Hoşbuldum abla ben hep buralardayım ameliyat Olcam karın germe bugün heyecandan uyuyamıyorum da :)
İyi olmana sevindim canım sonunda hayallerin gerçek oluyor13 Kasım'da olacaktım ama kanımda enfeksiyon çıktı 27 sinde bir daha gittim yine enfeksiyon çıktı 2 kez bu şekilde ertelendi bende enfeksiyon düşürmek için uğraştım sonunda düştü gibi hayırlısı ile bugünde temiz çıkacak inşallah abla güzel dileklerin için Allah razı olsun 5 saat sürecek akşam 9 10 gibi çıkarım sanırım
İnşallah istediğim gibi bir sonuç alırım canim kilomda aynı kaldı ama doktorum ameliyat sonrası da verirsin odemlerle beraber dedi zaten hem belime hem göbeğe tüm liposuction yapilicak hayırlısı gireyimde heyecanda tavan tabi.İyi olmana sevindim canım sonunda hayallerin gerçek oluyorhayırlısıyla gir çık inşallah
Kaç kiloydun canım kilo vermeden önce Rabbim sağ salim sağlıkla hayatina devam etmeyi nasip etsin inşaallahİnşallah istediğim gibi bir sonuç alırım canim kilomda aynı kaldı ama doktorum ameliyat sonrası da verirsin odemlerle beraber dedi zaten hem belime hem göbeğe tüm liposuction yapilicak hayırlısı gireyimde heyecanda tavan tabi.
Amin canım allah razı olsun ben 110 kg gördüm ama zayıflama öncesi 102 den başladım 9 ayda 77 ye indimKaç kiloydun canım kilo vermeden önce Rabbim sağ salim sağlıkla hayatina devam etmeyi nasip etsin inşaallah
Maşallah canımAmin canım allah razı olsun ben 110 kg gördüm ama zayıflama öncesi 102 den başladım 9 ayda 77 ye indim
Sağlıkla amelitayını atlat ve istediğin görüntüye kavuş inşallah canımİnşallah istediğim gibi bir sonuç alırım canim kilomda aynı kaldı ama doktorum ameliyat sonrası da verirsin odemlerle beraber dedi zaten hem belime hem göbeğe tüm liposuction yapilicak hayırlısı gireyimde heyecanda tavan tabi.
Hosbuldum...sende mi öğretmensin. Cok güzel branşın negunaydın meslektasımhoşgelmissiniz takımımızaa
Hosbuldum ablacımMervecim hoş geldin
Yaramiza tuz bastınkuzum ömür boyu dikkat edeceğiz sanırım.
Iyiyim canım sen nasilsin ❤Slm kızlar herkese nasılsınız
Iyiyim canim sen nasilsinSlm kızlar herkese nasılsınız
Günaydın Simaycim... malesef öyle kuzum. Önlerinde koca bir sınav var. Bizimkilerin telaşı yok.gunaydınn ablacimm12 ler en ihtiyac sahipleri ama en cok zor gelenler
Tadından yenmiyor deseneAy bu arada video çok eglenceli 2 kez yaptım sabah ustunede 17 dk cardiyo yaptım inanılmaz karnım ve bacaklarim yanıyor
Naptın koruyor musun kilonu...H
Hosbuldum ablacımyaaa eveet herzaman dikkat etmek zorundayız
Selam canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsınSlm kızlar herkese nasılsınız
Ve aleykum selam canim hamdolsun ıyiz sen nasilsinSlm kızlar herkese nasılsınız
TabikiTadından yenmiyor desenecanımız çekti bu mesajdan sonra yapmasak olmaz ki
Ben tarhana corbasi,bide peynirli tost yaptim yemek pismeyince aciktim sabahta sekizde yemistimÖğlen yemeği koca bir tabak salata eşliğinde mideye indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?