Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mezur ölçüleri mi?
neden vazgeçtik ki her ay ölçü yapmak ne güzel olur.
bence ölçü tartıdan daha doğru söyler:)

Allah razı olsun abla inşallah hayalimdeki gibi istediğim gibi bir vücut olur hemogramda wbc yüksek çıkıyordu ama crp düşüktü tuhaf bir artış olmustu en son temiz çıktı bakalim

Sağol kaptanım uyanir uyanmaz tahmini10.5 11 gibi burdayım

Tabiki yazarım hepinize teşekkur ederim iyi dilekleriniz için 3 te yola cikicaz hayırlısı ile olayım da

Günaydın
Biz boşanmaktan vazgeçtik
Sizden bunu buraya yansıttığım için özür diliyorum ne olur affedin
Bu çok çocukça bi harekettir
Sen evin icinde bakara suresi aç ev dinlesin...insan bazen sinirle acele karar alabilir...inş gelecek bu gunden guzel.olsun...
Benim kocam bugün evde gidim en yakın bi köprüden atayım kendimi aşağıya
Ooo benimki marttan beri evde...ev arkadasi olduk.iyice...gecen hafta kursları basladi öğlen aksam gidiyo bizede iyi geliyor.
Günaydın Şulecim.
Hangi derse giriyorsun
Kolay gelsin. Bugün benim de altı saat dersim var. Gazamiz mübarek olsun.
Bilgisayar ogretmeniyim canim.ben...senin bebeler gelmemeis benimkiler full kadro dersteydi...
Bizim uygulama dersleri oldugu icin.sadece bugun 6 saat var...Allahtan cok zor oluyor ders anlatmak bu sekilde

Tesekkür ederim canım

Haklısın canım. Yemek yapamamıştım evdede bişey yoktu eşim getirince mecbur kaldım.

Çok şükür iyiyim canım cocuklar in ben bu odada derse giricem sen burda giriceksin kavgasıni bitirebilsem bi 30 dk spor yapmayı düşünüyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyo
Iyiyim bende halaaaa burdayiz gördüğün gibi
Devam diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…