- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yaaaa sen yapma gözünü seveyim mubarek yesenizde mıcıyonuzAy sorma ya inada yapıyor vallahi sürekli tatlılar çipsler ki en dayanamadigimda cips uyuz bende kendime kabaktan cips yapiyorum
Nie kız iki gün yiyim spor yapmiyim hemen tartiya artı yansiyor
Bana da öyle geliyor ...hiç bulaşmasam mi....
Yaaaa çok severiz birbirimizi,yada yeriz
Benim gibi dünürü öpte basina koy ablaBana da öyle geliyor ...hiç bulaşmasam mi....
Yok kız bestenin kuru sayesinde her gün lavaboya çıktım ben kuru biraktim gene 3 4 günde bir oluyorYaaaa sen yapma gözünü seveyim mubarek yesenizde mıcıyonuz
Kıskandım be ne kocalar varAyyy bu kocamı ben nerelere atemmmadam bana gitmiş kadife tatlısı almış tam dayaklik Yarabbim
3-4 gune gorede guzel kilo veriyorsun masallah canımYok kız bestenin kuru sayesinde her gün lavaboya çıktım ben kuru biraktim gene 3 4 günde bir oluyor
Ben dun 3tane hap içtim surekli wc deyim bugun☹Yok kız bestenin kuru sayesinde her gün lavaboya çıktım ben kuru biraktim gene 3 4 günde bir oluyor
Hiç sesini çıkarma kuzum...evrene mesaj giderse yandın....adam evi tatlıcının yanına bile taşır Allah korusun sus aman diyimKıskandım be ne kocalar var
Benimki bem istersem alır...
Yoksa eve öyle eli boş gelir..
Neyse bu süreçte işime de geliyor...
Canım barsaklardaki yararlı bakteriler de çöp oluyor ....hiç iyi etmemişsin...Ben dun 3tane hap içtim surekli wc deyim bugun☹
Valla abla patlicaktim napayimCanım barsaklardaki yararlı bakteriler de çöp oluyor ....hiç iyi etmemişsin...
Bana da öyle geliyor ...hiç bulaşmasam mi....
Yaaaa çok severiz birbirimizi,yada yeriz
Olsan öpecem sevecem de olmuyorsun işte... gözün yükseklerdeBenim gibi dünürü öpte basina koy abla
Anaaaaa hayale bakAyy sesli gülüyorum size...
Eşim de yanimda ne oluyor deyip duruyor
Ay bi de söyle düşünün kendinizi ikiniz birinin düğününe falan gitmişsiniz ellerinizde çekirdek citleyip citleyip ayy ona bak ayy buna bak diye milleti cekistiriyorsunuz
Aman canım sustum ben kuru incir ceviz badem yemeye devam edeyimHiç sesini çıkarma kuzum...evrene mesaj giderse yandın....adam evi tatlıcının yanına bile taşır Allah korusun sus aman diyim
Bi anda aklıma geldiAnaaaaa hayale bak
Kız sus deli almasınKıskandım be ne kocalar var
Benimki bem istersem alır...
Yoksa eve öyle eli boş gelir..
Neyse bu süreçte işime de geliyor...
Vur kırbacı...
Öyle galiba3-4 gune gorede guzel kilo veriyorsun masallah canım
Oy kuzum ya kabızlık çok zorBen dun 3tane hap içtim surekli wc deyim bugun☹
Canim evli biri olarak boşanma kelimelerinin ne kadar uzecegini anlayabiliyorumselam kızlar sabahtan beri hiç iyi hissetmiyorum boşanma konusu geçtiginden beri hiç halim yok.
annemgil geldi kuruma. ama anlatamadim ne olduğunu.
hiç kimseye bişey bahsetmek de istemiyorum ne olduğu.
ruhen bedenen yorulmuş gibi hissediyorum o eski migi olabilir miyim...
bi sürü şeyler düşünüyorum.
içimden hiç boşanasım da yok bazen boşanasim var.. ne yapacagim hiç bilmiyorum.
Bak 2gundur aksam yemegi yemiyorum kefir incir kayisi bakalim buhafta oyle yapicam neolcakKız sus deli almasındaha ne istiyon
Öyle galiba
Oy kuzum ya kabızlık çok zor
Hee sustum sustum..Kız sus deli almasındaha ne istiyon
Öyle galiba
Oy kuzum ya kabızlık çok zor
Sen bu cuma ne olursun acaba...??Bak 2gundur aksam yemegi yemiyorum kefir incir kayisi bakalim buhafta oyle yapicam neolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?