çok ta zor zaten yıpratıcı oluyor benim de 2 yaşındaydı yavrum o okul tez aşamamda insan en çok onlardan vakit çalıyorum diye yıpranıyor neyse ki bitti gitti diye düşün canım geçmiş olsun kabul görür kapatırsın bu sayfayı da hayırlısıyla
Afiyet olsun canım..İyi geceler kızlar, menü bildirmenin son saati falan var mı? Ben anca kızları uyutup mutfağın işini bitirdim. Ama geç oluyorsa yemekten önce yazarım.
Sabah 9; 1 haşlanmış yumurta, peynir, 10yeşil zeytin, salatalık,domates,2 dilim tam buydağ ekmeği
Öğle 14; salata, yağsız, içine 8adet çiğ badem ve 3silme yemek kaşığı bulgur
Ara ögün yapmadım bugun de
Akşam 8.30; yağsız salata, fırında yağsız karnabahar, kavurma 3-4 kaşık, 4 kaşık yoğurt.
Benim yediklerim çok sıkıcı zaten
Suyu az içiyorum 1-1.5lt ancak. Nasıl artırabilştşm?
Bize ben de çok gülüyorum tatlım...Ayy sesli gülüyorum size...
Eşim de yanimda ne oluyor deyip duruyor
Ay bi de söyle düşünün kendinizi ikiniz birinin düğününe falan gitmişsiniz ellerinizde çekirdek citleyip citleyip ayy ona bak ayy buna bak diye milleti cekistiriyorsunuz
Afiyet olsun..❤Pazartesi menüm
Sabah: Sabah yok niye yok...diş randevum vardı erkenden... gelince yerim dedim ama iki saat ağzımın içini haşat etti doktor yiyemedim malesef...
13.00 Smoothie ( kayısı, incir, badem, süt)
14.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Yeşil çay
16.00 Kabak, yoğurt, dereotu, yoğurt, ceviz
18.00 Yeşil çay , bir tutam
20.00 Bir greyfurt
İki litre detoks suyu ( elma, limon, maydanoz, zencefil, tarçın , karanfil, yeşil çay )
Bir litre su
4290 adım
İki set ip atlama 100
Zipzip- N Nidsalii
O canım süpersin ıncecıksın masallah
Allah şifa versin canımKizlar dişim ağrıyor fazla geçmiş yapamadim
Ceeee demiş asiyem
Bi wclık artı canım halledersin senGünaydınnnn
Cuma 84,5 kg.
P.tesi 84,6 kg.
+100 gram.
Harikasın ablaTunaydinnnn
Saglikli mutlu bi hafta olsun insallahhh
Kilo bildirimi
Cuma 104
Bugün 103
Fark - 1
Oncekknı bilmediğim icin artımı eksımı anlamadimŞaka gibi tartı sonucum
Çabuk gelen cabuk gider sen onu eksiye cevırırsınEvvvet merhaba sevgili 6. Grup sakineleri
Aylardır ilk defa çalışma masasının başında değilim tezim bitti.Şimdi hocamdan düzeltme bekliyorum. Aylardır 2 saat uykuyla yaşıyorum.
Zipzip- kaptanım beni free ye alman mümkün mü ? 3 gündür sofrada yemek yemedim. Bilgisayar başında oturmaktan şaş bakmaya başladım. Stresten Agopun kazı gibi yedim resmen.Cumlelerimden de anladığınız üzere hiç iyi değilim (balatalar yandı)
İşte ruh halinin ve pis boğazımın özeti3 gündür attığım adım 1500ü geçmedi.
Cuma 80.7
Bugün 82
En iyisi biraz uzaklasıp olaylara dısarıdan bakmakselam kızlar sabahtan beri hiç iyi hissetmiyorum boşanma konusu geçtiginden beri hiç halim yok.
annemgil geldi kuruma. ama anlatamadim ne olduğunu.
hiç kimseye bişey bahsetmek de istemiyorum ne olduğu.
ruhen bedenen yorulmuş gibi hissediyorum o eski migi olabilir miyim...
bi sürü şeyler düşünüyorum.
içimden hiç boşanasım da yok bazen boşanasim var.. ne yapacagim hiç bilmiyorum.
Tesekkurler kaptanımGecmis olsun canim
Benim de sinuzit var 2 gundur kar oynamaya Cocukları cıkarttım o tetiklediCok gecmis olsun.bas agrisi felaket bir seydir. Ben çemberle basimi şakaklarımı sarar sıktırirdım...onlar halde sakaklarimin attigini hissederdim.bir sure sonra gecerdi...ben soguk yiyince cok olurdu
Supermıs belki cocuklar boylelıkle yogurt yerDün akşam eve yoğurt çalarken aklıma meyveli yapsam tutar mı diye bir fikir geldi. Bir kavanoza ayırdım sütun birazını. Vişne, frambuaz bizzzt yaptım karıştırdım süte...koydum bir kaşık yoğurt attım fırına. Sabah açtım baktım ben taş deyim siz meteor...aman Allahım bir güzel olmuş anlatamam. Tadına bakmadım henüz daha da tutsun sulanmasin diye...
Tesekkurler canımGeçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım harikasin
Guzel menu ve spor afiyet olsun canım
Ben onu beceremem ya tartı bana yeterli birde kıyafetlerımden anlıyorumkızlar ölçü konusunda herkes kendi olcusunu yazsin not alarak isteyen paylassin
ayri ayrı takip etmem cok zor olacak
Afiyet olsun canım
Cok gecmıs olsun canim karanfil varsa karanfil cıgneKizlar dişim ağrıyor fazla geçmiş yapamadim
Wuhhuuuu fıstık gibisin Masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?