Herkes anlamaz kuzum bende anlamıyordum sonradan ogrendimBen mesela alamıyorum
En güzeli Kaptanimkızlar ölçü konusunda herkes kendi olcusunu yazsin not alarak isteyen paylassin
ayri ayrı takip etmem cok zor olacak
Anlamı neymiş bir bilsen bana teşekkür ederdin.Azkaldi zaten
Siz paylasin burda yineTam.bende onu diyecektim...zor olacak senin icin...4-5 yer var olculecek...
Birazdan yapmaya çalışıcam zaten ablacım merak etmeyin
NeymisAnlamı neymiş bir bilsen bana teşekkür ederdin.
Düşmanların bana kızsın, sana bulaşmasın anlamindaymisNeymis
Canım menün güzel afiyet olsun akşama salata da ekleseydin tam süperdi benceHanımlar bende menümü atayım
Sabah: 2 adet yumurta,1 adet domates,5 adet zeytin,1 kibrit kutusu peynir, 2 dal kıvırcık
Ara Öğün: 1 adet elma
Öğle Yemeği: 1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
Ara Öğün: Yarım su bardağı süt, 3 adet ceviz
Akşam Yemeği: 1 kase salata, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Afiyet olsun canım
Vayy lafa bak E Elif_EylulO gelir gelmez kızını verdi bana sen bir yıldır tanıyorsun hâlâ adını koyamadik bir kerem
Duşmanlarim cok kızsınlar sikıntı yok başa cikarim evelAllahDüşmanların bana kızsın, sana bulaşmasın anlamindaymis
Al bir Tuzakçı koca daha düşme canım tuzağa bide gece spor yapmak zorunda kalırsınAyyy bu kocamı ben nerelere atemmmadam bana gitmiş kadife tatlısı almış tam dayaklik Yarabbim
Sen yesende sorun olmazkiAyyy bu kocamı ben nerelere atemmmadam bana gitmiş kadife tatlısı almış tam dayaklik Yarabbim
Aynı benim kocam gibi tam diyete adapte oluyorum bugün bunu yiyelim mi diyor ya da tatlı alıyorAyyy bu kocamı ben nerelere atemmmadam bana gitmiş kadife tatlısı almış tam dayaklik Yarabbim
Ben elhani takmiyorum artik o dünürüne baksın
Ay sorma ya inada yapıyor vallahi sürekli tatlılar çipsler ki en dayanamadigimda cips uyuz bende kendime kabaktan cips yapiyorumAl bir Tuzakçı koca daha düşme canım tuzağa bide gece spor yapmak zorunda kalırsın
Nie kız iki gün yiyim spor yapmiyim hemen tartiya artı yansiyorSen yesende sorun olmazki
Ah bu adamlar çok fena yaaaaAynı benim kocam gibi tam diyete adapte oluyorum bugün bunu yiyelim mi diyor ya da tatlı alıyor
E Elif_Eylul Sizden dünür olursa gerçekte bir düşündüm deNoldu hiçbirine vermedin
Aysel bacım kadife tatlısı nasıl bir şey ki...Denp'in sınavı da bayağı agirmis ya...Al bir Tuzakçı koca daha düşme canım tuzağa bide gece spor yapmak zorunda kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?