Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim gofret yicegine küçük bir kase sutlu tatli ye mesela puding 1kucuk kase 100cal. Herzamam yapmamak sartinla baska seylere kacmamak adina,daha sonra aksam yemegini dengelersin

Canim gofret yicegine küçük bir kase sutlu tatli ye mesela puding 1kucuk kase 100cal. Herzamam yapmamak sartinla baska seylere kacmamak adina,daha sonra aksam yemegini dengelersin
Canım aslına bakarsan onuda yemıcektım ama kayınvalıdem verdi bısey olmaz dedi benım hatrim ıcın dedı bende zaten teklıf beklıyomusum baksana onun öncesinde de bı ıkı bısey verdi almadım tamda yanında oturuyordum. Sütlü tatlı türüde yoktu yedım. Ama bugün bayağı spor yapıcam yürüyüş falan yakarım inşallah. Yıne yemezdımde şu dönemde canım çok tatlı çekıyo. Ama çok pişman oldum yalan degıl.

Günaydın herkese....bol.hareketli az kalorili bir gun olsun...bugunde erken kalktım elhamdulillah...birazdan tefsire oturacagim...sonra kahvalti mahvalti saat 9 dada kendi canli dersim var...
Günaydın Şulecim.
Hangi derse giriyorsun
Kolay gelsin. Bugün benim de altı saat dersim var. Gazamiz mübarek olsun.

Okadarda bisey olmaz sureklilik olmadigi sürece sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…