Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum abla ben hep buralardayım ameliyat Olcam karın germe bugün heyecandan uyuyamıyorum da :)
Onu merak ediyordum. Şimdiye olup iyileştigini bile düşündüm. Geç kalmış noldu ki.... Düşünsene uyuyup uyanacak yepyeni bir vişne olacaksın. Bunu hayal et...mutlu ol Kuzum. İnşallah başarılı bir operasyon geçirirsin. Güzel haberlerini alırız. Cerrahlar bayılacak pearsinglerine mutlu mesut yapacaklar işlerini

Günaydıııııııınn
Günaydın abla
Ne mutlu Türküm diyene
Gözün aydın tatlım her gün eksi ile başla inşallah
İnşallah ablam hepimiz bunun için burdayız hepimiz için geçerli umarım her güne eksi ile başlarız
Günaydın
Biz boşanmaktan vazgeçtik
Sizden bunu buraya yansıttığım için özür diliyorum ne olur affedin
Bu çok çocukça bi harekettir
Olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah
Günaydın Şulecim.
Hangi derse giriyorsun
Kolay gelsin. Bugün benim de altı saat dersim var. Gazamiz mübarek olsun.
Öğretmenlerim kolay gelsin hepinize

13 Kasım'da olacaktım ama kanımda enfeksiyon çıktı 27 sinde bir daha gittim yine enfeksiyon çıktı 2 kez bu şekilde ertelendi bende enfeksiyon düşürmek için uğraştım sonunda düştü gibi hayırlısı ile bugünde temiz çıkacak inşallah abla güzel dileklerin için Allah razı olsun 5 saat sürecek akşam 9 10 gibi çıkarım sanırım

Kizlar dişim ağrıyor fazla geçmiş yapamadim
Geçmiş olsun ablacım iltihap mı tutmuş bende çok çektim diş ağrısı sogan nasıl iyi geliyordu anlatamam
Ne hoşsun öyle canım
Marttan beri esim evden calısıyor yarın uzun bir aradan sonra is yerine gidecek sanırım yarın biraz kafa dinlemek kısmet olacak
Benimki bi gün kalıyo kafayı yiyiyorum resmen sen iyi dayanmışsın
Günaydın şekerim
Günaydın herkese....bol.hareketli az kalorili bir gun olsun...bugunde erken kalktım elhamdulillah...birazdan tefsire oturacagim...sonra kahvalti mahvalti saat 9 dada kendi canli dersim var...
Günaydın Canım
Günaydın canım
Güne eksi ile başladım gideyimde kocam işe gitmeden kahvaltı hazırlayım
Oh oh ne güzel
Günaydıııııııınn
Günaydın ablacimm❤❤❤
Günaydın
Biz boşanmaktan vazgeçtik
Sizden bunu buraya yansıttığım için özür diliyorum ne olur affedin
Bu çok çocukça bi harekettir
Günaydın çok sevindim canım vazgectiginize
Olsun bizi yakın bulup paylaştın sen

Günaydın kizlar
Günaydın canım
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…