Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum abla ben hep buralardayım ameliyat Olcam karın germe bugün heyecandan uyuyamıyorum da :)

İyi olmana sevindim canım sonunda hayallerin gerçek oluyor hayırlısıyla gir çık inşallah

İyi olmana sevindim canım sonunda hayallerin gerçek oluyor hayırlısıyla gir çık inşallah
İnşallah istediğim gibi bir sonuç alırım canim kilomda aynı kaldı ama doktorum ameliyat sonrası da verirsin odemlerle beraber dedi zaten hem belime hem göbeğe tüm liposuction yapilicak hayırlısı gireyimde heyecanda tavan tabi.

Kaç kiloydun canım kilo vermeden önce Rabbim sağ salim sağlıkla hayatina devam etmeyi nasip etsin inşaallah

Sağlıkla amelitayını atlat ve istediğin görüntüye kavuş inşallah canım Güzel bir ameliyat ve nekahet süreci diliyorum

Selam kizlar gecmise bakamiyorum
Tekrar disciye gidiyorum
Eminim gecmis olsun yazanlar olmuştur alintilayamadim cok teşekkür ederim

Zipzip- artim bugündahada cok. Cuma eksi gelemeyecegim Freeye gecmek istiyorum ordan devam ediyim stres oluyorum çok. Hakkim var mı. Gecen haftakibildirimimi son bildirim mi yapalim. Ne diosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…