- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Canim gofret yicegine küçük bir kase sutlu tatli ye mesela puding 1kucuk kase 100cal. Herzamam yapmamak sartinla baska seylere kacmamak adina,daha sonra aksam yemegini dengelersinAbla günaydın aybaşı olucam canım akşama kadar tatlı istedi misafirde vardı görsen hepsı yedı bende dayanamadım zaten kucuklerden küp olan varya. Biliyorum yememem lazım ama işte canım aşırı tatlı çekti. Pişmanım hakim bey
Masallah sanaGüne eksi ile başladımgideyimde kocam işe gitmeden kahvaltı hazırlayım
Günaydin canimGünaydın
Gunaydin canimGünaydın
Günaydın
Kolay gelsin...
Günaydın ablamGünaydıııııııınn
Günaydın bitanemGünaydın ablam
Ne mutlu Türküm diyeneGüne eksi ile başladımgideyimde kocam işe gitmeden kahvaltı hazırlayım
Canım aslına bakarsan onuda yemıcektım ama kayınvalıdem verdi bısey olmaz dedi benım hatrim ıcın dedı bende zaten teklıf beklıyomusum baksana onun öncesinde de bı ıkı bısey verdi almadım tamda yanında oturuyordum. Sütlü tatlı türüde yoktu yedım. Ama bugün bayağı spor yapıcam yürüyüş falan yakarım inşallah. Yıne yemezdımde şu dönemde canım çok tatlı çekıyo. Ama çok pişman oldum yalan degıl.Canim gofret yicegine küçük bir kase sutlu tatli ye mesela puding 1kucuk kase 100cal. Herzamam yapmamak sartinla baska seylere kacmamak adina,daha sonra aksam yemegini dengelersin
Boşanmaktan vazgeçtikİyi haberler ver bize. Senin için hayırli olan neyse o olsun.
Günaydın Şulecim.Günaydın herkese....bol.hareketli az kalorili bir gun olsun...bugunde erken kalktım elhamdulillah...birazdan tefsire oturacagim...sonra kahvalti mahvalti saat 9 dada kendi canli dersim var...
Önemli olan anlaşmanız... Günaydın migi. Diyete devam bu seni oyalar biraz.Günaydın
Biz boşanmaktan vazgeçtik
Sizden bunu buraya yansıttığım için özür diliyorum ne olur affedin
Okadarda bisey olmaz sureklilik olmadigi sürece sıkma caniniCanım aslına bakarsan onuda yemıcektım ama kayınvalıdem verdi bısey olmaz dedi benım hatrim ıcın dedı bende zaten teklıf beklıyomusum baksana onun öncesinde de bı ıkı bısey verdi almadım tamda yanında oturuyordum. Sütlü tatlı türüde yoktu yedım. Ama bugün bayağı spor yapıcam yürüyüş falan yakarım inşallah. Yıne yemezdımde şu dönemde canım çok tatlı çekıyo. Ama çok pişman oldum yalan degıl.
Devam tabikiÖnemli olan anlaşmanız... Günaydın migi. Diyete devam bu seni oyalar biraz.
Yok çok şükür önceki gıbı değılım kaçamakları çok şükür çoğunu bıraktım dizginliyorum kendımı.Okadarda bisey olmaz sureklilik olmadigi sürece sıkma canini
Hoşbuldum abla ben hep buralardayım ameliyat Olcam karın germe bugün heyecandan uyuyamıyorum da :)
Hadi bakalim gözün aydın canim sonundaHoşbuldum abla ben hep buralardayım ameliyat Olcam karın germe bugün heyecandan uyuyamıyorum da :)
Özür dilenecek birşey yok. Hepimizin sorunları var. İnşallah sizin için hayırlısı budur. Çok mutlu olursunuz.Boşanmaktan vazgeçtik
Hayırlısı olsun
Size bunları yansittigim için özür diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?