Yanlız degilim oleyyyBenimki de evde isler bitti suanda bende
Böyleyim
Ben normal gofret zannetmiştim. Miniklerse kötünün iyisi diyelim :))Abla günaydın aybaşı olucam canım akşama kadar tatlı istedi misafirde vardı görsen hepsı yedı bende dayanamadım zaten kucuklerden küp olan varya. Biliyorum yememem lazım ama işte canım aşırı tatlı çekti. Pişmanım hakim bey
Ne güzel bi haberGüne eksi ile başladımgideyimde kocam işe gitmeden kahvaltı hazırlayım
Hakkinizda hayirli olsun cnmGünaydın
Biz boşanmaktan vazgeçtik
Sizden bunu buraya yansıttığım için özür diliyorum ne olur affedin
Bu çok çocukça bi harekettir
Sobanin ustundeki caydanligin sesi ne güzeldirBereket biz soba yakiyoruz odun var ama disarsida cikilcak gibi degil cesmeler donmus
Simdiden gecmis olsun cnm insallah sorunsuz cabuk atlatirsin13 Kasım'da olacaktım ama kanımda enfeksiyon çıktı 27 sinde bir daha gittim yine enfeksiyon çıktı 2 kez bu şekilde ertelendi bende enfeksiyon düşürmek için uğraştım sonunda düştü gibi hayırlısı ile bugünde temiz çıkacak inşallah abla güzel dileklerin için Allah razı olsun 5 saat sürecek akşam 9 10 gibi çıkarım sanırım
Küp olanlardan bahsediyor galiba ben kocaman yemiştim o yine insaflıymışBen normal gofret zannetmiştim. Miniklerse kötünün iyisi diyelim :))
Yinede bugunden itibaren daha dikkat etmeye calisin cnm
Ne güzel bi haberinsallah devami gelsin cnm
Hakkinizda hayirli olsun cnm
Insallah gundeminizden tamamen kalkar bu konu
Allah huzur saglik versin
Sobanin ustundeki caydanligin sesi ne güzeldir
Simdiden gecmis olsun cnm insallah sorunsuz cabuk atlatirsin
Sonra gelismeleri buraya yazsrmisin
Insanin fikri neyse zikri de oymuş :))) benim de direk o aklima geldiKüp olanlardan bahsediyor galiba ben kocaman yemiştim o yine insaflıymış
Oturduğun yerde kalori yak :))) ne güzelBir yandan kahvaltımı yapıyorum diğer yandan sporumu(emzirme)
Oturduğun yerde kalori yak :))) ne güzel
Ölçüden vazgectik canimKaptanim ben katilmayayim bu ölçü isine zaten veremiyorum fazla cuma tartisida bana yeterli stres oluyor
Ölçüden vazgectik canimKaptanım aslında bence gerek yoktu sen zaten herşeyi takip ediyorsun zor olucak yada çoğunluk nasıl isterse öyle olsun @Denp Veya @Elif Eylul toplasın ölçüleri
Menu bildirimi icin bir saat yok canim ama ertesi gun sabaha kadar yazılırsa guzel olur 11 gibi tabloya aktariyorumİyi geceler kızlar, menü bildirmenin son saati falan var mı? Ben anca kızları uyutup mutfağın işini bitirdim. Ama geç oluyorsa yemekten önce yazarım.
Sabah 9; 1 haşlanmış yumurta, peynir, 10yeşil zeytin, salatalık,domates,2 dilim tam buydağ ekmeği
Öğle 14; salata, yağsız, içine 8adet çiğ badem ve 3silme yemek kaşığı bulgur
Ara ögün yapmadım bugun de
Akşam 8.30; yağsız salata, fırında yağsız karnabahar, kavurma 3-4 kaşık, 4 kaşık yoğurt.
Benim yediklerim çok sıkıcı zaten
Suyu az içiyorum 1-1.5lt ancak. Nasıl artırabilştşm?
Geçmiş olsunKizlar dişim ağrıyor fazla geçmiş yapamadim
Gunaydin canim❤Günaydın
Günaydın canım iyi dersler❤Günaydın herkese....bol.hareketli az kalorili bir gun olsun...bugunde erken kalktım elhamdulillah...birazdan tefsire oturacagim...sonra kahvalti mahvalti saat 9 dada kendi canli dersim var...
Günaydın canım ❤Günaydın
Güne eksi ile başladımgideyimde kocam işe gitmeden kahvaltı hazırlayım
Günaydın ablacım ❤Günaydıııııııınn
Gunaydin canım hakkinizda hayirlisi olsun ❤Günaydın
Biz boşanmaktan vazgeçtik
Sizden bunu buraya yansıttığım için özür diliyorum ne olur affedin
Bu çok çocukça bi harekettir
Kolay gelsin iyi dersler ablacim ❤Günaydın Şulecim.
Hangi derse giriyorsun
Kolay gelsin. Bugün benim de altı saat dersim var. Gazamiz mübarek olsun.
Gozun aydin Cook gecmis olsun simdiden Allah yardimcin olsunHoşbuldum abla ben hep buralardayım ameliyat Olcam karın germe bugün heyecandan uyuyamıyorum da :)
Burasi icin -14 diyor hissedilen icin de -19-11 derece dışarsı hava buz
Gunaydin abla ❤❤Gunaydinnnn
Gönlünüzce bi gün olsun insallah
Günaydın Elifcim.Ölçüden vazgectik canim
Ölçüden vazgectik canim
Menu bildirimi icin bir saat yok canim ama ertesi gun sabaha kadar yazılırsa guzel olur 11 gibi tabloya aktariyorum
Su icmek icinde yaninda su sisesi tasi aklina geldikce su icebilirsin
Ya da su icmeyi cok sevmiyorsan suyu limon ve nane ile tatlandirabilirsin
Geçmiş olsun
Gunaydin canim❤
Günaydın canım iyi dersler❤
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Gunaydin canım hakkinizda hayirlisi olsun ❤
Kolay gelsin iyi dersler ablacim ❤
Gozun aydin Cook gecmis olsun simdiden Allah yardimcin olsun
Gelismeleride yazarsın
Burasi icin -14 diyor hissedilen icin de -19
Gunaydin abla ❤❤
Bu hafta mi tatile giriyor abla okullarGünaydın Elifcim.
Ders yapamadım bir öğrenci geldi uyur uyanık bir iki muhabbet ettik hadi sen de uyu dedim. İkinci dersi bekleyeceğim bakalım bugün işler kesat
Günaydın canım ❤Günaydın kızçelerrrr,keyifli günler diliyorum❤
Canım benim. Enfeksiyona üzüldüm. Neyse ki düşmüş çok şükür. İnşallah başarılı bir şekilde kurtulursun. Beş saat de çok uzunmuş ...Haber et kendini toparladiginda. Dualarım seninle kuzum. Fıstık gibi olacaksın.13 Kasım'da olacaktım ama kanımda enfeksiyon çıktı 27 sinde bir daha gittim yine enfeksiyon çıktı 2 kez bu şekilde ertelendi bende enfeksiyon düşürmek için uğraştım sonunda düştü gibi hayırlısı ile bugünde temiz çıkacak inşallah abla güzel dileklerin için Allah razı olsun 5 saat sürecek akşam 9 10 gibi çıkarım sanırım
Evet canım bu hafta başlıyor. Cuma günü ara vereceğiz inşallah.Bu hafta mi tatile giriyor abla okullar
Tatlım sana da günaydın.Günaydın kızçelerrrr,keyifli günler diliyorum❤
Günaydın canım ❤Günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?