Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şule ben de muzdaribim eş kişisiyle her gün dip dibe yaşamaktan. bu konuda yapacak bir şey yok...okullar açılsa bir dert acilmasa bir dert...
Sabah 12' lere dersim vardı çok üşengeçler. Öğleden sonra 10. Sınıf var onlar mutlaka katılır. Uzaktan eğitim gerçekten çok zor. Aileler için de öğretmenler için de öğrenciler için de...Kolay gelsin Şulecim teneffüslerde görüşürüz inşallah.

Afiyet olsun canım aksam yemeginde turluyu 2-3 kasik daha artirabilir missin

Denp teşekkürler video icin canim
Rica bebegim
Kizlar dişim ağrıyor fazla geçmiş yapamadim
Oyy kiyamam ben kuzuma balım sogani dörde bol az suyla haşla ağrıyan disine koy iyi geliyor hem iltihabida alıyor kuzum
Harikasın kuzum
❤❤❤ o güzellik gayet citiriz
Beni yapılamayacağını biliyordum böyle devam güzelim
Kuzum kendimize bahene uretmiyoruz birazcık sağlıklı diyete uygun tatlı tarifleri öğrenip onları yaparsan gereksiz kalori almazsin
Günaydın
Biz boşanmaktan vazgeçtik
Sizden bunu buraya yansıttığım için özür diliyorum ne olur affedin
Bu çok çocukça bi harekettir
Ahhh cooook sevindim inan ki bizde eşimle öyle bir surecten geçtik cook yıpratıcı oluyor inan çok mutlu oldum senin adına kuzum
mezur ölçüleri mi?
neden vazgeçtik ki her ay ölçü yapmak ne güzel olur.
bence ölçü tartıdan daha doğru söyler:)
Kuzum herkes doğru ölçüm yapamaz birde ölçülecek bir sürü yer var karışıklık olur herkes kendisi takip etsin ben öyle yapiyorum

insallah kaptanımm burdayım bazen içimi baska duygular aliyor ama pes etmek yok diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…