Onu merak ediyordum.Hoşbuldum abla ben hep buralardayım ameliyat Olcam karın germe bugün heyecandan uyuyamıyorum da :)
Masallah sana
Günaydın ablaGünaydıııııııınn
İnşallah ablam hepimiz bunun için burdayız hepimiz için geçerli umarım her güne eksi ile başlarızNe mutlu Türküm diyene
Gözün aydın tatlımher gün eksi ile başla inşallah
Olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşaallahGünaydın
Biz boşanmaktan vazgeçtik
Sizden bunu buraya yansıttığım için özür diliyorum ne olur affedin
Bu çok çocukça bi harekettir
Öğretmenlerim kolay gelsin hepinizeGünaydın Şulecim.
Hangi derse giriyorsun
Kolay gelsin. Bugün benim de altı saat dersim var. Gazamiz mübarek olsun.
Doğalgaz bu ay çok gelecek biliyorum-11 derece dışarsı hava buz
Bereket biz soba yakiyoruz odun var ama disarsida cikilcak gibi degil cesmeler donmusDoğalgaz bu ay çok gelecek biliyorum
13 Kasım'da olacaktım ama kanımda enfeksiyon çıktı 27 sinde bir daha gittim yine enfeksiyon çıktı 2 kez bu şekilde ertelendi bende enfeksiyon düşürmek için uğraştım sonunda düştü gibi hayırlısı ile bugünde temiz çıkacak inşallah abla güzel dileklerin için Allah razı olsun 5 saat sürecek akşam 9 10 gibi çıkarım sanırımOnu merak ediyordum.Şimdiye olup iyileştigini bile düşündüm. Geç kalmış noldu ki.... Düşünsene uyuyup uyanacak yepyeni bir vişne olacaksın. Bunu hayal et...mutlu ol Kuzum. İnşallah başarılı bir operasyon geçirirsin. Güzel haberlerini alırız. Cerrahlar bayılacak pearsinglerine mutlu mesut yapacaklar işlerini
Geçmiş olsun ablacım iltihap mı tutmuş bende çok çektim diş ağrısı sogan nasıl iyi geliyordu anlatamamKizlar dişim ağrıyor fazla geçmiş yapamadim
Ne hoşsun öyle canım
Benimki bi gün kalıyo kafayı yiyiyorum resmen sen iyi dayanmışsınMarttan beri esim evden calısıyor yarın uzun bir aradan sonra is yerine gidecek sanırım yarın biraz kafa dinlemek kısmet olacak
Günaydın şekerimGünaydın
Günaydın CanımGünaydın herkese....bol.hareketli az kalorili bir gun olsun...bugunde erken kalktım elhamdulillah...birazdan tefsire oturacagim...sonra kahvalti mahvalti saat 9 dada kendi canli dersim var...
Günaydın canımGünaydın
Oh oh ne güzelGüne eksi ile başladımgideyimde kocam işe gitmeden kahvaltı hazırlayım
Günaydın ablacimmGünaydıııııııınn
Günaydın çok sevindim canım vazgectiginizeGünaydın
Biz boşanmaktan vazgeçtik
Sizden bunu buraya yansıttığım için özür diliyorum ne olur affedin
Bu çok çocukça bi harekettir
Allah razı olsun canım inşallah evet geç oldu biraz ama geç olsun güç olmasın demişler hazır kaynanamda işten ayrilmisken olayım baksın bana 1 ay bari :)Hadi bakalim gözün aydın canim sonunda
Allah yardimcin olsun
Bende işteyim tam kapımın dibinde çalışıyorumBereket biz soba yakiyoruz odun var ama disarsida cikilcak gibi degil cesmeler donmus
Soba gibisi yok mis misBereket biz soba yakiyoruz odun var ama disarsida cikilcak gibi degil cesmeler donmus
Benimki de evde isler bitti suanda bendeBenim kocam bugün evde gidim en yakın bi köprüden atayım kendimi aşağıya
Senin bünyeyi çözemedim daha
BendeSenin bünyeyi çözemedim daha
Gunaydin canimGünaydın kizlar
Günaydın canımGünaydın kizlar
Geçmiş olsun13 Kasım'da olacaktım ama kanımda enfeksiyon çıktı 27 sinde bir daha gittim yine enfeksiyon çıktı 2 kez bu şekilde ertelendi bende enfeksiyon düşürmek için uğraştım sonunda düştü gibi hayırlısı ile bugünde temiz çıkacak inşallah abla güzel dileklerin için Allah razı olsun 5 saat sürecek akşam 9 10 gibi çıkarım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?